sau Inregistrare

• 13 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Au fluturasii limita de varsta? Se poate ca de la o anumita varsta sa nu vrei sa te mai joci? Evaluare topic: * - - - -

#1 Utilizator offline   Aroundlove 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 07-April 08

Scris 11 October 2009 - 01:58 PM

Sa zicem ca intre el si ea este o oarecare diferenta de varsta. Sa mai spunem ca el are in spate o relatie de 7 ani finalizata printr-un divort, in timp ce cea mai lunga relatie a ei a fost de 1 an, acum multi ani. Se cunosc de 2 luni si un pic si sunt momente cand ea il place, iar altele cand are dubii. Au ajuns deja la "te iubesc-uri", mult prea repede dupa parerea ei; el viseaza la momentul cand vor sta impreuna si se pare ca toate jocurile, erotice sau mai putin erotice se vor desfasura atunci si nu acum, la inceput. Aseara el ii marturiseste ca toate lucrurile astea le-a facut deja, demult, si nu l-ar interesa prea mult, dar nu vrea ca ea sa sara peste etape.

Sunt eu nebuna sau pasiune de fapt nu exista deloc? Si de altfel nici dragoste? Cum sa nu iti doresti toate etapele? Au fluturasii limita de varsta? Scrie unedeva ca peste x ani nu mai pot exista si nici nu iti vei mai dori artificii?
0

#2 Utilizator offline   Andrianna 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 02-October 09

Scris 11 October 2009 - 03:55 PM

Nu, dupa parerea mea, "fluturasii" nu au limita de varsta. Sunt insa usor diferiti, in sensul ca, altfel sunt fluturasii de la 16 ani, altfel cei de la 20 si cu totul altfel cei de la 30+. In nici una din categorii insa, nu trebuie trecut peste etape. Etapele sunt tocmai ceea ce tine fluturii in viata si le coloreaza zborul 8)
0

#3 Utilizator offline   Dingo25 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-December 08

Scris 11 October 2009 - 05:00 PM

Vezi postareaAroundlove, la Oct 11 2009, 02:58 PM, a spus:

Sunt eu nebuna sau pasiune de fapt nu exista deloc? Si de altfel nici dragoste? Cum sa nu iti doresti toate etapele? Au fluturasii limita de varsta? Scrie unedeva ca peste x ani nu mai pot exista si nici nu iti vei mai dori artificii?

Nu ai dat toate detaliile ca sa pot sa iti raspund corect, dar in cazul de mai sus mai mult ca sigur problema principala e diferenta de varsta. Un lucru vrea o fata de 20 de ani si altceva vrea un barbat de 35 de ani (exemplul l-am dat la nimeriala). Barbatii trecuti de prima tinerete rareori au rabdarea necesara sa faca "jocurile" unei partenere mult mai tinere. Majoritatea barbatilor respectivi vor sa isi intemeieze o familie si nu le pasa de etapele care o persoana mai tanara sunt esentiale intr-o relatie.

In general e bine de evitat relatiile intre persoanele in care diferenta de varsta e mai mare de 10 ani. Exista o categorie de barbati care cred ca daca se combina cu o fata tanara, ei isi pot recupera "tineretea pierduta". Barbatii respectivi le atrag pe adolescente sau pe tinerele naive de 20-25 de ani cu maturitatea si experienta lor, cu alura lor de "domn bine", cu zambetul lor misterios. Si motivul principal pentru care pustoaicele accepta sa intre in aceste relatii e ca domnii respectivi se poarta cu ele ca si cu o persoana matura. Dar de obicei relatiile cu astfel de oameni merg foarte bine la inceput si evolueaza foarte repede si se ajunge in scurt timp la casatorie. Dar dupa cativa ani incept sa apara probleme si in 80% dintre aceste cazuri se ajunge la divort.
0

#4 Utilizator offline   Aroundlove 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 11 October 2009 - 05:20 PM

Vezi postareaDingo25, la Oct 11 2009, 06:00 PM, a spus:

Nu ai dat toate detaliile ca sa pot sa iti raspund corect, dar in cazul de mai sus mai mult ca sigur problema principala e diferenta de varsta. Un lucru vrea o fata de 20 de ani si altceva vrea un barbat de 35 de ani (exemplul l-am dat la nimeriala). Barbatii trecuti de prima tinerete rareori au rabdarea necesara sa faca "jocurile" unei partenere mult mai tinere. Majoritatea barbatilor respectivi vor sa isi intemeieze o familie si nu le pasa de etapele care o persoana mai tanara sunt esentiale intr-o relatie.

Eu 26, el 33... 7 ani si jumatate diferenta. Iar situatia este exact asa cum ai descris-o: vrea o familie si cam atat. Nu se pune problema de zambet, maturitate, seductie, poate uneori chiar as dori sa se poarte asa - totul decurge insa spre ceva mult mai casnic, lucru care contravine ideii pe care o am eu momentan despre relatii. Sunt de acord cu copii & stuff, dar in niciun caz nu acum.

Vezi postareaAndrianna, la Oct 11 2009, 04:55 PM, a spus:

Nu, dupa parerea mea, "fluturasii" nu au limita de varsta. Sunt insa usor diferiti, in sensul ca, altfel sunt fluturasii de la 16 ani, altfel cei de la 20 si cu totul altfel cei de la 30+. In nici una din categorii insa, nu trebuie trecut peste etape. Etapele sunt tocmai ceea ce tine fluturii in viata si le coloreaza zborul 8)

Iar daca ai trait etapele astea cu cineva acum ceva timp nu inseamna ca incepand o noua relatie trebuie sa sari peste ele, nu?
0

#5 Utilizator offline   Andrianna 

• Ghiocel

Scris 11 October 2009 - 06:34 PM

Eu acum am 32 de ani. Intotdeauna am avut un partener cu cel putin 7 ani mai mare decat mine. M-am despartit de toti (2), tocmai pentru ca in spatele barbatului dur si misterios, se ascundea un mare copil. Iar eu sunt foarte stapana pe ideile si principiile mele si nu am nevoie de o continua visare cu ochii deschisi. E foarte frumos sa visezi, atata timp cand ai ca scop indeplinirea viselor. Cand esti insa un copil mare, nu faci treaba! Tocmai pentru asta, mereu am gandit ca alaturi de un barbat mai mare decat mine, mai trecut prin viata si deci cu mai multa experienta, voi putea face o familie. In cazul meu insa, nu eu am fost copilul ce trebuia rasfatat adecvat varstei, ci eu trebuia sa ii rasfat. Si pentru ca orice rabdare are o limita, "La revedere!".
Etapele insa nu trebuie sarite, cum am mai spus. Asa cum eu am fost in stare sa ma ridic la nivelul lor de "barbati duri/maturi" asa si ei trebuiau sa isi asume pozitia de barbat in casa, sot, whatever... Pentru ca "fluturasii" vin si pleaca, ceea ce reusesti sa cladesti si ramane conteaza. :jester:

Citeaza

Iar daca ai trait etapele astea cu cineva acum ceva timp nu inseamna ca incepand o noua relatie trebuie sa sari peste ele, nu?

Nu, in niciun caz. Inceputul fiecarei relatii, inseamna a lua de la capat toate etapele ce implica acea noua relatie. Nu poti sari direct la desert daca nu ai mancat un aperitiv si'o ciorba, cel putin ... 8)
0

#6 Utilizator offline   samsara 

• Daca
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 31-January 07

Scris 11 October 2009 - 06:37 PM

Vezi postareaAroundlove, la Oct 11 2009, 06:20 PM, a spus:

Eu 26, el 33... 7 ani si jumatate diferenta. Iar situatia este exact asa cum ai descris-o: vrea o familie si cam atat. Nu se pune problema de zambet, maturitate, seductie, poate uneori chiar as dori sa se poarte asa - totul decurge insa spre ceva mult mai casnic, lucru care contravine ideii pe care o am eu momentan despre relatii. Sunt de acord cu copii & stuff, dar in niciun caz nu acum.

daca nu-ti ofera ceva care sa te satisfaca in acest punct, te va macina rau de tot pe mai tarziu si vei acumula frustrari ... tu vei vrea amor si el doar sa-i calci camasa
0

#7 Utilizator offline   *fulgdenea* 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 16-May 07

Scris 11 October 2009 - 06:40 PM

Vezi postareaAroundlove, la Oct 11 2009, 06:20 PM, a spus:

inseamna... ca nu te-ai vindecat complet, ca ai impresia ca le stii pe toate si ca nimic nu te mai poate surprinde, ca subestimezi puterea iubirii, crezi ca orice femeie te-ar iubi si multe altele ...

situatia sta se poate traduce asa: te-a vazut, te-a placut, ce ramane de facut decat casatorie si prunci
0

#8 Utilizator offline   Aroundlove 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 11 October 2009 - 07:28 PM

Vezi postareafulgdenea, la Oct 11 2009, 07:40 PM, a spus:

situatia sta se poate traduce asa: te-a vazut, te-a placut, ce ramane de facut decat casatorie si prunci

Si asta e bine sau rau? Sunt sigura ca unele femei si-ar dori asta. Oare este anormal ca inca mai vreau sentimentul ala de indragosteala, tremuratul, fluturasii, ameteala, zambetul tamp? Mi se ofera aparenta fericire conjugala iar eu visez la stelute si lucruri in comun. E normal ca de la o varsta si tu ca femeie si tu ca barbat sa nu mai vrei pasiune sau macar o parte din tacam?

Vezi postareasamsara, la Oct 11 2009, 07:37 PM, a spus:

daca nu-ti ofera ceva care sa te satisfaca in acest punct, te va macina rau de tot pe mai tarziu si vei acumula frustrari ... tu vei vrea amor si el doar sa-i calci camasa

Teoretic, din ce spune el, nici nu s-ar pune problema asta, dar gura nu m-ar durea si pe mine sa spun multe lucruri. In schimb, le vom avea pe toate cand ne vom muta impreuna. Pana atunci... etape rezolvate mai mult sau mai putin de "dragul meu".
0

#9 Utilizator offline   Andrianna 

• Ghiocel

Scris 11 October 2009 - 08:48 PM

Citeaza

Pana atunci... etape rezolvate mai mult sau mai putin de "dragul meu".

Toate etapele rezolvate impreuna, trebuie facute cu convingere, nu numai de dragul ( sau de gura) unuia sau altuia...
0

#10 Utilizator offline   denise01elle 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 14-June 07

Scris 11 October 2009 - 09:08 PM

Vezi postareaAroundlove, la Oct 11 2009, 08:28 PM, a spus:

Si asta e bine sau rau? Sunt sigura ca unele femei si-ar dori asta. Oare este anormal ca inca mai vreau sentimentul ala de indragosteala, tremuratul, fluturasii, ameteala, zambetul tamp? Mi se ofera aparenta fericire conjugala iar eu visez la stelute si lucruri in comun. E normal ca de la o varsta si tu ca femeie si tu ca barbat sa nu mai vrei pasiune sau macar o parte din tacam?

Este perfect normal sa fii indragostit pana peste cap la orice varsta... in relatia mea diferenta de varsta e de aproape 3 ori mai mare decat cea care este intre voi si avem parte de pasiune si acum dupa 4 ani si parca dorinta e mai mare si suntem din ce in ce mai indragostiti :jester: poate sunt eu prea usor de multumit, nu stiu... clar diferente si neintelegeri exista, dar dupa fiecare cearta ne indragostim si mai mult :jester: Noi si acum ne dam mesaje dimineata si inainte de culcare si tot felul de lucruri dintr-astea marunte care dau culoare unei relatii. Sa fii iubita cum vrei tu! 8)

Aceasta postare a fost editata de denise01elle: 11 October 2009 - 09:07 PM

0

Impartaseste acest subiect:

• 13 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari