Ce ai face daca realitatea ar fi doar visul cuiva
Scris 07 October 2009 - 02:16 PM
Ce ai face daca ai afla ca realitatea este doar visul cuiva si nimic din lumea asta nu e real?
Scris 07 October 2009 - 03:24 PM
important ar fii ca acel cineva sa nu se trezeasca prea curand...
si visul sa nu fie un cosmar total
si visul sa nu fie un cosmar total
Scris 07 October 2009 - 05:35 PM
Suntem oameni, organismele noastre sunt la fel "croite". Cu totii avem aceleasi simturi, cu ajutorul carora am definit "realitatea". Cu totii avem aceleasi conuri si bastonase (exceptand daltonistii si alti "defecti") care ne ajuta sa percepem lumea (ceea ce noi am numit "realitate") cu ochii fizici. Dar pentru ca noi suntem toti facuti sa fim la fel, sa percepem la fel, asta nu inseamna ca ceea ce vedem noi este si ADEVARATA LUME. Simturile ne inseala, si ne inseala big time. Sunt de parere ca nimic nu este asa cum pare, iar ceea ce avem noi de facut este sa incercam sa vedem si altceva in afara a ceea ce vedem cu ochii astia doi, prosti de altfel. Placerea pe care o ai cand descoperi ca exista si altceva e infinit mai mare decat orice placere animalica de pe pamantul asta. Placerea pe care o ai cand descoperi alta lume, cu ochii mintii...
Acestia pot fi "activati" prin numeroase metode, insa cea mai mare satisfactie o ai cand ai reusit prin fortele proprii, fara adjuvante.
Acestia pot fi "activati" prin numeroase metode, insa cea mai mare satisfactie o ai cand ai reusit prin fortele proprii, fara adjuvante.
Scris 07 October 2009 - 05:43 PM
Xylia, la Oct 7 2009, 06:35 PM, a spus:
Exact!
Privind prin ochii non-fizici vei vedea adevarata fata a universului. Si poti face asta fara ajutorul adjuvantelor daca te vei trezi. Si cand spun a te trezi ma refer la fărâma de constiinta ramasa libera din masinaria umana.
Aceasta postare a fost editata de Kether: 07 October 2009 - 05:47 PM
Scris 07 October 2009 - 06:11 PM
Kether, la Oct 7 2009, 06:43 PM, a spus:
Exact!
Privind prin ochii non-fizici vei vedea adevarata fata a universului. Si poti face asta fara ajutorul adjuvantelor daca te vei trezi. Si cand spun a te trezi ma refer la fărâma de constiinta ramasa libera din masinaria umana.
La mine, ambele metode au avut un efect marcant asupra vietii mele. Bucuria inceputului (reusita de a vedea fara adjuvante) a fost inimaginabila. De altfel, asa cum simtim cu totii cand ajungem sa ne intrebam: "Wow, chiar EU am reusit sa fac asta?!". Inainte de acea intamplare, eram ateista. Credeam ca lumea se rezuma la ceea ce vedem cu ochii fizici, imi ignoram copilaria in care am fost crescuta in spirit crestin-ortodox, precum si "semnele" ce mi se aratau si eram de parere ca fara ajutor chimic, omul nu poate patrunde acolo. Cu toate astea, sunt o extremista, nu reusesc sa-mi gasesc un echilibru. Am fost cam offtopic.
Deci, "realitatea" e doar visul nostru...
Scris 08 October 2009 - 05:17 PM
Fara suparare, dar cei care cred ca lumea pe care o vedem cu ochii fizici nu e realitate e schizofrenic dea dreptul.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
ce ai face daca ai castiga un frigider plin cu bere rece? | Adriasweet | 60 | 9.249 |
|
|
aLat | 543 | 64.996 |
|
ce ai face daca intr-o dimineata ai descoperi că esti invizibil? | Victor Apostu | 299 | 38.822 |
|
Scenarii propuse: ai puterea să afirmi ce ai face în aceste situații | Mona6662 | 10 | 2.307 |
|
|
Alethia | 20 | 5.497 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS