sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

test BERA+RMN Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   wuw 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 26-August 09

Scris 07 October 2009 - 07:25 AM

Salut,
Am si eu nevoie de o mica informatie si-as fi recunoscator daca mi-ar raspunde cineva care a trecut prin asta. Am tinitus la o ureche si am ajuns la o clinica unde am fost supus mai multor teste (audiograma,timpanografie,bera) in urma carora s-a ajuns la concluzia ca nu am probleme cu urechea externa/interna/medie si nici cu auzul. Toate bune si frumoase pana la testul BERA unde s-a concluzionat ca TCC > 4.3 ms (adica un fel de timp de raspuns la niste impulsuri trimise catre nervul auditiv), TCC care ar fi mult peste limita normala.
Audiologul m-a sfatuit sa efectuez un examen RMN pentru ca verifica daca nu cumva in capu meu nu si-a facut loc un mic corp strain (neurinom) .
Abia acum apare problema pentru ca eu am in gura o punte dentara (ceramica pe suport de metal) iar intr-un dinte pe care se sprijina puntea am o mica bucata de ac folosit la curatarea canalului (s-a rupt si n-a mai putut fi extras, si sta acolo de mai bine de 3 ani). Am sunat la centrul de imagistica si mi-au spus ca nu vor sa-mi faca RMN-ul in conditiile astea,desi medicul stomatolog m-a asigurat ca mica bucatica de ac e cimentata si radacina dintelui nici macar nu ajunge in sinus,iar puntea n-ar trebui sa-mi zboare din gura pentru c-a mai avut cazuri care au trecut prin asa ceva si n-au patit nimic.
A facut cineva RMN cu o punte in gura (dar cu un ac?smile.gif )? Ar trebui sa repet testul ala BERA care ma scoate din minti?
Mersi

Aceasta postare a fost editata de Mihai.gabriel: 07 October 2009 - 07:24 AM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Carcinom bazocelular keratinizat!
As dori mai multe informatii despre acest diagnostic!
Student2009  0 1.625
Replici noi Atasamente "limba paroasa"
o problema cu limba va rog ajutor
gabriel_graur  6 5.290
Replici noi aparate auditive avantaje si dezavantaje camelia_tamaian  6 15.238
Replici noi Cred ca am facut un dop de ceara
.....
zxc  15 22.958
Replici noi operatie de rinita-sinuzita
rinito-sinuzita
skateboard  3 7.391