Sari la conținut
Forum Roportal
wuw

Test BERA+RMN

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Salut,

Am si eu nevoie de o mica informatie si-as fi recunoscator daca mi-ar raspunde cineva care a trecut prin asta. Am tinitus la o ureche si am ajuns la o clinica unde am fost supus mai multor teste (audiograma,timpanografie,bera) in urma carora s-a ajuns la concluzia ca nu am probleme cu urechea externa/interna/medie si nici cu auzul. Toate bune si frumoase pana la testul BERA unde s-a concluzionat ca TCC > 4.3 ms (adica un fel de timp de raspuns la niste impulsuri trimise catre nervul auditiv), TCC care ar fi mult peste limita normala.

Audiologul m-a sfatuit sa efectuez un examen RMN pentru ca verifica daca nu cumva in capu meu nu si-a facut loc un mic corp strain (neurinom) .

Abia acum apare problema pentru ca eu am in gura o punte dentara (ceramica pe suport de metal) iar intr-un dinte pe care se sprijina puntea am o mica bucata de ac folosit la curatarea canalului (s-a rupt si n-a mai putut fi extras, si sta acolo de mai bine de 3 ani). Am sunat la centrul de imagistica si mi-au spus ca nu vor sa-mi faca RMN-ul in conditiile astea,desi medicul stomatolog m-a asigurat ca mica bucatica de ac e cimentata si radacina dintelui nici macar nu ajunge in sinus,iar puntea n-ar trebui sa-mi zboare din gura pentru c-a mai avut cazuri care au trecut prin asa ceva si n-au patit nimic.

A facut cineva RMN cu o punte in gura (dar cu un ac?smile.gif )? Ar trebui sa repet testul ala BERA care ma scoate din minti?

Mersi

Editat de Mihai.gabriel

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×