In italia de la 31-01-2008 exista legea (Bianchi) care ii obliga pe noii soferi timp de 3 ani sa conduca masini cu mai putin de 50kw pe tona, si altele de genul 100km/h maxim pe autostrada,90 inafara orasului.
Intrebarea mea este daca si in romania este o astfel de lege sau oricare alta restrictie in vigoare sau "pe teava"
Pagina 1 din 1
Permis B Restrictii.
Scris 05 October 2009 - 07:57 PM
B-eRe, la Oct 5 2009, 08:28 PM, a spus:
In italia de la 31-01-2008 exista legea (Bianchi) care ii obliga pe noii soferi timp de 3 ani sa conduca masini cu mai putin de 50kw pe tona, si altele de genul 100km/h maxim pe autostrada,90 inafara orasului.
Intrebarea mea este daca si in romania este o astfel de lege sau oricare alta restrictie in vigoare sau "pe teava"
Si in Romania era pe vremea lui Ceausescu regula ca noii soferi trebuie sa conduca timp de un an cu 40 km/h in localitate, 80 in afara localitatii si 100 pe autostrada. Dar legea asta a fost scoasa in anii 90 si acum nu mai e nici o astfel de restrictie.
Scris 05 October 2009 - 08:03 PM
Multumesc de raspuns..
Berlusconi se scoala dimineata si se intreaba ce lege sa mai strice...Asta e.
Eu unul o sa dau de permis in Romania
Berlusconi se scoala dimineata si se intreaba ce lege sa mai strice...Asta e.
Eu unul o sa dau de permis in Romania
Scris 05 October 2009 - 09:12 PM
art 50 (4) Viteza maximă admisă īn afara localităţilor pentru autovehiculele ai căror conducători au mai puţin de
un an practică de conducere sau pentru persoanele care efectuează pregătirea practică īn vederea
obţinerii permisului de conducere este cu 20 km/h mai mică decāt viteza maximă admisă pentru categoria
din care fac parte autovehiculele conduse.(OUG 195/2002 republicata)
un an practică de conducere sau pentru persoanele care efectuează pregătirea practică īn vederea
obţinerii permisului de conducere este cu 20 km/h mai mică decāt viteza maximă admisă pentru categoria
din care fac parte autovehiculele conduse.(OUG 195/2002 republicata)
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Lipitul afiselor.
in spatiile publice special amenajate |
Str.mircea | 0 | 629 |
|
scoaterea insemnelor religioase din scoli | katyshor | 154 | 16.597 |
|
credit nevoi personale | redmarynel | 8 | 4.459 |
|
Pot ataca o hotarare locala, care restrange prevederile legii ? | Moftangiu | 2 | 2.835 |
|
Pe un teren extravilan pot face ce vreau? Adica pot pune pomi sau porumb sau vita de vie? Sau exista anumite formalitati de indeplinit?
Baza legala si/sau detalii daca v-ati confruntat cu asa ceva |
groasu | 4 | 4.561 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS