sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

ProphecyFilm.com - Profetiile si Revelatiile Sfintei Brigitta de Suedia Privind pentru traducători Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Hietanen 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 05-October 09

Scris 05 October 2009 - 05:25 PM

ProphecyFilm.com - Profetiile si Revelatiile Sfintei Brigitta de Suedia

TRADUS DE GOOGLE TRANSLATE

Suntem la www.prophecyfilm.com cauta traducatori care au dispus de calificare pe traducerea revelatii si profetiile din Saint Bridget a Suediei, în limba româna, pentru ca în prezent nu au o traducere completa a acestor revelatii mari în limba româna. Va rugam sa ne ajute în traducerea sau de a ne ajuta sa gaseasca un traducator dispus în limba româna, în numele Domnului nostru Iisus Hristos pentru mântuirea sufletelor! Ajutati-ne, de asemenea, în orice alta limba, daca stiti pe cineva care doresc, sau daca te-au aptitudini pentru a traduce în orice limba, va rugam sa ne contactati la: romanian@prophecyfilm.com

Profetiile si revelatiile de Saint Bridget din Suedia

Aceasta carte este o oglinda în care sufletul se poate vedea pete sale si de a invata ceea ce este pe placul lui Dumnezeu si ceea ce displeases el. Cititi aceasta carte din nou si din nou si veti afla cum trebuie sa iubim pe Dumnezeu si pe aproapele tau, dispretuiesc ceea ce este pamânteasca si trecatoare, straduindu dupa vesnica si cereasca, durabile de dragul lui Hristos adversitati din aceasta lume si despising de prosperitate si enticements, multumind Dumnezeu, în caz de boala, nu a luat mândrie în stare buna de sanatate, nu a deveni încrezut în noroc, nici deprimat în studiile.

Saint Bridget a fost canonizat de catre Papa Bonifaciu al IX în anul 1391 si confirmate de catre Papa Martin al V în cadrul Consiliului de Constanta în anul 1415

Revelations of Saint Bridget au fost acordate de un grad deosebit de ridicat de autenticitate, autoritate si importanta de la o data timpurie. Papa Grigore al XI (1370-78), aprobat si confirmat-le si judecati-le extrem de favorabil, asa cum a facut Bonifaciu al IX (1389-1404), în papale Bull Ab origine par mundi,. 39 (7 octombrie 1391). Ei au fost ulterior examinate în cadrul Consiliului de la Constance (1414-18) si la Consiliul de la Basel (1431-49), ambele judecând ca acestea sa fie în conformitate cu credinta catolica; Revelations au fost, de asemenea, puternic aparate de numerosi teologi apreciat, inclusiv Jean Gerson (1363-1429), cancelarul de la Universitatea din Paris si cardinalul Juan de Torquemada (1388-1468).

Profetiile si Revelatiile Sfintei Brigitta de Suedia

CARTEA 1 – CAPITOLUL 1
www.prophecyfilm.com

Sunt Creatorul cerului si al pamântului, unul în dumnezeire cu Tatal si cu Duhul Sfânt. Eu sunt cel care a vorbit profetilor si patriarhilor, cel pe care l-au asteptat. Pentru nazuinta lor si în conformitate cu promisiunea mea, am luat trup fara de pacat, fara concupiscenta, intrând în trupul Fecioarei precum soarele lumineaza prin cel mai curat cristal. Soarele nu dauneaza sticla intrând în ea, nici virginitatea Fecioarei nu a fost pierduta când am luat forma mea umana. Am luat trup omenesc fara sa predau dumnezeirea mea.

Am fost nu mai putin Dumnezeu, domnind si întregind toate lucrurile împreuna cu Tatal si cu Duhul Sfânt, desi eu, cu natura mea umana, eram în pântecele Fecioarei. Luminozitatea niciodata nu e separata de foc, nici divinitatea mea nu a fost vreodata separata de caracterul meu uman, nici macar prin moarte. Apoi am voit ca trupul meu curat si fara de pacat sa fie ranit din talpa picioarelor pâna în crestetul capului pentru pacatele tuturor oamenilor, si sa fie atârnat pe Cruce. Este acum oferit în fiecare zi pe altar ca oamenii sa ma iubeasca mai mult si sa îsi aminteasca de bunavointa mea mai des.

Acum, însa, sunt cu totul uitat, neglijat si dispretuit, ca un rege alungat afara din propriul sau regat în locul sau un hot periculos fiind ales si cinstit. Am dorit ca regatul meu sa fie înauntrul omului, si pe drept eu sa fiu rege si conducator peste el, întrucât l-am creat si l-am rascumparat. Acum, însa, a calcat în picioare si a pângarit credinta pe care mi-a promis-o la botez. A încalcat si a respins poruncile pe care i le-am dat. Iubeste propria vointa si cu dispret refuza sa ma asculte.

De asemenea, îl slaveste pe acel hot netrebnic, diavolul, mai presus de mine si îi promite credinta sa. Diavolul cu adevarat este un hot întrucât, prin tentatii rele si false promisiuni, fura pentru sine sufletul uman pe care eu l-am rascumparat cu propriul meu Sânge. Nu pentru ca este mai puternic, ca sa spun asa, decât sunt eu, de este capabil sa îl fure, întrucât sunt atât de puternic ca pot înfaptui toate lucrurile printr-un singur cuvânt, si sunt atât de corect încât nu as savârsi nici cea mai mica nedreptate, nici daca toti sfintii m-ar ruga aceasta.

Totusi, deoarece omul, caruia i-a fost data libera alegere, de buna voie dispretuieste poruncile mele si îsi da consimtamântul diavolului, atunci nu este decât just ca el sa simta si tirania diavolului. Diavolul a fost creat bun de catre mine dar a cazut prin propria sa vointa neascultatoare si, ca sa spun asa, a devenit slujitorul meu pentru pedepsirea nelegiuitilor. Desi sunt acum atât de dispretuit, sunt totusi îndurator încât voi ierta pacatele oricui cere îndurarea mea si se smereste pe sine, si îi voi elibera de hotul cel rau. Însa voi folosi judecata mea asupra celor care se încapatâneaza sa ma sfideze, si auzind-o vor tremura iar cei care trec prin ea vor spune: ‘Vai, ca am fost vreodata nascuti sau conceputi, vai, ca am provocat vreodata pe Domnul Maririi la furie!...’

Citeste întreg capitol la,

http://www.prophecyfilm.com/romanian/revel...-capitolul1.htm

IN ENGLISH

We at www.prophecyfilm.com are looking for willing translators that have the skill on translating the revelations and prophecies of Saint Bridget of Sweden into the Romanian language, for we at present do not have a complete translation of these great revelations in Romanian. Please help us in translating or help us find a willing translator in the Romanian language in the name of our Lord Jesus Christ for the salvation of souls! Help us also in any other language, if you know someone that are willing, or if you yourself have the skill to translate to any language, please contact us at: romanian@prophecyfilm.com

The Prophecies and Revelations of Saint Bridget of Sweden

This book is a mirror in which the soul can see its stains and learn what is pleasing to God and what displeases him. Read this book again and again and you will learn how you must love God and your neighbor, despise what is earthly and transient, striving after the everlasting and heavenly, enduring for Christ's sake the adversities of this world and despising its prosperity and enticements, thanking God in sickness, not taking pride in good health, not becoming presumptuous in good fortune nor downcast in trials.

Saint Bridget was canonized by Pope Boniface IX in the year 1391 and confirmed by Pope Martin V in the Council of Constance in the year 1415

The Revelations of Saint Bridget were accorded an exceptionally high degree of authenticity, authority and importance from an early date. Pope Gregory XI (1370-78) approved and confirmed them and judged them highly favourably, as did Boniface IX (1389-1404) in the papal Bull Ab origine mundi, par. 39 (7 Oct 1391). They were later examined at the Council of Constance (1414-18) and at the Council of Basel (1431-49), both judging them to be in conformity with the Catholic faith; The Revelations were also strongly defended by numerous highly regarded theologians, including Jean Gerson (1363-1429), Chancellor of the University of Paris and Cardinal Juan de Torquemada (1388-1468).

http://www.prophecyfilm.com
http://www.prophecyfilm.com/romanian
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Intelepciunea din tine EdituraBoYang  0 1.225
Hot Topic (New) Atasamente alimentatia si biblia * * - - - **Lux**  646 29.985