La 20 de ani nu am o iubita si nu am avut niciodata!
Scris 04 October 2009 - 05:47 PM
Scris 04 October 2009 - 09:55 PM
Intr-adevar, de aveam masina + bani in cont + o vila pe litoral sigur nu eram aici!
Scris 04 October 2009 - 10:10 PM
Scris 04 October 2009 - 10:35 PM
BigProblem1, la Oct 4 2009, 10:55 PM, a spus:
Intr-adevar, de aveam masina + bani in cont + o vila pe litoral sigur nu eram aici!
Cu bani şi obiecte nu cumperi iubire.. ci doar plăcere .. care de cele mai multe ori e (şi proastă şi) de proastă calitate.. Nu căuta iubirea, las-o pe ea să te găsească..
Aceasta postare a fost editata de Lady Kapa: 04 October 2009 - 10:54 PM
Scris 04 October 2009 - 10:53 PM
BigProblem, la Oct 3 2009, 09:21 PM, a spus:
Am 20 si nu am avut inca o iubita! Nu sunt gay homo sau nush ce mai exista pe lumea asta. N-am nimic cu minoritatea, dar am fost crescut crestin-ortodox si cred in cuvantul lui Dumnezeu. Sa nu se inteleaga gresit: n-am avut mari restrictii impuse de parinti, am fost un destul de liber in luarea de decizii. Parintii nu au fost foarte stricti cu mine.
Am avut multe fete care mi-au placut (scoala, liceu, cunostiinte) dar, din timiditate, din comoditate, habar n-am, n-am facut nimic ca sa scot in evidenta acest fapt. Le-am pierdut pe toate si ma gandesc si acum la ele uneori. Chiar si acum imi place de-o fata dar nu stiu cum s-o abordez, etc.
Ca trasaturi psihologice, pot spune ca sunt chiar sociabil, am multe cunostiinte, dar putini prieteni. Dar prieteni adevarati.
E adevarat ca sunt un impatimit al computerului (minim 3 ore/zi), nu merg in discoteci pt ca e prea mult zgomot pt mine.
Am scris aici in speranta ca poate mai primesc cate o parere, cate un sfat. Adevaru-i ca sunt chiar ingrijorat...ma gandesc sa nu ajung in situatia asta la 30-40 de ani, cand ar trebui sa am deja copii! :|
Ce ar fi de facut ca sa "repar" situatia asta?? O parere, un sfat, orice e binevenit
Multumesc mult!
Si, crezi ca eu desi am cativa fosti iubiti "la activ", crezi ca am avut vreo satisfactie?! Pur si simplu am experimentat pe ei, nimic mai mult. M-am folosit de ei. Am lucrat chiar pe mai multe "fronturi".
Uite, acum am o relatie cu un baiat cu care am fost prietena (prietena foarte buna, nimic mai mult) timp de 2 ani. E mult mai bine asa, sa ai timp sa cunosti mai intati omul si apoi sa incerci o relatie cu persoana respectiva. Macar stii unde "te arunci". Exista evident si posibilitatea regretului, cand transformand o foarte buna prietenie intr-o relatie de iubire...ajungi sa strici farmecul acelei prietenii "construit" in atata amar de vreme. Dar uite ca la noi nu a fost cazul
Tu invinge-ti timiditatea. Daca spui ca esti sociabil, atunci nu vad asa mare problema. Da' de fapt pe tine ce te scarpina mai rau, faptul ca inca esti virgin sau ca nu ai iubit/nu ai fost iubit inca?
Inca ceva: 20 de ani nu e atat de tarziu. Eu abia la 19 m-am cuplat cu actualul meu prieten. Ce a fost pana atunci, a fost timp pierdut cu baieti-cobai, pe care nu am facut decat sa experimentez.
Scris 05 October 2009 - 08:49 AM
In cazul de fatza chiar imi place o fata foarte mult, doar ca sunt f. multi de x in ecuatie (e plecata din oras, nu stiu daca are pe cineva si mai sunt multe). De simpatic ii sunt simpatic, da` mai mult de-atat nu stiu... Si nu pot sa-i zic pe `net asa ceva. Nu-mi sta in fire.
Hmmmm, Victor Hugo avea o vorba care suna cam asa parca: "Ne atrage tocmai ce ne lipseşte."
Scris 05 October 2009 - 09:04 AM
Lasa lucrurile sa decurga in mod natural si gandeste pozitiv,iar cand va fi momentul vei intalni acea persoana pe care o cauti.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Iubita Geloasa | Adita232 | 49 | 6.760 |
|
Fara prieten la 23 de ani..cat de ciudat vi se pare? | Anda_me | 20 | 3.738 |
|
Nu ma pot imparti intre parinti si el doar pentru ca ei considera ca e tigan... | Tasha89 | 23 | 2.501 |
|
Vis rar... | calamanos | 3 | 614 |
|
Nu mai fac fata situatiei
un sfat va rog frumos |
Andrei008 | 54 | 2.230 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS