Am 20 si nu am avut inca o iubita! Nu sunt gay homo sau nush ce mai exista pe lumea asta. N-am nimic cu minoritatea, dar am fost crescut crestin-ortodox si cred in cuvantul lui Dumnezeu. Sa nu se inteleaga gresit: n-am avut mari restrictii impuse de parinti, am fost un destul de liber in luarea de decizii. Parintii nu au fost foarte stricti cu mine.
Am avut multe fete care mi-au placut (scoala, liceu, cunostiinte) dar, din timiditate, din comoditate, habar n-am, n-am facut nimic ca sa scot in evidenta acest fapt. Le-am pierdut pe toate si ma gandesc si acum la ele uneori. Chiar si acum imi place de-o fata dar nu stiu cum s-o abordez, etc.
Ca trasaturi psihologice, pot spune ca sunt chiar sociabil, am multe cunostiinte, dar putini prieteni. Dar prieteni adevarati.
E adevarat ca sunt un impatimit al computerului (minim 3 ore/zi), nu merg in discoteci pt ca e prea mult zgomot pt mine.
Am scris aici in speranta ca poate mai primesc cate o parere, cate un sfat. Adevaru-i ca sunt chiar ingrijorat...ma gandesc sa nu ajung in situatia asta la 30-40 de ani, cand ar trebui sa am deja copii! :|
Ce ar fi de facut ca sa "repar" situatia asta?? O parere, un sfat, orice e binevenit
Multumesc mult!
Aceasta postare a fost editata de BigProblem: 03 October 2009 - 08:26 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS