sau Inregistrare

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

La 20 de ani nu am o iubita si nu am avut niciodata! Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   BigProblem 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-October 09

Scris 03 October 2009 - 08:21 PM

Deci e o problema care la exterior nu se vede, dar la interior roade destul de tare.
Am 20 si nu am avut inca o iubita! Nu sunt gay homo sau nush ce mai exista pe lumea asta. N-am nimic cu minoritatea, dar am fost crescut crestin-ortodox si cred in cuvantul lui Dumnezeu. Sa nu se inteleaga gresit: n-am avut mari restrictii impuse de parinti, am fost un destul de liber in luarea de decizii. Parintii nu au fost foarte stricti cu mine.
Am avut multe fete care mi-au placut (scoala, liceu, cunostiinte) dar, din timiditate, din comoditate, habar n-am, n-am facut nimic ca sa scot in evidenta acest fapt. Le-am pierdut pe toate si ma gandesc si acum la ele uneori. Chiar si acum imi place de-o fata dar nu stiu cum s-o abordez, etc.
Ca trasaturi psihologice, pot spune ca sunt chiar sociabil, am multe cunostiinte, dar putini prieteni. Dar prieteni adevarati.
E adevarat ca sunt un impatimit al computerului (minim 3 ore/zi), nu merg in discoteci pt ca e prea mult zgomot pt mine.
Am scris aici in speranta ca poate mai primesc cate o parere, cate un sfat. Adevaru-i ca sunt chiar ingrijorat...ma gandesc sa nu ajung in situatia asta la 30-40 de ani, cand ar trebui sa am deja copii! :|
Ce ar fi de facut ca sa "repar" situatia asta?? O parere, un sfat, orice e binevenit
Multumesc mult!

Aceasta postare a fost editata de BigProblem: 03 October 2009 - 08:26 PM

0

#2 Utilizator offline   denise01elle 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 14-June 07

Scris 03 October 2009 - 08:38 PM

Vino in Bucuresti ca sunt pitzipoance cu miile...se va gasi una si pt tine sa te scape de povara virginitatii :lol: dar am uitat sa te intreb daca ai masina bengoasa caci altfel mai greu...nu prea merge :(
Glumesc...serios acuma, n-ai ajuns la 30 de ani, da si tu la facultate (daca nu esti deja) ca o sa cunosti acolo fete, o sa vina totul de la sine...incearca sa-ti vezi de viata...poate inca nu e timpul :wizard:
0

#3 Utilizator offline   Cristinick 

• Aistringas
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Super Moderator
  • Inregistrat: 21-April 08

Scris 03 October 2009 - 08:46 PM

Incearca sa scapi de timiditate, iar daca nu reusesti de unul singur cere ajutor.
0

#4 Utilizator offline   Burel001 

• Gambler
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 26-February 09

Scris 03 October 2009 - 10:49 PM

Stai linistit ca nu este bai asa mare cat crezi tu.Chit ca erau alte vremuri,parca ma vad pe mine la 20 de ani.La 21 eram insurat si la 22 incercam deja temperatura laptelui din biberon .
0

#5 Utilizator offline   Ruaraidh 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 05-January 09

Scris 03 October 2009 - 11:20 PM

In primul rand, felicitari ca nu esti unul dintre cei care se duc dupa ore dupa bloc cu prietena de 1 saptamana. Sunt sigura ca datorita comportamentului tau responsabil si atat de rar de gasit la tinerii din ziua de azi, ai sa gasesti o fata cu care sa te intelegi foarte bine. Deduc ca vrei sa gasesti un suflet pereche. Uneori, cu cat astepti mai mult sa gasesti persoana potrivita, viata te rasplateste.
Cat despre timiditate, pentru unii merge o "terapie-soc" pentru a scapa de ea. Poti incerca lucruri pe care nu credeai ca o sa le faci vreodata, sau care par greu de facut - cum ar fi sa abordezi direct fata la care te gandesti acum, si daca nu e sa fie, macar sa stii.
Alta idee e sa te duci la un eveniment bazat pe un ceva care te intereseaza, orice ar fi, unde se aduna multi oameni interesati de acelasi lucru. Asa orice fata ai cunoaste, vei avea un punt de plecare in discutii, si vei sti sigur ca aveti macar un lucru in comun.

Aceasta postare a fost editata de WinoStonehead: 03 October 2009 - 11:20 PM

0

#6 Utilizator offline   diana™ 

• eu? mare?
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 01-May 09

Scris 04 October 2009 - 12:06 AM

am citit raspunsurile de mai sus ce ti s-au dat si .. sunt de parere ca, s-au gasit si alte fete pan' acum si pentru tine, dar desi s-au gasit, totul a fost la mana ta, daca nu ti-a prezentat destul interes, n-ai actionat. Daca vei intalni una care cu adevarat sa-ti placa, cred totusi ca nu vei fi atat de bleg incat sa mai fi comod, timid..s-o lasi sa plece.

iar pentru ce a spus WinoStonehead, e normal sa ai caracterul asta, atat timp cat n-ai fost ranit, dezamagit de fata iubita, majoritatea se schimba dupa prima suferinta,dezamagire in dragoste. ramane un sambure de rautate/razbunare.. e "sutul ala, in fund, pe care-l primim" pentru a putea merge mai departe si sa fim mai tari pe viitor. Partea nasoala e ca dispare increderea in partea opusa (feminina).
Eu nu vad o mare tragedie, va aparea si fata care sa-ti placa, cum am spus mai sus, atat de mult incat sa te misti putin, sa mai lasi din comoditate/timiditate acasa.
0

#7 Utilizator offline   Alex_xela 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 10-September 09

Scris 04 October 2009 - 02:33 AM

Vezi postareaBigProblem, la Oct 3 2009, 08:21 PM, a spus:

La 20 de ani nu am o iubita si nu am avut niciodata!

...de cand a devenit asta o problema?
De fapt pe tine te mananca "ceva" si nu ai gasit pe cineva sa te "scarpine".

De "iubit"-ul la care te referi nu poti fugi nici o data. Cand iti vine nu mai scapi. Nu iti fa griji. Nu e scris nici unde ca trebuie sa ai iubita la o anumita varsta. Inca fii fericit ca ai fost ferit de belele. Ofera-ti virginitatea unei fete care te merita. Si nu o cauta mult cu lumanarea caci ai sa te arzi.
0

#8 Utilizator offline   Kilkoana 

• Hank for Senate
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 21-March 06

Scris 04 October 2009 - 08:06 AM

Vorba unui mare user ( citat aproximativ) :
Ti s-a urat cu binele?
0

#9 Utilizator offline   Lion79 

• Leu79
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 06-April 07

Scris 04 October 2009 - 09:13 AM

stai mai in banca ta..ce-ti trebuie tie iubita
0

#10 Utilizator offline   denise01elle 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 14-June 07

Scris 04 October 2009 - 09:38 AM

Vezi postareaLeu79, la Oct 4 2009, 10:13 AM, a spus:

stai mai in banca ta..ce-ti trebuie tie iubita

Uite ca ii trebe si lui...ce tu n-ai avut? Te pomeni ca oi fi stat virgin pana la casatorie? Egoistule :lol:
0

Impartaseste acest subiect:

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Cum pot depasi acest moment
sunt dependet ca de un drog si vreau sa scap
Fabian88  11 2.555
Hot Topic (New) Daca nu eu atunci ea.
Una...tot tre' sa fie.
diana™  20 3.575
Replici noi Nu stiu ce sa fac Weezy  16 1.524
Replici noi Voi cei cu experientza in dragoste venitzi un pic ..Black Cat..  13 3.552
Hot Topic (New) Iubitul meu mi-e văr de-al 2-lea
Ştiu că e tabu dar nu-mi pasă
Andra-Otilia  48 5.621