sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

ce monitor? pls mc fain, anticipat samsung 730bf sau samsung 750b Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   still_io 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 27-November 05

Scris 27 November 2005 - 08:10 PM

salutare la toata lumea; in primul rind o sa ncerc sa fiu cat mai succint; apoi, adica acum, sa va expun subiectul si anume motivul pt care am apelat la acest forum; ok, sa i dau drumul: doresc sa achizitionez un monitor Lcd si din cite am vazut pina acum cele samsung ar fi o alegere "valabila"; modelele marcate de mine sunt Samsung 750b si Samsung 730bf avind urmatoarele preturi in ordinea afisata de mai sus: 1,189 RON, respectiv 1,199 RON; primul, adica 750b-u', are un timp de raspuns de 8ms iar cel de al doilea, 730bf-ul, are timpul de raspuns de 4ms cu caracteristicile GTG (si mai scrie pe acolo, si G2G); in fine; observ ca ma cam lungesc:d; doleantele mele ar fi sa mi indicati, desigur cu amabilitatea voastra, un raspuns continand alegerea pe care tre' sa o fac si daca puteti sa mi si argumentati. ps: legat tot de sub explicitati mi mai detaliat va rog ce s alea monitor cu pivot si tehnologia grey to grey. mc anticipat si numai bine:)

Fisiere atasate

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Problema grava si ciudata !Rog ajutor! miche  3 4.315
Replici noi Web Cam
web cam online
sebi_s  4 1.589
Replici noi blocarea calculatorului
mi se blocheaza pc-ul knd imi este lumea mai draga :((
Nica petronela  0 729
Replici noi Atasamente Calc meu nu mai imi vede CD-ROM-ul! ce ma fac?!
nu imi vede CD-ROM-ul!!!!! HELP!!!
Fiica_lui_zeus  17 29.507
Replici noi mouse doggy?! ratuscaceaurata  0 1.841