sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

stergere cont Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   corina30tg 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 29-April 09

Scris 03 October 2009 - 12:15 PM

Am o problema. Intr-o perioada, fiind blocata in casa, am incercat sa-mi umplu timpul participand la mai multe concursuri pe net, recomandate de site-urile de specialitate. Am avut insa surpriza ca, dupa ce m-am inscris la aceste concursuri, chiar si dupa terminarea lor, datele personale sa-mi ramana inscrise in sistem, ca si membru al acestor site-uri, neexistand nici o optiune de a-ti sterge profilul creat anterior. Nu cred ca e o practica corecta si as dori sugestii despre cum pot reusi sa-mi sterg profilurile de pe site-urile respective!
Daca nu am postat unde trebuie, rog moderatorii sa mute mesajul. Multumesc.
0

#2 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 03 October 2009 - 03:57 PM

Vezi postareacorina30tg, la Oct 3 2009, 01:15 PM, a spus:

dupa ce m-am inscris la aceste concursuri, datele personale sa-mi ramana inscrise in sistem, ca si membru al acestor site-uri, neexistand nici o optiune de a-ti sterge profilul creat anterior...... si as dori sugestii despre cum pot reusi sa-mi sterg profilurile de pe site-urile respective!

Singura modalitate de a şterge datele de pe un website, este să apelezi la bunăvoinţa administratorului site-ului respectiv. Altfel, dacă nu există un serviciu al site-ului, prin care se pot şterge datele, de către utilizator, e imposibil să fie şterse.
0

#3 Utilizator offline   corina30tg 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 29-April 09

Scris 05 October 2009 - 12:36 PM

Multumesc pentru raspuns. Am reusit sa sterg conturile respective, administratorii de site-uri au raspuns cererilor mele. Dar ceva ce nu inteleg: desi conturile sunt sterse, la o cautare pe Google cu numele meu apar ca fiind inscrisa in continuare, dar daca deschizi site-ul te anunta ca contul respectiv nu exista. Se poate scapa de aceste informatii reziduale?
0

#4 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 06 October 2009 - 12:51 AM

Vezi postareacorina30tg, la Oct 5 2009, 01:36 PM, a spus:

Am reusit sa sterg conturile respective, administratorii de site-uri au raspuns cererilor mele.

Dar ceva ce nu inteleg: desi conturile sunt sterse, la o cautare pe Google cu numele meu apar ca fiind inscrisa in continuare, dar daca deschizi site-ul te anunta ca contul respectiv nu exista. Se poate scapa de aceste informatii reziduale?

Google indexează paginile īn baza lui de date, cam odată pe săptămānă, īn medie. Asta īnseamnă, că dacă vei căuta pe Google, numele tău va apărea pe acea pagină, īn continuare, vreme de o săptămānă, pentru că e īn baza de date a lor. Vei vedea că săptămāna viitoare, Google va da că nu mai eşti īnregistrată acolo. Dacă totuşi problema persistă, cere-i administratorului site-ului să mai şteargă odată.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Problema cu AOL
utilizare AOL
whistler  0 4.010
Replici noi Jocuri On-line sims  0 2.096
Replici noi Probleme pe site-ul peteava.ro alexeevyci  2 1.479
Replici noi despre laptop
cine imi poate da un sfat
ASLAN22  9 2.344
Replici noi canalul meu de irc e de vizitat de oameni rai-voitori sebitza_brasov  3 2.725