Nu stiu daca ati auzit sau citit despre cele 6 note muzicale originale "Solfeggio". In ziua noastra exista 7 note in octava centrala sa zic asa....Do,Re,Mi,Fa,Sol,La,Si. Note care cu timpul au fost modificate.
De ex. in trecut se foloseau 6 note de baza(cu frecventa specifica pt fiecare sunet) in cantecele Gregoriene, un gen muzical lithurgic utilizat in cultul crestin catolic, in special intr-un imn inchinat Sf.-ului Ioan Botezatorul.
Daca aveti posibilitatea de a stiudia munca doctorului Leonard G. Horowitz. El si Dr. Joseph Puleo vb. detaliat despre descoperirea si puterea acestor frecvente sacre.
Cautati si in Biblie pt. exemple.( Iosua, cand au daramat cetatea din Jerihon)
Notele originale Solfeggio:
1. Ut - queant laxis
2. Re - sonare fibris
3. Mi - ra gestorum
4. Fa - muli tuorum
5. Sol - ve polluti
6. La -0 biireatum
Notele de azi, modificate:
1. Do - queant laxis
2. Re - sonare fibris
3. Mi - ra gestorum
4. Fa - muli tuorum
5. Sol - ve polluti
6. La - biireatum
7. SI - Sancto Iohannes
Aici sunt frecventele pt. fiecare nota.
1. Ut = 396 = 9 (Elibereaza frica si vina)
2. Re = 417 = 3 (Dezleaga situatii si aduce schimbari in bine)
3. Mi = 528 = 6 (Transforma si aduce miracole,Repara ADN-ul)
4. Fa = 639 = 9 (Ajuta in relatiile dintre oameni)
5. Sol = 741 = 3 (Trezeste,amplifica intuitia)
6. La = 852 = 6 (Restaureaza ordinea spirituala)
ex. Ut=369=3+6+9=18=1+8=9
3,6,9 numere "magice". Intreaga munca a d-lui Nicola Tesla se bazeaza pe aceste numere. Verificati.
Acestea se bazeaza pe matematica "pierduta' al lui Pitagora, care spunea ca exista doar 9 cifre in univers. 1 inceputul - 9 finalul. 10 este doar 1 si 0 care tine locul decimal. Deci ar veni 10=1+0=1, 11=1+1=2 etc. . Mai multe informatii gasiti si in munca lui Marko Rodin. (Leonard Horowitz - Healing Codes)
Frecventele se pot descarca de pe net. Cautati in "google" "solfeggiotones" sau solfeggiotones(punct)com.
Ideea de baze este, ca notele muzicale de azi sunt un pic diferite,nu sunt in armonie. Azi muzica pe care o auzim e bazata pe frecventa A440 Hz, schimbata in jurul anilor 1917 de la 417Hz. Frecventele originale au fiecare un corespondent in culori/centre energetice din organism. Prin intonarea unor cantece bazate pe aceste frecvente( in trecut Psalmare, imnurile, rugaciunile) spiritul omului se apropie mai mult de Dumnezeu. Frecventa A440Hz stimuleaza mintea, intelectul (degradeaza,creaza anxietate) si rupe legatura cu inima/intuitia/spiritul care rezoneaza la o frecventa de 528hz. Incercati muzica clasica al lui Beethoven,Hyden,Mozart si veti fi surprinsi cat de relaxanta si revigoranta este.
In ziua de azi toata cunoasterea acestor frecvente sunt folosite impotriva noastra, sa ne faca mai docili, robotici, rupti de spiritual. Atat muzica(frecvente), cat si alfabetul nostru care este exact inversul alfabetelor sacre( ebraica, sanscrita) dupa cum rezulta din unele calcule simple bazate pe coduri alfanumerice.
Sunetele( lb vorbita) daca este in forma ei sacra, data de Dzeu, gen ebraica, are putere creatoare. Inversata, ea distruge. Vezi povestea Turnuli Babel din Biblie.
Ce parere aveti?
Aceasta postare a fost editata de Prophet85: 03 October 2009 - 09:37 AM
Contact
Facebook
Twitter
RSS