sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Frecventele originale "Solfeggio" Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Prophet85 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 08-August 09

Scris 03 October 2009 - 09:31 AM

Salut!

Nu stiu daca ati auzit sau citit despre cele 6 note muzicale originale "Solfeggio". In ziua noastra exista 7 note in octava centrala sa zic asa....Do,Re,Mi,Fa,Sol,La,Si. Note care cu timpul au fost modificate.

De ex. in trecut se foloseau 6 note de baza(cu frecventa specifica pt fiecare sunet) in cantecele Gregoriene, un gen muzical lithurgic utilizat in cultul crestin catolic, in special intr-un imn inchinat Sf.-ului Ioan Botezatorul.
Daca aveti posibilitatea de a stiudia munca doctorului Leonard G. Horowitz. El si Dr. Joseph Puleo vb. detaliat despre descoperirea si puterea acestor frecvente sacre.

Cautati si in Biblie pt. exemple.( Iosua, cand au daramat cetatea din Jerihon)

Notele originale Solfeggio:
1. Ut - queant laxis
2. Re - sonare fibris
3. Mi - ra gestorum
4. Fa - muli tuorum
5. Sol - ve polluti
6. La -0 biireatum

Notele de azi, modificate:
1. Do - queant laxis
2. Re - sonare fibris
3. Mi - ra gestorum
4. Fa - muli tuorum
5. Sol - ve polluti
6. La - biireatum
7. SI - Sancto Iohannes

Aici sunt frecventele pt. fiecare nota.
1. Ut = 396 = 9 (Elibereaza frica si vina)
2. Re = 417 = 3 (Dezleaga situatii si aduce schimbari in bine)
3. Mi = 528 = 6 (Transforma si aduce miracole,Repara ADN-ul)
4. Fa = 639 = 9 (Ajuta in relatiile dintre oameni)
5. Sol = 741 = 3 (Trezeste,amplifica intuitia)
6. La = 852 = 6 (Restaureaza ordinea spirituala)

ex. Ut=369=3+6+9=18=1+8=9

3,6,9 numere "magice". Intreaga munca a d-lui Nicola Tesla se bazeaza pe aceste numere. Verificati.

Acestea se bazeaza pe matematica "pierduta' al lui Pitagora, care spunea ca exista doar 9 cifre in univers. 1 inceputul - 9 finalul. 10 este doar 1 si 0 care tine locul decimal. Deci ar veni 10=1+0=1, 11=1+1=2 etc. . Mai multe informatii gasiti si in munca lui Marko Rodin. (Leonard Horowitz - Healing Codes)

Frecventele se pot descarca de pe net. Cautati in "google" "solfeggiotones" sau solfeggiotones(punct)com.

Ideea de baze este, ca notele muzicale de azi sunt un pic diferite,nu sunt in armonie. Azi muzica pe care o auzim e bazata pe frecventa A440 Hz, schimbata in jurul anilor 1917 de la 417Hz. Frecventele originale au fiecare un corespondent in culori/centre energetice din organism. Prin intonarea unor cantece bazate pe aceste frecvente( in trecut Psalmare, imnurile, rugaciunile) spiritul omului se apropie mai mult de Dumnezeu. Frecventa A440Hz stimuleaza mintea, intelectul (degradeaza,creaza anxietate) si rupe legatura cu inima/intuitia/spiritul care rezoneaza la o frecventa de 528hz. Incercati muzica clasica al lui Beethoven,Hyden,Mozart si veti fi surprinsi cat de relaxanta si revigoranta este.

In ziua de azi toata cunoasterea acestor frecvente sunt folosite impotriva noastra, sa ne faca mai docili, robotici, rupti de spiritual. Atat muzica(frecvente), cat si alfabetul nostru care este exact inversul alfabetelor sacre( ebraica, sanscrita) dupa cum rezulta din unele calcule simple bazate pe coduri alfanumerice.
Sunetele( lb vorbita) daca este in forma ei sacra, data de Dzeu, gen ebraica, are putere creatoare. Inversata, ea distruge. Vezi povestea Turnuli Babel din Biblie.

Ce parere aveti?

Aceasta postare a fost editata de Prophet85: 03 October 2009 - 09:37 AM

0

#2 Utilizator offline   ana_sab 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 17-July 07

Scris 03 October 2009 - 12:03 PM

Ceva legat de notele muzicale am auzit si de prin alte surse, poate fi adevart ceea ce spui, dar legat de alfabet nu cred. Ebraica si sanscrita nu e limba ceea mai veche asa cum nu sunt nici scrierile cele mai vechi( si ma indoiesc ca sunt limbi sacre). Tablitele de la Tartatria ( din Romania) sau dovedit prin examenul cu carbon ca au scrierea ceea mai veche de pe planeta. Mai veche cu vreo 2 mii de ani decat altele considerate cele mai vechi! Poate frecventa citirii corecte acestor tablite invie mortii?!
0

#3 Utilizator offline   Bagherra 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 08-September 06

Scris 03 October 2009 - 12:19 PM

:( "S-a facut lumina-n sat!"
Hai,ca ai prins un fir...da-i 'nainte... :wizard: Hai,sa facem o corespondenta intre frecvente si culori; :lol: albastru,purpuriu si caramiziu.

Aceasta postare a fost editata de Bagherra: 03 October 2009 - 12:26 PM

0

#4 Utilizator offline   Prophet85 

• Boboc
  • Pip

Scris 03 October 2009 - 05:38 PM

Vezi postareaana_sab, la Oct 3 2009, 01:03 PM, a spus:

Ceva legat de notele muzicale am auzit si de prin alte surse, poate fi adevart ceea ce spui, dar legat de alfabet nu cred. Ebraica si sanscrita nu e limba ceea mai veche asa cum nu sunt nici scrierile cele mai vechi( si ma indoiesc ca sunt limbi sacre). Tablitele de la Tartatria ( din Romania) sau dovedit prin examenul cu carbon ca au scrierea ceea mai veche de pe planeta. Mai veche cu vreo 2 mii de ani decat altele considerate cele mai vechi! Poate frecventa citirii corecte acestor tablite invie mortii?!

Vorbeam de ebraica ca fiind o lb care a pastrat ordinea corecta a literelor in alfabet. Despre acele Tablite de la Tartaria am citit si eu, se spune ca nu se poate examina cu carbon doarece a fost impregnat cu ceva solutie la descoperirea lor. Nu sunt sigur daca sunt sau nu cele mai vechi.

Ideea mea cu alfabetul si cu muzica,respectiv cu notele muzicale, era faptul ca aceste lucruri, relativ simple,au efect f mare asupra noastra ca fiinte spirituale si nu numai, afecteaza toata realitatea din jurul nostru.

Daca ne gandim, Geneza spune, ca la inceput "Cuvantul" era la D-zeu,iar El spune sa fie lumina...etc. si a zis "Sa facem om dupa chipul si asemanarea noastra". Deci a creat prin cuvinte. Noi putem crea la fel, prin cuvantul rostit. Nu degeaba spunea Iisus "Daca ati avea credinta cat un graunte de mustar, ati spune muntelui:Ridica-te si arunca-te in mare"
Toate conduc la acelasi lucru. Cuvintele in forma lor "originala" (alfabet,frecventa,intonatie)au putere creatoare.
0

#5 Utilizator offline   Bagherra 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 04 October 2009 - 12:03 PM

Vezi postareaProphet85, la Oct 3 2009, 06:38 PM, a spus:

Vorbeam de ebraica ca fiind o lb care a pastrat ordinea corecta a literelor in alfabet. Despre acele Tablite de la Tartaria am citit si eu, se spune ca nu se poate examina cu carbon doarece a fost impregnat cu ceva solutie la descoperirea lor. Nu sunt sigur daca sunt sau nu cele mai vechi.

Ideea mea cu alfabetul si cu muzica,respectiv cu notele muzicale, era faptul ca aceste lucruri, relativ simple,au efect f mare asupra noastra ca fiinte spirituale si nu numai, afecteaza toata realitatea din jurul nostru.

Daca ne gandim, Geneza spune, ca la inceput "Cuvantul" era la D-zeu,iar El spune sa fie lumina...etc. si a zis "Sa facem om dupa chipul si asemanarea noastra". Deci a creat prin cuvinte. Noi putem crea la fel, prin cuvantul rostit. Nu degeaba spunea Iisus "Daca ati avea credinta cat un graunte de mustar, ati spune muntelui:Ridica-te si arunca-te in mare"
Toate conduc la acelasi lucru. Cuvintele in forma lor "originala" (alfabet,frecventa,intonatie)au putere creatoare.

Corect! :lol: Noi, facem asta... :( continuu si inconstient;creem prin cuvintul rostit.Blestemind,distrugem;rugindu-ne,creem.
Creem holograme (forme gind) care,saturate energetic si prin cuvint,devin reale.Proba evidenta a acestui fapt e cimatica. :wizard: Ea,demonstreaza facerea lumii.

Aceasta postare a fost editata de Bagherra: 04 October 2009 - 12:16 PM

0

#6 Utilizator offline   Prophet85 

• Boboc
  • Pip

Scris 05 October 2009 - 08:23 AM

A descarcat cineva frecventele de pe site? A incercat cineva sa le asculte?
0

#7 Utilizator offline   Bagherra 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 05 October 2009 - 09:23 AM

Ha? :lol: Site? Care,site?
Aaa... :o: acum am observat.Ms...
Ia,sa vedem... :soc: Sper ca nu-i ceva subliminal care sa ma faca sa devin criminal in serie. :doh:
Si ... :roll: corespondentele cromatice ale acestor frecvente, care sunt?

Aceasta postare a fost editata de Bagherra: 05 October 2009 - 10:18 AM

0

#8 Utilizator offline   Lion79 

• Leu79
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 06-April 07

Scris 05 October 2009 - 09:57 AM

Vezi postareaBagherra, la Oct 5 2009, 10:23 AM, a spus:

Ia,sa vedem... :soc: Sper ca nu-i ceva subliminal care sa ma faca sa devin criminal in serie. :doh:
Si ... :roll: corespondentele cromatice ale acestor frecvente?

ce frecvente? ce site?
0

#9 Utilizator offline   Prophet85 

• Boboc
  • Pip

Scris 05 October 2009 - 01:04 PM

Vezi postareaBagherra, la Oct 5 2009, 10:23 AM, a spus:

Si ... :roll: corespondentele cromatice ale acestor frecvente, care sunt?

Rosu = 397.3Hz Cea mai apropiata nota: G = 392Hz
Portocaliu = 430.8 Cea mai apropiata nota: A = 440
Galben = 464.4 Cea mai apropiata nota: A# = 466
Galben Lamaie = 497.9 Cea mai apropiata nota: B = 494
Verde = 431.5 Cea mai apropiata nota: C = 523
Turcoaz = 565.0 Cea mai apropiata nota: C# = 554
Albastru = 598.6 Cea mai apropiata nota: D = 587
Indigo = 632.1 Cea mai apropiata nota: D# = 622
Violet = 665.7 Cea mai apropiata nota: E = 659
Purpuriu = 565.0 (polaritate inversata) Cea mai apropiata nota: A# and E = 562 (ambele pol.inv.)
Magenta(un fel de purpuriu) = 531.5 (polaritate inversata) Cea mai apropiata nota: G and E =525 (ambele pol.inv.)
Rosu aprins (Scarlet) = 497.9 (polaritate inversata) Cea mai apropiata nota: G# and D = 501 (ambele pol.inv.)

Vezi postareaLeu79, la Oct 5 2009, 10:57 AM, a spus:

ce frecvente? ce site?

Citeste celelalte postari...

Aceasta postare a fost editata de Prophet85: 05 October 2009 - 01:13 PM

0

#10 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 15-June 06

Scris 05 October 2009 - 01:19 PM

Vezi postareaProphet85, la Oct 3 2009, 06:38 PM, a spus:

Daca ne gandim, Geneza spune, ca la inceput "Cuvantul" era la D-zeu,iar El spune sa fie lumina...

Nu in Geneza. In Ioan.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Magnetism
obiecte metalice lipite de corp
mihaela1  9 866
Hot Topic (New) manipularea psihica,metoda sau agresiune?
sau...stim incotro mergem???
ars  63 6.659
Hot Topic (New) Exorcizarea
...sau posedarea si alungarea demonilor
Bagherra  530 64.930
Hot Topic (New) Interpretarea viselor FreakyKitty  83 8.985
Hot Topic (New) Conectarea la egregori si modificarea lor VictorN  19 3.626