Tatal lui nu ma accepta, tatal meu nu il accepta
Scris 02 October 2009 - 09:21 PM
Scris 02 October 2009 - 09:58 PM
zic si eu...
Scris 02 October 2009 - 10:09 PM
Daca el e influentat de tata si mama, e cam prost, cam asa stiu eu.
Aceasta postare a fost editata de bydy: 02 October 2009 - 10:33 PM
Motiv editare: Nu mai cita toata pagina!
Scris 02 October 2009 - 10:15 PM
indragostita inlacrimata, la Oct 2 2009, 10:21 PM, a spus:
Atunci de unde stii ca sunteti atat de potriviti?
Eu as purta o discutie cu tatal meu. Afland motivele lui as putea sa le dibuiesc si pe ale celuilalt.
Nu il place pe A? Crede ca esti prea tanara pentru a te casatori?
I-as asculta sfaturile si as incerca sa ii explic situatia asa cum o vad eu. Daca nu ar intelege.. nu mai stiu ce sa zic;
Iar el, la randul lui, ar trebui sa vorbeasca cu tatal lui. In lipsa sinceritatii lucrurile nu prea au sansa sa se indrepte.
Scris 03 October 2009 - 11:10 AM
Scris 03 October 2009 - 06:24 PM
Totusi nu inteleg incapatanarea lor. Se cunosc cumva tatii intre ei? Mai stii...or avea ceva de impartit si voi nu stiti.
Nu pot sa cred ca toata chestia asta e bazata pur si simplu pe antipatie si nimic mai mult.Ceva trebuie sa fie.
Scuze ca o dau pe un ton mai amuzant dar ceea ce povestesti tu e ca in filmele indiene
In orice caz,lasam gluma....trebuie sa aveti candva cumva un soi de conversatie serioasa cu tatii vostri.Sau nu puneti la suflet ce spun ei in speranta ca se vor obisnui cu ideea pe parcurs si le va veni mintea la cap cand va vor vedea fericiti intr-o eventuala casnicie.
PS: De obicei cand unul sau amandoi parinti se impotrivesc unei relatii motivele ar fi cam urmatoarele:situatie financiara,educatie,cultura,religie,nationalitate,rasa,caracter,reputatie...
Daca la voi nu e vreun motiv din asta,atunci chiar ca sunt infantili acesti doi oameni.
Aceasta postare a fost editata de Naeema: 03 October 2009 - 06:30 PM
Scris 03 October 2009 - 06:53 PM
si asta pentru simplul fapt ca le-ai permis. Si vei fi nefericita doar acum, ci vei fi nefericita toata viata. Pentru ca le permiti, isi vor baga nasul in afacerile tale toata viata ta. Pune piciorul in prag si spune-le ca esti matura, de faci sex ori nu, de te casatoresti cu cineva ori nu, de suferi din dragoste, de divortezi sau vei avea un copil din flori este problema TA, si este de datoria lor sa te sustina si sa te sfatuiasca (dar nu sa iti impuna pe cine vrei sa ai in pat toata viata). Acelasi sfat si pentru iubitul tau. Daca tatal lui are atat de mare influenta asupra lui, acum el pare imun din cauza "iubirii", dar sa zicem daca va veti casatori, el va ajunge la aceeasi lungime de unda cu taica-su caci au aceeasi plamadeala, conceptii si mentalitate referitor la casatorie, relatii, viata si nu iti dau prea multe sanse...dar sunt si exceptii . Pune piciorul in prag in privinta parintilor tai , iar prietenul tau...tu esti stapana vietii tale si iti asumi responsabilitatea pentru alegerile care le faci (nu altii).
Naeema, la Oct 3 2009, 07:24 PM, a spus:
in realitate motivele pe care le-ai expus aici ca motive de disputa sunt doar justificari nu si adevaratele motive pentru care doi oameni sau doua grupuri de oameni nu se inteleg. E vorba de subestimare sau supraestimare.
Atata timp cat sunt si cazuri dispute/ divorturi in familii de aceeasi situatie fianciara, din aceeasi pozitie sociala, din aceeasi religie, din aceeasi nationalitate, rasa, reputatie, caracter...
Aceasta postare a fost editata de Alex_xela: 03 October 2009 - 06:55 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Prizoniera | 31 ani | 23 | 2.511 |
|
Despartire
cum ar trebui sa reactionez? |
mihaalecs | 288 | 17.726 |
|