sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Ipocrizia Religioasa si nu numai. Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   vali_ 

• sint parte din dumnezeul adevarat .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 17-February 07

Scris 02 October 2009 - 11:33 AM

Nu m-as` fi gandit sa deschid un asemenea topic dar de ceva timp se discuta aiurea in tramvai functie de cum sa trezit fiecare dimineata sau daca nu poate dormi noaptea , daca videoceatul este sau nu prostitutie .
In atentia moralistilor de duminica , nu sint un sustinator al videochat doar va arat ipocrizia de care dati dovada cand etichetati anumite persoane .

Ma frapeaza anumite persoane care sustin ca pot face dragoste la prima intalnire , multe doamne bine au iubiti, amanti , dar eticheteaza fetele de la videochat ca prostituate doar pentru faptul ca ele nu pot castiga la fel de mult . ba chiar dau lectii de morala .

Alooo stimate doamne daca ati iesit cu un anume domn la o cafea o ciorba sau bere si ati ajuns in pat cu el , omul e foarte bucuros ca in loc sa ia o profesionista din coltul strazii a gasit una care la costat doar cafeaua ….
As vrea sa stiu cate din voi moralistelor dupa o partida de sex cu iubitul , amantul... … nu l-ati convins sa va ia un anumit lucru pe care il doreati ? Asta nu inseamana prostitutie ? Nu inseamna ca ati prestat pentru ceva material ?
Ma scuzati dar eu personal nu dai nici o ceapa degerata pe morala voastra de duminica . Multe din voi dati cu pietre in fetele de la videochat dar sinteti de acord si chiar sustineti avortul :spiteful:

Cine va credeti doamnelor care va vindeti trupul pentru o shaorma sa judecati o fata care face asta ? Sunteti voi sanctificate cumva de religia din care faceti parte si noi nu stim, v-ati christicizat viata ?
Multe din voi fac toples si nudism sustin libertanismul sexual dar fetele de la videochat sunt prostituate .

Imi pare rau sa va spun dar sunteti numa niste lupi in blana de oaie care mai si behaiti de mama focului.

O zi in lumina si fie ca domnul sa va lumineze si sa vedeti barna din ochiul vostru nu paiul din ochiul celuilalt .

Aceasta postare a fost editata de vali_: 02 October 2009 - 11:37 AM

0

#2 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrator
  • Inregistrat: 30-March 05

Scris 02 October 2009 - 11:50 AM

Poti sa le faci galerie fetelor de la videochat chiar pe topicul lor. Nu era nevoie sa deschizi altul, cu titlu inselator si LA RELIGIE.

TOPIC INCHIS!

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Ortodox sau Catolic?
unde este adevarul?
crystyann  57 25.262
Replici noi Lumina "Sfanta" de la Ierusalim