In atentia moralistilor de duminica , nu sint un sustinator al videochat doar va arat ipocrizia de care dati dovada cand etichetati anumite persoane .
Ma frapeaza anumite persoane care sustin ca pot face dragoste la prima intalnire , multe doamne bine au iubiti, amanti , dar eticheteaza fetele de la videochat ca prostituate doar pentru faptul ca ele nu pot castiga la fel de mult . ba chiar dau lectii de morala .
Alooo stimate doamne daca ati iesit cu un anume domn la o cafea o ciorba sau bere si ati ajuns in pat cu el , omul e foarte bucuros ca in loc sa ia o profesionista din coltul strazii a gasit una care la costat doar cafeaua ….
As vrea sa stiu cate din voi moralistelor dupa o partida de sex cu iubitul , amantul... … nu l-ati convins sa va ia un anumit lucru pe care il doreati ? Asta nu inseamana prostitutie ? Nu inseamna ca ati prestat pentru ceva material ?
Ma scuzati dar eu personal nu dai nici o ceapa degerata pe morala voastra de duminica . Multe din voi dati cu pietre in fetele de la videochat dar sinteti de acord si chiar sustineti avortul
Cine va credeti doamnelor care va vindeti trupul pentru o shaorma sa judecati o fata care face asta ? Sunteti voi sanctificate cumva de religia din care faceti parte si noi nu stim, v-ati christicizat viata ?
Multe din voi fac toples si nudism sustin libertanismul sexual dar fetele de la videochat sunt prostituate .
Imi pare rau sa va spun dar sunteti numa niste lupi in blana de oaie care mai si behaiti de mama focului.
O zi in lumina si fie ca domnul sa va lumineze si sa vedeti barna din ochiul vostru nu paiul din ochiul celuilalt .
Aceasta postare a fost editata de vali_: 02 October 2009 - 11:37 AM
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis