Si toate astea pentru ce? Doar pt ca Dan Nica a declarat ca PD-L-istii se pregatesc de turism electoral??? Si oare n-o fi adevarat? Sau doar o fi vrut dl Nica sa le strice imaginea ca nu-i mai vota populatia din cauza asta...?
Acum ca a iesit PSD-ul de la guvernare... ce parere aveti?
Scris 02 October 2009 - 10:13 AM
Si toate astea pentru ce? Doar pt ca Dan Nica a declarat ca PD-L-istii se pregatesc de turism electoral??? Si oare n-o fi adevarat? Sau doar o fi vrut dl Nica sa le strice imaginea ca nu-i mai vota populatia din cauza asta...?
Scris 02 October 2009 - 10:21 AM
vorba aia, chiar si publicitatea negativa e buna, doar sa-ti apara numele la ziare si tv
Scris 02 October 2009 - 12:21 PM
Scris 02 October 2009 - 12:24 PM
Scris 02 October 2009 - 02:01 PM
florianb, la Oct 2 2009, 01:24 PM, a spus:
Esti rautacios ca de obicei mai floriane
Si ce mai zici de cafeaua aia? Daca intra PSD-ul din nou la guvernare...iti fac cinste cu o cafea si restul...e gratis!
Scris 02 October 2009 - 03:11 PM
Scris 02 October 2009 - 05:20 PM
denise01elle, la Oct 2 2009, 03:01 PM, a spus:
Si ce mai zici de cafeaua aia? Daca intra PSD-ul din nou la guvernare...iti fac cinste cu o cafea si restul...e gratis!
Mi s-ar parea corect sa pot vota cu mine. Ce, n-am si eu voie la o portie de ciolan?
Atunci asa ramine cu cafeaua, desi daca intra PSD din nou la guvernare e mai buna o tarie, sa te anestezieze.
Scris 02 October 2009 - 05:23 PM
Sinea mea iubitoare de galceava se bucura. Ca de data asta nu pot spune decat ca foarte bine ca au iesit. Sa se intoarca la guvernare cand i-oi chema eu. Nu poti, tu ca ministru la Interne sa declari ca vor fi furate alegerile. Asta de bun simt, de stabilitate....de ce dracu vrei.
Normal ca vei fi dat afara, apoi se aduna restul imbuibatilor si anunta ca ei isi iau jucariile si pleaca.
Big deal! Nimeni nu este de neinlocuit!!!!!!!
La cursul de ieri al euro vom plati noi la anul accize. Un curs care a sarit si a fost lasat asa , ca oricine vine la putere, porcii si scroafele tre sa se mai ingrase.
Numai o dictatura militara ne-ar mai baga mintile in cap!
Aceasta postare a fost editata de Kilkoana: 02 October 2009 - 05:39 PM
Scris 02 October 2009 - 05:36 PM
Kilkoana, la Oct 2 2009, 06:23 PM, a spus:
Asa e, ca la cursul de ieri se vor calcula tot anul viitor.
Stai sa vezi ce-i vor da cursului in cap in noiembrie, inainte de alegeri, ca poate i-or mai pacali pe prosti sa-i voteze.
Aceasta postare a fost editata de florianb: 02 October 2009 - 05:37 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Emil Boc nu exclude posibilitatea colaborării cu PSD | Tina' | 39 | 8.717 |
|
Tariceanu
Demisie iminenta? |
misu183 | 8 | 6.723 |
|
Cenzura??? Andrei Gheorghe, concediat de la Realitatea TV | bunicutzuION | 22 | 11.625 |
|
Gigi Becali credea ca liceul se face dupa facultate!!!!!!!!! | bunicutzuION | 4 | 6.301 |
|
|
Colectionara | 1 | 1.497 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis