sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

help access 2003 adaugare un tabel la altul prin cod vba Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   toni 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 27-November 05

Scris 27 November 2005 - 06:19 PM

Incerc sa fac un tabel access 2003 cu stocul unei magaziii sa-i zicem tbstoc. As dori sa nu fie nevoie sa se deschida mereu tabelul tbstoc cand introduc datele zilnice de oarece el va deveni in timp mare. Acum fac prin cod vba un tabel tb0 cu structura lui tbstoc, fac inregistrarea din factura,salvez prin cod tb0 cu numele furnizorului si un numar de inregistrare dar apoi copii apoi manual toate inregistrarile din tb0 cu edit-select all- si apoi paste append in tbstoc.
As dori sa stiu cum arata codul vba care sa faca ce fac comenzile select all, copy si paste append din meniul Edit.
Stiut ceva vba dar nu suficient ca sa gasesc solutia la problema enuntata.
Probabil ca solutia este cu totul alta pe la queries cu sql dar nu am reusit sa ma prind pana acum.
toni
0

#2 Utilizator offline   toni 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 27-November 05

Scris 28 November 2005 - 09:45 AM

Vezi postareatoni, la Nov 27 2005, 07:19 PM, a spus:

Incerc sa fac un tabel access 2003 cu stocul unei magaziii sa-i zicem tbstoc. As dori sa nu fie nevoie sa se deschida mereu tabelul tbstoc cand introduc datele zilnice de oarece el va deveni in timp mare. Acum fac prin cod vba un tabel tb0 cu structura lui tbstoc, fac inregistrarea din factura,salvez prin cod tb0 cu numele furnizorului si un numar de inregistrare dar apoi copii apoi manual toate inregistrarile din tb0 cu edit-select all- si apoi paste append in tbstoc.
As dori sa stiu cum arata codul vba care sa faca ce fac comenzile select all, copy si paste append din meniul Edit.
Stiut ceva vba dar nu suficient ca sa gasesc solutia la problema enuntata.
Probabil ca solutia este cu totul alta pe la queries cu sql dar nu am reusit sa ma prind pana acum.
toni

Tocmai am gasit azi o carte care arata cum se rezolva problema. Este o interogare de adaugare.
Multumesc celor care s-ar fi gandit sa ma ajute.
Toni
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Foxpro pt XP SP3 Gregory1992  1 1.534
Replici noi microsoft excel 2007 ..HELP ! (again)
am mare nevoie de o formula ...
gohones  10 4.642
Replici noi Atasamente fraza SQL Talkabout  11 4.034
Replici noi salvare date excel gvbroker  5 4.212
Replici noi Atasamente problema excel sit  2 4.196