loc la buget luat
Scris 01 October 2009 - 10:57 AM
buget, pt ca are un venit pe membru de familie de 300 de lei cu dosar social? eu ocup ultimul loc la buget in ordinea descrescatoare a mediilor ponderate, dar un coleg cu media mai mica decat a mea a depus un dosar social si si-a pastrat locul la buget eu ramanand pe dinafara
Scris 01 October 2009 - 11:21 AM
Aceasta postare a fost editata de Dingo25: 01 October 2009 - 11:22 AM
Scris 01 October 2009 - 11:28 AM
Scris 01 October 2009 - 01:18 PM
Scris 01 October 2009 - 01:55 PM
Danwtz07, la Oct 1 2009, 12:28 PM, a spus:
Faptul ca el a fost anul trecut la buget nu are nici o relevanta, pentru ca e numai vina lui ca anul acesta el nu a reusit sa obtina o medie care sa il mentina la buget. Bursele de merit se acorda doar persoanelor care au luat cele mai bune medii anul trecut. Daca o persoana isi face dosar social, atunci statul ii va plati separat acelei persoane taxele de scolarizare, dar asta nu va avea nici o influenta asupra celor care au obtinut un loc la bursa conform mediei. Cel mai probabil in cazul de fata e vorba de clasicele "pile" care apar la facultati. Eu pun pariu ca facultatea nu ii va inregistra dosarul social, ci doar vor face o mica inginerie in acte ca el sa para ca are medie mai mare cu cateva sutimi decat tine.
Acum sfatul meu e sa mergi si sa depui o contestatie la decan in care sa prezinti situatia. Daca nu ti-o accepta atunci vei plati, asta e. Dar daca acest caz s-ar fi intamplat in America atunci mai mult ca sigur ca studentul ar fi actionat in judecata facultatea si ar fi obtinut zeci de mii de dolari de la facultate drept despagubire.
Scris 01 October 2009 - 02:59 PM
Scris 02 October 2009 - 09:04 AM
daca ajungi doar in audienta nu cred ca vei rezolva mare lucru, te vor imbarliga nitel si atat.
Scris 02 October 2009 - 10:25 AM
iar locurile scutite de taxe sunt exclusiv in ordinea mediilor
iar Fulgdenea ti-a dat o idee foarte buna sa-ti inregistrezi contestatia, la care trebuie sa ti se raspunda in scris
discutiile nu pot fi niciodata verificate
Aceasta postare a fost editata de Diela: 02 October 2009 - 10:27 AM
Scris 02 October 2009 - 12:46 PM
Apoi cere copie xerox sau cauta link de internet cu regulamentul facultatii sau baza legala in urma careia au efectuat transferul/schimbul respectiv. Daca in raspunsul scris pe care sint obligati sa ti-l dea ti se pare ca te aburesc, mergi cu regulamentul/legea respectiva la un avocat, si solicita o consiliere juridica (o sa coste vreo citeva milioane, functie de avocat) in problema respectiva. Daca acesta iti spune ca ce au facut e ilegal si ca ai sanse sa cistigi un proces in instanta, atunci da-i in judecata.
Bafta!
Si burta pe carte, gagiule, ca vezi ce patesti daca ajungi primul din coada?
Scris 02 October 2009 - 10:04 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
adio mort tinut in casa
ue si mortul |
chicago | 50 | 14.545 |
|
un sfat va rog ... - incadrare consilier juridic | mirciulina | 2 | 3.591 |
|