Multumesc
Pagina 1 din 1
Informatii despre sali de sport topic combinat
Scris 30 September 2009 - 08:51 PM
Salut, doresc sa stiu ce sali de culturism sunt pe Calea Sagului (drumul spre Resita) sau prin apropiere.
Multumesc
Multumesc
Scris 08 October 2009 - 02:31 PM
nu mai conteaza, mi`am facut abonament la Club Stil, ca nu am mai vrut sa astept.
Scris 01 January 2011 - 02:34 PM
salut!
sunt din ploiesti si lucrez in bucuresti, in zona floreasca.
as vrea sa stiu daca exista vreo sala de culturism in zona, deoarece din cauza navetei nu mai pot sa merg la sala (plec dimineata devreme si ajung seara tarziu acasa), si as vrea sa ma duc in timpul serviciului.
problema e ca sala trebuie sa fie in zona (floreasca), pentru ca nu pot lipsi foarte mult de la munca...
asa ca, daca stiti sau ati auzit de vreo sala de culturism pe'acolo, va rog sa'mi dati si mie adresa.
multumesc pentru ajutor!
sunt din ploiesti si lucrez in bucuresti, in zona floreasca.
as vrea sa stiu daca exista vreo sala de culturism in zona, deoarece din cauza navetei nu mai pot sa merg la sala (plec dimineata devreme si ajung seara tarziu acasa), si as vrea sa ma duc in timpul serviciului.
problema e ca sala trebuie sa fie in zona (floreasca), pentru ca nu pot lipsi foarte mult de la munca...
asa ca, daca stiti sau ati auzit de vreo sala de culturism pe'acolo, va rog sa'mi dati si mie adresa.
multumesc pentru ajutor!
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Magazine online de suplimente nutritive
Care sunt cele mai bune magazine online de suplimente in Romania? |
Mentzer | 0 | 1.631 |
|
Durere la piept cand fac flotari | dad | 2 | 3.660 |