Pagina 1 din 1
www.mobila-online.biz Magazin online mobila
Scris 30 September 2009 - 01:21 PM
Desi firma roxymob exista din 2004 , in 2007 ne-am inceput aventura in online , cu siteul (modern pe atunci ) Roxymob . In scurt timp, cu ajutorul lui dumnezeu, a devenit un site destul de cautat , iar echipa de 3 persoane care s-au ocupat de functionarea lui l-au facut sa fie foarte complex si cat mai usor de inteles.
In 2009 am observat ca nu prea avem sanse sa facem asa ceva cu vechiul site, designul lui fiind foarte invechit, iar cautarea pe pagina este greoaie. Asa ca in mai putin de o luna sau 2 o sa apara noua versiune a siteului, momentan in varianta beta. Astept pareri din partea voastra, cat de usor este de folosit, cat de util.
Ce ar mai trebui adaugat, etc .
Noul site este Magazin Mobila online
Cei mai multi nu fac un site foarte ok pentru ca nu ii intereseaza. Eu nu fac pentru ca nu stiu ce isi doreste clientul de la site. De aia as avea rugamintea sa imi spune-ti o parere.
Cu stima,
Badita Florin
In 2009 am observat ca nu prea avem sanse sa facem asa ceva cu vechiul site, designul lui fiind foarte invechit, iar cautarea pe pagina este greoaie. Asa ca in mai putin de o luna sau 2 o sa apara noua versiune a siteului, momentan in varianta beta. Astept pareri din partea voastra, cat de usor este de folosit, cat de util.
Ce ar mai trebui adaugat, etc .
Noul site este Magazin Mobila online
Cei mai multi nu fac un site foarte ok pentru ca nu ii intereseaza. Eu nu fac pentru ca nu stiu ce isi doreste clientul de la site. De aia as avea rugamintea sa imi spune-ti o parere.
Cu stima,
Badita Florin
Scris 01 December 2010 - 02:53 AM
Jugulator, la Sep 17 2010, 03:14 PM, a spus:
Avind in vedere ca e un WordPress cu o tema simpaticuta si nimic mai mult, normal ca e "destul de OK" dar nimic mai mult.
Salut, nu este wordpress. CMS-ul este Prestashop. Am incercat sa folosesc Magento dar mi-am cam prins urechile in el.
Ce credeti ca mai trebuie sa fac la el ca sa fie mai usor de folosit?
Scris 01 December 2010 - 01:22 PM
Eu am crezut ca se va deschide un site de mobila, dar singura mobila pe care am gasit-o, a fost compusa din mese si scaune. Poate ar fi trebuit sa se cheme altfel, totusi.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
DorAnima Radiant
Un site pentru trup, minte şi suflet |
doranima | 0 | 1.463 |
|
www.taticiiresponsabili.ro
pentru taticii mai mult sau mai putin (i)responsabili |