De 3 luni de zile sunt implicata intr`o relatie...care aparent merge bine...Spun "aparent" pt ca nush daca iubitul meu pune la fel de mult pret pe aceasta relatie ca si mine!
Ca sa fie mai usor,am sa va spun ce mi`a placut la el,ce`mi place si ce nu...
CE MI`A PLACUT:
Mereu cand steam doar noi,imi spunea cat de bine se simte alaturi de mine...cat de fericit e ca sunt alaturi de el,cata liniste`i ofer...mereu avea gesturi tandre,dezinteresate...
CE`MI PLACE:
E atent la detalii...observa spre exemplu...daca mi`am vopsit parul...daca mi`am cumparat ceva nou...imi cumpara flori sau mici atentii cand are ocazia...nu`mi impune sa fac anumite chestii...nu`mi interzice sa fac altele...e atent,tendru in pat...e calm,are rabdare...se comporta frumos...
NU`MI PLACE:
Nu prea petrecem timp impreuna...de`obicei ne vedem doar seara...dupa 9 pentru ca are un program destul de incarcat...dar ramanem impreuna pana dimineata...in weekend ne vedem putin mai mult...dar nu`l vad prea nerabdator sa ne vedem...
In timpul zilei nu prea mai vb...mai nou,ma suna mereu cand ajunge acasa de la munca si seara dupa ce iese de la sala...
Azi,n`a mers la munca...si l`am sunat la un moment dat si mi`a spus ca e la biliard...dupa cum vorbea,nu parea sa`mi ascunda ceva...dar m`a intrigat faptul ca nu mi`a spus cu cine e la biliard...si ca nu m`a invitat si pe mine...
Pe messenger nu prea vorbim...decat eventual sa stabilim in cat timp vine sa ma ia...
Nu ne`am prezentat parintilor...desi atat familia lui cat si familia mea stiu ca suntem impreuna.
Ne`am certat o singura data cam rau,acum vreo luna...dar eu consider c`am trecut peste asta...
Nu stiu daca sunt eu absurda sau nu...dar uneori il simt foarte aproape iar alteori,foarte distant si ma doare ca parca simt ca relatia noastra nu mai evolueaza...
Voi ce parere aveti?Ati trecut prin asa ceva?
(mentionez ca am 23 de ani si 2 relatii luuuungi la activ
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis