sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Tur Bucuresti puncte turistice in Bucuresti Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Velvet_glance 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 01-April 08

Scris 29 September 2009 - 02:16 PM

Salutare tuturor! Apelez la toti bucurestenii de buna credinta sa ma ajute cu sfaturi.
Ce puncte turistice ati recomanda pentru un tur al Bucurestiului. Atractii istorice, arhitectonice, artistice sau peisagistice +restaurante pentru un tur de zi. Iar pentru un tur de noapte cluburi, baruri, cazinouri.
Astept pareri...numeroase :doh: :)
0

#2 Utilizator offline   CY73 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 11-April 06

Scris 29 September 2009 - 05:35 PM

Vezi postareaVelvet_glance, la Sep 29 2009, 03:16 PM, a spus:

Salutare tuturor! Apelez la toti bucurestenii de buna credinta sa ma ajute cu sfaturi.
Ce puncte turistice ati recomanda pentru un tur al Bucurestiului. Atractii istorice, arhitectonice, artistice sau peisagistice +restaurante pentru un tur de zi. Iar pentru un tur de noapte cluburi, baruri, cazinouri.
Astept pareri...numeroase :rot: :spiteful:

n-a reusit ministerul turismului sa faca asta, vrei de la noi raspunsu'? :senile:

poate gasesti ceva aici:
http://www.roportal.ro/discutii/index.php?...entry1060023382

Aceasta postare a fost editata de CY73: 29 September 2009 - 05:53 PM

0

#3 Utilizator offline   denise01elle 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 14-June 07

Scris 29 September 2009 - 08:53 PM

Vezi postareaVelvet_glance, la Sep 29 2009, 03:16 PM, a spus:

Astept pareri...numeroase :rot: :spiteful:

Incearca in Bamboo daca te tine buzunarul :senile: Sunt rea, dar....sincer? nu gasesc nimic atractiv in Bucuresti
0

#4 Utilizator offline   Ea. 

• Muză
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 23-January 08

Scris 29 September 2009 - 08:57 PM

http://www.miculpari.../turistice.html

plus opinia personala Muzeul George Enescu , parcul Carol
0

#5 Utilizator offline   Natipac 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 24-February 10

Scris 24 February 2010 - 03:09 PM

Bună ziua,
Vă rog să mă ajutaţi în organizarea unei excursii.
Am planificat pentru un grup de elevi din Germania (17-18 ani) o excursie în Bucureşti în această primăvară.
Cazarea este asigurată, acum întocmesc o listă cu obiective turistice, avem la dispoziţie 4 zile.
Vreau să-i plimb cât mai mult pe străzi ca tinerii să-şi faca o idee despre capitala României.
Eu cunosc Bucureştiul dinainte de Revoluţie, printre locurile de vizitat mi-am notat:
Calea Victoriei cu Muzeul Enescu, Ateneul Român, Palatul Regal şi Piaţa Revoluţiei, apoi Curtea Veche, Hanul lui Manuc, Palatul Parlamentului.
Un alt traseu va cuprinde Opera, parcul Cişmigiu, Piaţa Universităţii şi Teatrul Naţional.
În altă zi vom merge din Piaţa Romană spre Arcul de Triumf, Muzeul Satului şi Herăstrău.
Pe aceste itinerarii trebuie să facem şi pauzele de prânz, aici am nevoie de ajutorul forumului:
pe unde putem mânca în cadru plăcut şi relativ ieftin (liceeni cu bani de buzunar) pe traseele pomenite, eventual la restaurante cu terase/grădini?
Ce nu vrem: fast food gen MacDonald.
Cum putem vizita Palatul Parlamentului, care e programul, preţul, există ghid?
Cum putem vizita Palatul Regal, nu muzeele de artă ci interioarele păstrate original, eventual Sala Tronului?

Într-o zi vrem să mergem la Sinaia (castelul Peleş) şi Buşteni, vrem să închirem un mic autobuz, dar am auzit că spre Valea Prahovei circulaţia e dificilă, ar fi poate mai bine să ajungem pe Valea Ialomiţei la Sinaia?

Vă mulţumesc pentru orice informaţii utile şi sugestii.
0

#6 Utilizator offline   Artemis_Dida 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 10-February 06

Scris 24 February 2010 - 10:42 PM

Salut

Pentru vizitarea Palatului Parlamentului trebuie sa te programezi, asta sunand la numarul de telefon de contact care se poate gasi usor pe site-ul lor. Tot acolo se gaseste si programul de vizitare.
De asemenea recomand sa vizitati Palatul Cotroceni. Pe site-ul lor gasiti toate datele de contact. In amandoua locatii va vor sta la dispozitie ghizi.
A, si la Palatul Regal, adica Muzeul National de Arta al Romaniei, se poate face acelasi lucru. Biletul de intrare e de cel putin 5 lei pentru studenti/ elevi la fiecare galerie din muzeu cat si la fiecare din celelalte 2 palate.

Restaurante dragute pentru bugete mici.... nu pot sa ma pronunt inca. Voi reveni cu informatii mai tarziu.
Astept si alti roportalieni sa-si spuna parerea. :stars:
0

#7 Utilizator offline   Natipac 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 24-February 10

Scris 16 March 2010 - 07:16 PM

Va multumesc, am notat si Palatul Cotroceni.
Unde este biroul/oficiul de turism al capitalei, putem gasi acolo harti ale Bucurestiului, programe ale muzeelor?
Se poate face un tur al orasului (pentru turisti) cu un autobuz?
0

#8 Utilizator offline   florianb 

• Cactus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 06-January 08

Scris 16 March 2010 - 07:29 PM

Vezi postareaNatipac, la Mar 16 2010, 07:16 PM, a spus:

Va multumesc, am notat si Palatul Cotroceni.
Unde este biroul/oficiul de turism al capitalei, putem gasi acolo harti ale Bucurestiului, programe ale muzeelor?
Se poate face un tur al orasului (pentru turisti) cu un autobuz?

Din cite stiu eu, harti se gasesc la orice chiosc de ziare, ghid turistic insa nu cred ca se gaseste.
Poti inchiria un microbuz/autocar pentru o zi de la orice firma de transport.
Daca insa vrei sa viziteze cit mai mult, foloseste doar metroul, pentru a evita ambuteiajele de pe strazi.
0

#9 Utilizator offline   lynxul_negru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 25-November 09

Scris 16 March 2010 - 10:11 PM

Vezi postareaNatipac, la Feb 24 2010, 03:09 PM, a spus:

Într-o zi vrem să mergem la Sinaia (castelul Peleş) şi Buşteni, vrem să închirem un mic autobuz, dar am auzit că spre Valea Prahovei circulaţia e dificilă, ar fi poate mai bine să ajungem pe Valea Ialomiţei la Sinaia?

Nu as recomanda drumul spre Sinaia pe Valea Ialomitei. Drumurile sunt proaste, trec prin niste zone extrem de urate, prin ceva sate gloduroase si mizere ... Mai bine pe Valea Prahovei.
0

#10 Utilizator offline   Saharian 

• fost
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 03-November 06

Scris 16 March 2010 - 11:15 PM

Acum cativa ani am mancat la un restaurant "La mama" - mi s-a parut accesibil si mancarea buna - nu mai stiu daca mai sunt ok - dar poate ne spun altii - bucatarie romaneasca si preturile modice

:flowers:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Cheile Nerei
Discutii, povesti, poze, etc
DSpawn  20 37.292
Replici noi Terapie anti-stres la Alutus Eduard Ovidiu Ohanesian - 2008-01-09 agentuldeturism  0 1.917
Replici noi Hotel Flora Mamaia allergic  2 5.581
Replici noi Atasamente Frumusetile tarii Ghijoi  13 1.071
Replici noi Mamaia ionitoaia  0 1.861