Doua ascendente calcule gresite?
Scris 29 September 2009 - 08:54 AM
Scris 29 September 2009 - 09:34 AM
uncetatean, la Sep 29 2009, 09:54 AM, a spus:
Leu daca locul nasterii e aproximativ Bucuresti si ora 8:30AM
ASC aparea in Fecioara pe unele site-uri pentru ca nu luau in considerare ora de vara (+1H)
Scris 29 September 2009 - 10:50 AM
Roxana5, la Sep 29 2009, 10:34 AM, a spus:
ASC aparea in Fecioara pe unele site-uri pentru ca nu luau in considerare ora de vara (+1H)
11 07 1989 8 30 pIATRA NEAMT
Am postat acest topic dupa ce am realizat ca nu ma regasesc in fecioara
Scris 29 September 2009 - 02:43 PM
Aceasta postare a fost editata de samsara: 29 September 2009 - 02:42 PM
Scris 02 October 2009 - 02:19 PM
Scris 05 October 2009 - 12:45 PM
Scris 05 October 2009 - 01:01 PM
Minte foarte inventiva, vioaie, curioasa, sustinuta de multa perseverenta si iscusinta. Veselie si dinamism, curaj, gustul de a castiga mereu si de a conduce. Fraza cheie a Leului: "Eu vreau". Nativii cu Ascendent in Leu marcati de acest semn beneficiaza de vitalitate si de o mare putere de expansiune, caracteristica elementului foc. Este semnul generozitatii si nobletei firii, reprezentand incercarea omului de expansiune, de dezvaluire a capacitatii de creatie si a principiului puterii interioare. Leul este generos precum astrul zilei ce-si daruieste fiinta sistemului solar. Leul trebuie sa se afle in centrul atentiei pentru a putea straluci.
Providenta il ajuta pe Leu atunci cand au cel mai mult nevoie. Lor li se deschid noi campuri de actiune cand totul pare mort, asa cum lumina penetreaza bezna si o transforma. Radacimile Leului stau in camin si in propria sa independenta personala. El simte nevoia sa produca atat copii ai trupului cat si ai mintii. Este puternic atras de sexul opus, iar natura sa iubareata trebuie tinuta in frau deorece pot rezulta mari necazuri. Banii nu sunt importanti pentru el, decat ca un mijloc de atingere a scopului si daruieste cu generozitate, ca de altfel tot ce are: timp, cunostinte, resurse.
Acest semn da putere mare de recuperare si regenerare. Este dinamic, energic, curajos, avand spirit de initiativa si stiind sa conduca o afacere sau un colectiv. Reprezinta genul de lider si stapan.Este un bun organizator si administrator. Datorita nervilor si exceselor de tot felul, poate avea probleme cu inima, cu aparatul circulator, sau cu coloana vertebrala. Are o mare doza de orgoliu si inca din copilarie īncearca sa se impuna in fata celorlalti, pentru a fi recunoscut ca sef. Exprima mandria si demnitatea in tot ce face.
Persoanele cu Leul in Ascendent sunt agresive, doresc sa fie remarcate si sa atraga atentia pretutindeni pe unde trec. Le place sa conduca, nu sa-i urmeze pe altii. Leul carmuieste inima. Persoanele avand acest semn la Ascendent sunt generoase. Ele dau fara sa tina seama de timp, bani sau circumstante, fara sa se gandeasca la ele īnsele. Daca Soarele rasare in Ascendent in Leu, aceasta generozitate devine aproape risipa. Dar daca acolo se afla Saturn suparat, el zadarniceste aceasta tendinta; darnicia este diminuata.
Fii ai astrului zilei, nativii sunt credinciosi si cinstiti, iubesc lumina si adevarul; sunt deasupra tertipurilor si tintesc drept spre scopul lor. Vointa le este puternica. Forma si mijloacele de a actiona sunt vrednice de cinste. Pot fi buni organizatori si isi capteaza auditoriul prin puternicul lor magnetism personal. Au o mare atractie spre sexul opus. Firea lor trebuie tinuta bine in frau, ca sa nu produca neplaceri si adanci suferinte sentimentale. Francezii sunt guvernati de Leu si sunt un bun exemplu pentru acest tip uman. Soarele rasarind in Leu, bine aspectat, da trupului o forta si o vitalitate extraordinara, o mare putere de recuperare. Acest trup este superior, prin rezistenta sa, celui nascut īn Taur. Daca Marte este suparat in Leu, el va prilejui probleme de sanatate.
Cei cu Ascendent in Leu se vor lupta mereu pt putere, pt recunoastere. Acestia doresc sa ocupe un post important in societate, la serviciu si chiar in casnicie. , cu i se mai spune, e mandru, atent, matur. Totodata detine si o doza de simpatie, popularitate, insa sigur pe sine si dornic de autoritate. Acestia nu fac compromisuri si stiu bine ceea ce isi doresc de la viata. Sunt competenti dar si de neinduplecat. Sunt capabili de multe si sunt in stare sa calce totul in jur pt a obtine ceea ce isi doresc. Ascendent in Leu denota inteligenta, dragoste de libertate, dorinta de a fi in frunte, de a avea putere de decizie, sunt energici si foarte curajosi. Acestia sunt cei mai buni in arta organizarii, in stare sa conduca, dar defectul cel mai mare a acestora il reprezinta orgoliul exagerat. Se impun prin simpla lor prezenta si nu fac compromisuri. Cer mult de la toti si asteapta sa primeasca totul de la cei dragi. Nu se multumestc cu putin, asa ca sunt si foarte pretentiosi.
De obicei partenerul lor de viata trebuie sa fie o persoana importanta, pt ca astfel, sunt si ei laudati, apreciati sau invidiati.
Ca aspect fizic, un Ascendent in Leu? indica o inaltime medie spre inalta, un aspect impunator, cu un par bogat ca o coama, cap rotund, mers drept, avand prestanta si denotand prin aparitiile sale, forta, decizie. Are pieptul larg, umeri masivi, brate puternice, cap solid, contrastand cu restul trupului, mult mai zvelt, desi musculos. Dupa cum Berbecul da o fata greoaie, Leul tipic prezinta unele trasaturi feline. Tenul este colorat; ochii mari, albastrii sau cenusii, exprima bucuria, veselia, multumirea. Statura este īnalta, puternica, bine formata.
Si eu sunt scorpion cu ascendent in Leu
Scris 05 October 2009 - 02:20 PM
Tot timpul las de la mine , vreau sa fie liniste sa fie pace , cand trebuie sa reactionez urat , agresiv nu-mi place , vreu sa adorm cu capu pe perna linistit la mine acasa dar , dar ascendetu' asta-n leu
P.S PACE
Aceasta postare a fost editata de uncetatean: 05 October 2009 - 02:25 PM
Scris 05 October 2009 - 02:40 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Barbatii in anul 2011
in functie de zodii |
Ea. | 25 | 4.943 |
|
Am prezis anul trecut criza financiara de acum
daca va pricepeti,faceti predictii si voi |
Arcangelo | 47 | 8.394 |
|
Profetiile de la celestine
conexiuni cu astrologia |
Arcangelo | 33 | 8.704 |
|
Cānd isi sarbatoresc ziua de nastere cei nascuti pe...29 februarie | Bagherra | 5 | 2.642 |
|
Astrologia electiva
cum sa alegem momentul potrivit |
Arcangelo | 11 | 3.360 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS