sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

colinde Va plac colindele? Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   dionis 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 29-November 05

Scris 03 December 2005 - 08:48 PM

Inclin sa fiu de aceeasi parere cu Dunedain.

Eu am trecut prin faza in care mergeam cu colindu', si cu banii castigati ma duceam sa-mi iau ore la retea. :hi: Bleah...

Tare frumoase sunt colindele izvorate din sufletul poporului, si cantate doar pentru frumusetea lor... Din pacate lumea e mai preocupata in perioada asta de ce mobil sa-si ia la oferta...

Aceasta postare a fost editata de dionis: 03 December 2005 - 08:48 PM

0

#12 Utilizator offline   Dulcica 

• ce bine ca sunt..
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 05-February 05

Scris 03 December 2005 - 11:01 PM

Am avut ocazia trei ani de-a randul sa merg la colindat cu studentii de la o asociatie crestin-ortodoxa. Se merge (inca) la toate spitalele, orfelinate, camine si aziluri. Alinam batraneii si mangaiam copii, anuntam sarbatorile imparseam sentimente placute si linistitoare mai ales ca la sfarsit, pe data de 24 mergeam si ne colindam parintii cu totii. Era superb. Acum 2 ani am fost ultima data, am avut ocazia sa-l intalnesc pe viitorul meu sot :D Cred ca asta a fost rasplata ca de cate ori ma gandesc de ce-oi fi atat de norocoasa, altceva nu-mi vine in minte :). Luna decembrie are o sarbatoare in plus :"> Normal ca-mi plac colindele si e singura cantare la care vocea mea suna mai binisor ... :hi:
0

#13 Utilizator offline   sfc 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 31-October 04

Scris 03 December 2005 - 11:52 PM

Imi amintesc de cand eram prin liceu...am inceput sa colindam intr-un sat de langa oras,eram la un prieten f bun,si am ajuns la un moment dat vreo 20!Colindam si apoi toti tinerii din acele case veneau cu noi,ehei...erau alte vremuri.
Sau,cand eram mai mic ,tin minte ca am colindat cu niste prieteni (unul canta la acordeon) aproape tot satul bunicilor:O, brad frumos ..si credeti-ma nu era mic,colindam si...plecam...era zapada de aproape 1 m! Si ne intreceam pe drum cu alti copii cine canta mai bine :hi: ...mama ce ierni faine...mi-e dor de vremurile alea cand oamenii se bucurau pentru ...nimic :D
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse