Sunt in cls a XI-a,filologie, si nu stiu la ce facultate sa dau.M-am gandit la design de interior dar nu stiu daca e o meserie de viitor, daca s-ar cauta, daca merita sa fac facultatea asta.Parintii(ce-drept, sunt mai comunisti) spun sa termin cu prostiile("cine crezi ca iti da bani ca sa spui ce culoare sa-si vopseasca peretii?"), si sa merg la o facultate realista, nu sa ma intorc acasa dupa ce termin si sa n-am unde lucra.In schimb am prieteni care spun ca se va cauta, dar cu conditia de a ramane intr-un oras mare.Va rog, spuneti-mi cat mai multe despre designul de interior,chiar am nevoie:-S.
Pagina 1 din 1
facultatea de arte timisoara-design interior meseria de designer de interior este una de viitor?
Scris 11 January 2010 - 12:56 AM
P_alle, la Sep 27 2009, 03:21 PM, a spus:
"cine crezi ca iti da bani ca sa spui ce culoare sa-si vopseasca peretii?"
Asta a fost drăguţă
Depinde foarte mult de ce vrei tu. Şi eu sunt īn clasa a XIa şi ultimul lucru pe care l-aş tolera ar fi să-mi spună mama: "Du-te la drept, că acolo cāştigi bine". NU PĂRINŢII ŞTIU CE ĪŢI PLACE! Nu părinţii sunt cei care o să tragă toată viaţa dacă tu īţi alegi o facultate şi o viaţă cu o meserie naşpa. Eu cred că suntem la vārsta la care ar trebui să ne dăm seama ce vrem să facem pe viitor, fără să ne mai luăm după ce zice X şi Y.
Legat de īntrebarea ta, şi eu am o colegă care vrea să se īntrepte spre design de interior. Eu am auzit că e profitabil, dar nu īn Romānia
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Asistenta Sociala | Roxana_iftime | 1 | 181 |
|
|
Elena Perta | 0 | 1.007 |
|
Ajutorrrr....