sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

facultatea de arte timisoara-design interior meseria de designer de interior este una de viitor? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   P_alle 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 27-September 09

Scris 27 September 2009 - 03:21 PM

Sunt in cls a XI-a,filologie, si nu stiu la ce facultate sa dau.M-am gandit la design de interior dar nu stiu daca e o meserie de viitor, daca s-ar cauta, daca merita sa fac facultatea asta.Parintii(ce-drept, sunt mai comunisti) spun sa termin cu prostiile("cine crezi ca iti da bani ca sa spui ce culoare sa-si vopseasca peretii?"), si sa merg la o facultate realista, nu sa ma intorc acasa dupa ce termin si sa n-am unde lucra.In schimb am prieteni care spun ca se va cauta, dar cu conditia de a ramane intr-un oras mare.Va rog, spuneti-mi cat mai multe despre designul de interior,chiar am nevoie:-S.
0

#2 Utilizator offline   bb-girl 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 10-January 10

Scris 11 January 2010 - 12:56 AM

Vezi postareaP_alle, la Sep 27 2009, 03:21 PM, a spus:

"cine crezi ca iti da bani ca sa spui ce culoare sa-si vopseasca peretii?"

Asta a fost drăguţă :doh:

Depinde foarte mult de ce vrei tu. Şi eu sunt īn clasa a XIa şi ultimul lucru pe care l-aş tolera ar fi să-mi spună mama: "Du-te la drept, că acolo cāştigi bine". NU PĂRINŢII ŞTIU CE ĪŢI PLACE! Nu părinţii sunt cei care o să tragă toată viaţa dacă tu īţi alegi o facultate şi o viaţă cu o meserie naşpa. Eu cred că suntem la vārsta la care ar trebui să ne dăm seama ce vrem să facem pe viitor, fără să ne mai luăm după ce zice X şi Y.

Legat de īntrebarea ta, şi eu am o colegă care vrea să se īntrepte spre design de interior. Eu am auzit că e profitabil, dar nu īn Romānia :D
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Asistenta Sociala Roxana_iftime  1 181
Replici noi Atasamente Chestionare Licenta Elena Perta  0 1.007
Replici noi Ajutorrrr....
Baritiu