sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Totul despre pestii de acvariu orice problema legata de pesti Evaluare topic: - - - - -

#41 Utilizator offline   donnon 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 16-October 08

Scris 21 April 2009 - 04:35 PM

Buna!
Am un acvariu de 35 l . Momentan am in el : 2 Xifo femela e destul de mare.. dar masculul l-am luat mai tarziu si e mai mic putin dar vad ca se plac.. umbla impreuna ..etc. aveam 2 guppy ( unul mi-a murit azi deci mai am doar unul) dar cel care a ramas are codita muscata.. adica nu are toata codita, doar aproximativ jumate. cred ca il musca vreun peste. mai am 2 pestisori ( nustiu cum se numesc) sunt cu mai multe culori dar masculul xifo ii cam musca si ii sperie:)). mai am 2 pesti albi ,si 2 pesti 'rasbora heteromorpha (umbla tot impreuna , sunt asa draguti. Mai am 2 pui ( aproximativ de 2-3 saptamani) si sunt albi-gri ,nu stiu daca sunt pui de guppy sau de aceia albi.aaa,si mai am un melc care l-am cumparat acum 4 saptamani ca pui iar acum e atat de mare.. .Ca mancare , am pungute diferite cu mancare de toate culorile pe zile:)). In acvariu am o "chestie" care se baga in priza si se incalzeste apa. De asemenea am si un "vibrator" ( nush daca se numeste asa) care da aer. Am si o chestie care curata acvariul si o veioza care sta deasupra acvariului( inca n-am un neon, dar o sa-mi iau ) . Acum 2 luni mi-au murit 5 pesti in 3 zile,nici acum nustiu de ce apoi am cumparat o solutie care se pune in acvariu pentru sanatatea pestilor si nu a mai murit nici unul.Precizez ca mi-au murit 2 neoni,un xifo ( masculul) si o zebra:|. Acum cateva zile mii s-a inverzit apa si peretii acvariului ( pentru prima data). E posibil sa fie din cauza ca am mutat acvariul undeva unde este mai multa lumina naturala?

aah , si mai am o intrebare. stiti cumva de ce a putut sa moara guppy-ul? mergea stramb, se sucea statea nemiscat, abea mai putea sa se intoarca si sa respire. parca numai avea forta.

poze: http://i730.photobucket.com/albums/ww305/p...sz/IMG_2387.jpg ( tot acvariul ) .. stiu e cam uratel , in curand imi voi cumpara unul mai performant
poza cu pestii albi care nu stiu ce rasa sunt (jos dreapta) : http://i730.photobucket.com/albums/ww305/p...sz/IMG_2399.jpg
si inca o poza cu alti 2 pesti cu rasa necunoscuta : http://i730.photobucket.com/albums/ww305/p...sz/IMG_2387.jpg
ultimul din stanga . poate imi puteti spune voi ce specii sunt :roll:
0

#42 Utilizator offline   Deeeana 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 08-March 10

Scris 08 March 2010 - 11:39 PM

De ieri am un acvariu cu pesti si ca instalatie am cumparat filtru, incalzitor de apa, termometru, instalatia de oxigen, lampa pentru lumina. Acvariu e de maxim 16l.. Am 4 specii de pesti fiecare cu perechea lui adica in total 8.. xipho, sanitari.. inca o specie care imi scapa acum.. sunt negrii si eleganti parca ar fi din catifea.. plantele sunt artificiale.. Problema e ca azi-noapte nu puteam sa dorm din cauza zgomotului si le-am inchis instalatia de oxigen.. nu stiu daca am facut bine, daca pot sa o inchid noaptea.. Pestii nu au patit nimic sunt bine, apa e un pic ciudata, nu e foarte clara ... Care este motivul? Si daca am filtru in acvariu la cat timp trebuie sa schimb apa ? Si totusi oxigenul il pot inchide pe timpul noptii ? Multumesc:)
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Componente sistem de injectie CO2 din sticla si tevi ptr filtru extern
difuzor ceramic, numarator de bule, valva antiretur, test perm CO2
Crapu'  2 4.667
Replici noi Atasamente Donez
...
askaR  5 490
Replici noi o broscuta stresata
broscuta testoasa de florida
Varunna  1 1.398
Replici noi Hranitor automat electronic Resun
de vanzare
Crapu'  1 4.806
Replici noi Vreau sa incep A_narcotic  0 1.099