ati inteles si voi de toti baniii... mah cand ma refer la babutele alea simpatice... e cu bataie lunga ca ma refer la alea care stiu ce fac... si sa stii ca unele dintre ele stiu de 1000 de ori mai multe chestii despre spiritualitate decat stii tu... fara suparare... e doar ca o aranteza...
ptr dezlegarea unei vraji facuta de o tiganca... ai nevoie de rugaciunea inimii tale...(si nu acatiste fixate deja) prin care sa te ajute Sursa Suprema(God adica) sau de o alte tiganca daca nu esti destul de smerit in rugaiciune... 99,99% dintre preoti nu stiu sa dezlege farmecele de vrajitoare... marea majoritate dau din gura sa-si ia banu... culmea e ca si popa cere bani... da el o face legal:))
Dezlegare de magie
Scris 18 October 2009 - 02:37 PM
Ingp, la Sep 28 2009, 11:22 PM, a spus:
ati inteles si voi de toti baniii... mah cand ma refer la babutele alea simpatice... e cu bataie lunga ca ma refer la alea care stiu ce fac... si sa stii ca unele dintre ele stiu de 1000 de ori mai multe chestii despre spiritualitate decat stii tu... fara suparare... e doar ca o aranteza...
ptr dezlegarea unei vraji facuta de o tiganca... ai nevoie de rugaciunea inimii tale...(si nu acatiste fixate deja) prin care sa te ajute Sursa Suprema(God adica) sau de o alte tiganca daca nu esti destul de smerit in rugaiciune... 99,99% dintre preoti nu stiu sa dezlege farmecele de vrajitoare... marea majoritate dau din gura sa-si ia banu... culmea e ca si popa cere bani... da el o face legal:))
Nu pot, cea mai mare parte a lor sint doar niste slujbasi la stat (si ca orice functionar iau spagi de pe nunti, inmormintari, botezuri), aia cu har sint foarte putini.
Dar si tigancile vrajitoare sint majoritatea niste escroace de-i pacalesc pe fraieri.
Scris 12 December 2009 - 01:05 PM
Si femeia aia il lasa pe copil sa-i puna ardei la pres?
Adica nu zicea nimic de genul:De ce faci minzeria la usa mea?.......sa faci CURATENIE!
Scris 23 December 2009 - 02:23 PM
Ingp, la Sep 28 2009, 10:22 PM, a spus:
Asa este, chiar spiritualitate inalta as putea spune: turnarea cositorului, stingerea carbunilor, datul in bobi si ascultarea ghiocului, etc.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
spuneti
povesti de groaza |
georgyana alexandra | 2 | 2.604 |
|
Chimia si cuvintele
numerologie |
Fluturel | 7 | 2.808 |