Masculii alpha ce sunt ei cu adevarat?
Scris 25 September 2009 - 05:04 PM
"Masculii alpha" ne invata cum sa agatam femei care nu le-am mai intalnit niciodata in viata: vezi o femeie frumoasa,te duci la ea,ai spui scurt si clar ca o placi,gasesti un subiect de conversatie,creezi comfort,creezi atractie fizica prin diferite atitudini atingeri,iar la despartire o inchei cu un sarut.kcloseFrumos,nu?
Cam acelasi lucru faci si in club;plin de tine,afisand o siguranta de sine mai ceva ca un stalp de beton care sustine o structura unei cladiri,te uiti dupa puicute delicioase prin club.Cand zaresti una,te duci si ai faci cunoscute intentiile tale,intr-un mare stil de mascul alpha si in cateva minute sau cel mult ore,ajungi la un fclose(sex) .
Ideea principala pe care toti masculii alpha o repeta,este aceea ca mai intai de toate trebuie sa stii cum sa starnesti emotia in femeia pe care vrei s-o seduci.Cu alte cuvinte,masculii alpha,studiind comportamentul femeilor,se folosesc de slabiciunile acestora pentru a le seduce
Multi dintre acesti masculi alpha,ies pur si simplu in ficare zi la abordat gagici pe strada.Scopul lor este acela de a obtine cat mai multe nr de telefon,dupa urma carora sa faca rost de cel putin o intanire.
Mentalitatea mascului alpha: "(cenzurat) tot ce prind,scopul meu principal este de a seduce cat mai multe femei si de a le (cenzurat)"Ceva imi aminteste de "sedusa si abandonata"
Personal,am vazut si eu astfel de barbati prin cluburile din Bucuresti si mi-au lasat impresia cum ca ar semana cu niste "cocalari rafinati"
Ok,acum vin intrebarile:
-Ce fel de femei sunt acelea care se lasa atat de usor agatate de masculii alpha?
-Dupa prima intalnire de obicei,un M.A. (mascul alpha) obtine un sarut pasional (kissclose).Fetele/femeile care se lasa sarutate de la prima intalnire,sunt cele naive,cele f. experimentate,care stiu ce vor sau pur si simplu sunt fete/femei absolut normale din toate punctele de vedere?
-De multe ori, M.A. se lauda ca au agatat tipe de nota 10,cu care au facut sex,dupa care le-au abandonat,pentru a aborda alte tipe.Daca tipa in cauza este de nota 10 pe toate planurile,cum de nu si-a dat seama cu cine are d-aface?
Dupa parerea mea,cei care isi spun masculi alpha,sunt niste "devoratori de inimi",care se joaca cu psihicul si cu sentimentele femeilor.
- Daca masculii alpha au de fapt succes doar la femei usoare,care nu stiu ce vor sau care sunt ahtiate dupa sex,la pitipoance , la femei fara caracter?
Scris 25 September 2009 - 06:37 PM
CRISTI82, la Sep 25 2009, 06:04 PM, a spus:
De ce trebuie sa te invete cineva cum sa <cenzurat> o femeie? In viata conteaza ceea ce vrei, dar daca iti este frica sa iei ceea ce iti doresti, doar tu esti vinovat ca nu ai. Si nu uita, cu cat muncesti mai putin pentru a avea un lucru, cu atat ii vei aprecia mai putin valoarea. Asa ca, daca vrei manual de agatat si de <cenzurat> femei, cred ca gasesti pe net destule si gratis si cu plata, dar vei fi doar o copie nereustia a unor asa zisi "Alpha male". Deci, care e intrebarea ta? cum poti <cenzurat> cat mai multe femei? cauta-le pe alea care doar asta vor. Crezi ca vei fi mai fericit? Eu n-as baga mana in foc.
Scris 25 September 2009 - 07:09 PM
Scris 25 September 2009 - 07:27 PM
Masculii alpha nu sunt needeucati sau badarani,dimpotriva,insa dupa cum am mai spus,acestia au studiat psihicul feminin si se folosesc de slabiciunile femeilor pt a le seduce.
Scris 25 September 2009 - 08:00 PM
CRISTI82, la Sep 25 2009, 06:04 PM, a spus:
-Dupa prima intalnire de obicei,un M.A. (mascul alpha) obtine un sarut pasional (kissclose).Fetele/femeile care se lasa sarutate de la prima intalnire,sunt cele naive,cele f. experimentate,care stiu ce vor sau pur si simplu sunt fete/femei absolut normale din toate punctele de vedere?
-De multe ori, M.A. se lauda ca au agatat tipe de nota 10,cu care au facut sex,dupa care le-au abandonat,pentru a aborda alte tipe.Daca tipa in cauza este de nota 10 pe toate planurile,cum de nu si-a dat seama cu cine are d-aface?
Dupa parerea mea,cei care isi spun masculi alpha,sunt niste "devoratori de inimi",care se joaca cu psihicul si cu sentimentele femeilor.
- Daca masculii alpha au de fapt succes doar la femei usoare,care nu stiu ce vor sau care sunt ahtiate dupa sex,la pitipoance , la femei fara caracter?
Asa si care e problema in ate saruta de la prima intalnire? Poti sa faci si sex si nu vad nici o problema. Dragostea apare in timp. Fie vb si de acei cocalari,si aia iubesc doar ca nu stiu sa se poarte asta e alta poveste.
Ce intelegi prin femei usoare? Ele sunt usoare doar prin prisma barbatilor care nu respecta femei,in schimb orice femeie e un dar,un dar ce trebuie pretuit si daca accepta in jurul lor acei oameni care nu le respecta e din cauza societati in care au trait. A faptului ca asta au invatat de la ceilalti si asta fac.
Scris 25 September 2009 - 08:03 PM
Evident, asta aflati pe propria piele (tratata cu Vichy), cam dupa frumoasa varsta de 30 de ani, cand vi se lasa titele si vi se incheaga creierul...
Am zis!
Scris 25 September 2009 - 08:06 PM
Sa ramanem,totusi,la capitolul OAMENI!
Aceasta postare a fost editata de heaven: 25 September 2009 - 08:05 PM
Scris 25 September 2009 - 08:11 PM
Acuma,principala mea nelamurire ar fi;ce fel de femei sunt acelea care cad atat de repede in plasa acestor seducatori?
p.s.orice baiat care se apuca sa invete arta seductiei,ar putea avea succes garantat cu femeile (asa spun masculii alpha)
Aceasta postare a fost editata de CRISTI82: 25 September 2009 - 08:16 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Barierele morale sunt niste catuse ? | S.R. | 73 | 7.779 |
|
Sufletele si temerile lor | nightwish | 63 | 11.410 |
|
|
Cleric Prestųn | 325 | 10.646 |