Ce cadou sa ii iau iubitei mele de ziua ei?
Scris 25 September 2009 - 02:36 PM
Astept cu mare interes sfaturile voastre!
Scris 25 September 2009 - 02:45 PM
Miniperve, la Sep 25 2009, 03:36 PM, a spus:
Astept cu mare interes sfaturile voastre!
O idee simpla... ceva ce poate i-ar placea sa aiba dar pe care nu ar da banii.
Gandeste-te despre ce a vorbit poate... sau cei place.... sau ce a admirat la altcineva...
Poate fi orice daca este ceva ce-si doreste.
Scris 25 September 2009 - 03:02 PM
Scris 25 September 2009 - 03:44 PM
Cavalerul_Jedi, la Sep 25 2009, 03:45 PM, a spus:
Gandeste-te despre ce a vorbit poate... sau cei place.... sau ce a admirat la altcineva...
Poate fi orice daca este ceva ce-si doreste.
denise01elle, la Sep 25 2009, 04:02 PM, a spus:
Face 24 de ani, e bruneta, cam 1,70 m si daca i-as lua ce ar putea sa ii placa, inseamna ca s-ar astepta la ce i-as lua...deci...nu ar mai fi o surpriza
Scris 26 September 2009 - 10:55 AM
si cam cat ai fi dispus sa platesti?
Scris 26 September 2009 - 12:32 PM
Miniperve, la Sep 25 2009, 04:44 PM, a spus:
Ok, recent a fost ziua mea... in discutiile avute cu o prietena am pomenit despre un set de tacamuri pentru 2 persoane: cutit, furculita, lingura si lingurita. Si ea a spus ca asta imi ia. Si asta este si ce mi-a luat.
Este unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le-am primit in viata mea. A mers din BC la Iasi ca sa gaseasca ceva de calitate si chiar a gasit ceva special. Arata superb tacamurile alea, au si un fel de suport in care sa le pui si au venit ambalate si cu niste petale artificiale aromate. Ea si inca o prietena m-au sunat sa cobor sa ne intalnim... si cand am dat sa ies din casa m-am trezit ca in fata usii era cadoul respectiv.... am ramas blocat pret de cateva secunde, se ascunsesera intinse pe trepte... au inceput sa-mi cante la multi ani si mi-am dat seama ca mi-au filmat toata reactia...
Pe scurt, cadoul conteaza dar conteaza si intentia din spatele cadoului. Conteaza de asemenea enorm de mult modul in care oferi cadoul, semnificatia pe care i-o dai. E posibil sa fie ceva super ieftin dar care, datorita semnificatiei atasate, sa fie ceva ce cealalta persoana sa pretuiasca nespus.
Poti sa-i oferi ceva marunt, simbolic, si sa folosesti banii pe care i-ai fi cheltuit pe cadou pentru a-i trimite un buchet enorm de flori la servici.
Scris 26 September 2009 - 12:44 PM
Cavalerul_Jedi, la Sep 26 2009, 01:32 PM, a spus:
Citind ce-a scris Cavalerul mi-am amintit de o povestioara:
O fetita din Africa i-a dat profesoarei,de ziua ei,un cadou.Era un melc frumos.,,Unde l-ai gasit?" ,a intrebat profesoara.Fetita i-a spus ca acesti melci nu se gasesc decat pe o anumita plaja indepartata.Profesoara a fost profund miscata pentru ca stia ca fetita mersese multi kilometri pentru a cauta melcul.I-a spus :,,Nu trebuia sa mergi asa departe doar ca sa imi cauti un cadou".Copila,inteleapta,a zambit si a raspuns:,,Doamna profesoara,distanta mare parcursa face parte din cadou."
Scris 28 September 2009 - 10:31 AM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Fetisuri
care sunt cele mai tari fetisuri ale voastre |
makymaky | 12 | 10.299 |
|
jocul de-a dragostea
pana unde duce naivitatea oamenilor.... |
suflet_vandut | 52 | 9.889 |
|
AJUTATI-MA!UN SFAT O PARERE | dando | 14 | 5.210 |
|
Cat de usor renunta un barbat la o viitoare casatorie?
...usor? |
Malkia | 52 | 9.329 |
|
Impresioneaza-ti prietena
Castiga mult foarte rapid pentru prietena ta |
Clever Money | 15 | 4.461 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis