Bunza ziua,
De 2 luni fac tratament cu Intron A. Ma simt tot mai rau si i-am cerut doctorului internist sa-mi dea concediu pe toata perioada tratamentului. A zis ca nu se poate, ca decat 21 zile poate da. Eu stiu ca se da pe toata perioada. Cum pot afla adevarul?
Pagina 1 din 1
Concediu medical pe timpul trat. cu intron
Scris 09 July 2010 - 11:52 PM
balasoiurares, la Sep 25 2009, 02:54 PM, a spus:
Bunza ziua,
De 2 luni fac tratament cu Intron A. Ma simt tot mai rau si i-am cerut doctorului internist sa-mi dea concediu pe toata perioada tratamentului. A zis ca nu se poate, ca decat 21 zile poate da. Eu stiu ca se da pe toata perioada. Cum pot afla adevarul?
dar pana la urma nu poti lua C M pt alta problema de sanatate(oficial),astaq daca ar avea dreptate?!?
Scris 15 October 2011 - 09:36 PM
Tratamentul cu IFN,(care se stie ca este un tratament cu o doza de citostatice, ce sa ne mai dam dupa cires !), este cotat la casa de sanatate ca fiind pentru o boala obisnuita si e privit ca atare de legislatia in vigoare si concediile medicale aferente.Asta e. Mergem inainte cu bune si rele.
De ce statisticile spun ca doar 2 la suta din pacienti se vindeca definitiv de hepatita b?
Inseamna ca este totusi o boala incurabila?
De ce statisticile spun ca doar 2 la suta din pacienti se vindeca definitiv de hepatita b?
Inseamna ca este totusi o boala incurabila?
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Acneea - Reactie a tratamentului cu Interferon | leeyuntha | 3 | 2.580 |
|
Tratamentul hepatitei B cu entecavir | Lua14 | 11 | 5.238 |
|
Infectarea cu hbs
urgent |