Acum insa, mai sunt si alte probleme. Sa zicem ca nu am trecere la acea persoana, in sensul ca nu are incredere in ceea ce ii spun, sau sa zicem ca persoana respectiva nu are dorinta anume de a isi rezolva problemele singura, ci de ai ii fi rezolvate(de catre altcineva), fara un efort prea mare din partea ei.
Nu am de gand sa fiu enigmatic pana la capat, asa ca am sa dezvalui destul de rapid ca este vorba despre actuala mea sotie, de care sunt separat, cu care nu mai vreau sa ma impac, si de care voi divorta in curand.
De ce imi doresc sa ma implic si eventual sa gasesc o cale de a o ajuta? Simplu, pentru oricate probleme au fost intre noi, nu mi-am dorit sa ajunga vreodata rau. Pur si simplu noi doi nu mai aveam viitor. Au trecut ceva ani cat timp am fost impreuna, deci automat nu imi este chiar indiferent cat de bine sau rau ii va fi. Din partea mea tot binele din lume.
Pe mine, ma intereseaza doar cum as putea sa o ajut sa nu se autodistruga. Intr-o prima faza, cand ne-am despartit acum cateva luni bune, nu eram amandoi 100% ca s-a terminat, am zis ca poate vom repara relatia. In lunile ce au urmat, insa, amandoi ne-am convins(de ce oare nu de la inceput?) ca nu mai are sens sa continuam nicio relatie. Acum observ odata cu trecerea timpului ca situatia ei ma refer la cea fizica, s-a schimbat si a inceput sa aibe destule dificultati. In toate lunile ce au trecut am incercat sa o conving ca trebuie sa aiba un echilibru in viata si ca excesele nu duc la nimic, dar nu a ascultat a facut ca ea, s-a neglijat, iar starea ei fizica se inrautateste pe zi ce trece. Ultima oara cand am vazut-o, acum cateva zile, mi s-a rupt sufletul pentru ca slabise rau, si urmeaza un tratament pentru afectiuni ale coloanei.
Am incercat din nou sa ii explic cate ceva, dar ea mereu stie mai bine. Nu m-ar interesa, daca nu as avea temerea ca bine nu va ajunge deloc, si nu ma refer numai din punct de vedere fizic, sau daca explicatiile ei ar avea o baza logica. Cand unui om ii este mai bine, atunci se vede. La ea, nu! Iar cand ne-am despartit a fost convinsa ca ii va fi.
Astept sfaturi, idei, intrebari, analize, si ce-o mai fi.
Contact
Facebook
Twitter
RSS