sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Christian Dikol & Miriam Dikol Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   AzulaFirePrincess 

• Aye
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 28-May 08

Scris 20 September 2009 - 10:46 PM

Cine cunoaste ceva despre ei?

http://www.astralmagik.ro/index.htm
0

#2 Utilizator offline   masha rasputina 

• Streliţia
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 25-February 09

Scris 20 September 2009 - 10:52 PM

Vezi postareaAzulaFirePrincess, la Sep 20 2009, 11:46 PM, a spus:

Cine cunoaste ceva despre ei?

http://www.astralmagik.ro/index.htm

Se ascunde o industrie intreaga de plagiere in domeniul paranormalului in spatele acestor pseudonime
0

#3 Utilizator offline   AzulaFirePrincess 

• Aye
  • PipPipPip

Scris 20 September 2009 - 10:57 PM

Vezi postareamasha rasputina, la Sep 20 2009, 11:52 AM, a spus:

Se ascunde o industrie intreaga de plagiere in domeniul paranormalului in spatele acestor pseudonime

trebuia sa fie ceva putred :hi: sunt curioasa, mai ales ca nu apare O poza cu ei.
0

#4 Utilizator offline   masha rasputina 

• Streliţia
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 25-February 09

Scris 20 September 2009 - 11:04 PM

Vezi postareaAzulaFirePrincess, la Sep 20 2009, 11:57 PM, a spus:

trebuia sa fie ceva putred :) sunt curioasa, mai ales ca nu apare O poza cu ei.

Incearca sa vorbesti cu cineva care a facut cursuri la ei. Cine preda cursurile? Ei personal sau....instructori autorizati? :hi:
Poate exista cineva pe aici care stie....cu toate ca , datorita reputatiei proaste pe care o au....mira-m-as sa recunoasca cineva ca a facut cursuri ;la ei. sau.....cine stie! poate ca exista persoane care chiar se mandresc cu asta :boss:
0

#5 Utilizator offline   AzulaFirePrincess 

• Aye
  • PipPipPip

Scris 20 September 2009 - 11:11 PM

Vezi postareamasha rasputina, la Sep 20 2009, 12:04 PM, a spus:

Incearca sa vorbesti cu cineva care a facut cursuri la ei. Cine preda cursurile? Ei personal sau....instructori autorizati? :hi:
Poate exista cineva pe aici care stie....cu toate ca , datorita reputatiei proaste pe care o au....mira-m-as sa recunoasca cineva ca a facut cursuri ;la ei. sau.....cine stie! poate ca exista persoane care chiar se mandresc cu asta :boss:

probabil este un fel de spalare pe creieri :) dupa care simti ca esti 'iluminat' uuuuh sunt magician! booo
daca cineva vrea sa faca totusi un curs de exemplu de cristaloterapie, dar sa obtina la sfarsit si o diploma care sa aiba valoare... exista asa in bucuresti? reiki...
0

#6 Utilizator offline   Elias Artistul 

• Eu Sunt
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 27-October 08

Scris 21 September 2009 - 03:41 PM

Am mai intalnit site-ul ala... cunosc pe cineva care are o scoala asemanatoare... si mi se pare ca a predat chiar si la scoala asta... da, sunt niste plagiatori... in primul si primul rand nu au voie sa predea radiestezie inforenergetica... nimeni nu are voie...doar fundatia de inforenergetica... si sunt in relatie si cu Golden Down(fondata de masoni) cativa dintre ei... pe acolo au invatat asta... si cu o scoala de spiritualitate... ei o numesc Scoala Misterelor(dupa cea din Egipt fondata de tatal lui Tutankamon)... dar nu e autentica si povestea formarii ei e musamalizata prin tot felul de povesti idioate... nu exista nimic cert...vreo dovada... toate au legatura cu lojele... nu spun acum ca sunt rai... exista oameni si oameni peste tot in lume...

http://www.astralmagik.ro/magia_si_ritualu...rile_magice.htm pe pagina asta apare un simbol alchimic masonic... nici macar nu e de magie...si apare la pagina despre magie...

Aceasta postare a fost editata de Ingp: 21 September 2009 - 03:36 PM

0

#7 Utilizator offline   AzulaFirePrincess 

• Aye
  • PipPipPip

Scris 21 September 2009 - 04:54 PM

ah in ce lume m-am nascut. am observat simbolul.

http://www.fengshui....ro/2/index3.php cam la fel se poate spune si despre dansul CopyRight 2006 SC WICCA THEODORES COMPANIE

oare de ce au Bem Nicolae Doru si Teodorescu Scarlat Alexandru Oreste acel simbol peste moaca lor? OARE! http://ezoteric.gardianul.ro/index.php?pag...p;p=autori.html
http://ezoteric.gardianul.ro/index.php?pag...le-teodor-.html simbol masonic
0

#8 Utilizator offline   Elias Artistul 

• Eu Sunt
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 21 September 2009 - 10:10 PM

La Vasile Teodor legat de cum tine el mainile... asa mai tin si eu... fara sa fiu in masonerie... daca ei il folosesc ca simbol semnul acela... asta ce inseamna ca daca mai foloseste cineva postura aceea gata e mason?...

cat despre Oreste si pentagrama din poza lui... steaua in 5 colturi... acest simbol este crestin... crestinii se recunosteau dupa aces simbol acum 2000 de ani... iar femeile crestine tot dupa simbolul acela, dar cu varful in jos...
Simbolul nu are treaba cu satanismul... chestia asta e o vrajeala new age...
0

#9 Utilizator offline   Bagherra 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 08-September 06

Scris 25 September 2009 - 11:54 AM

:band: Daca am sa va marturisesc ca e ceva timp de cind tot vroiam sa deschid eu acest subiect ,nu ma credeti! :doh: Iata,telepatia functioneaza. :o: Ati facut-o voi.
Si eu am constatat ca aceste nume sunt o enigma. :imao: Si apar lucrari ale lor doar la romani.
Deci,sunt un...pseudonim. :blink: Ca Cinamar.
Pe net,nimic despre ei... :P nu-i ciudat? ;)
Avind in vedere preocuparile insa,totul pare justificat. :dance2:
Mie, imi plac lucrarile aparute. :o: Bine documentate.Intentionez cind vin in tara sa-mi achizitionez tot ce a aparut.
Nu as spune ca-s plagieri.Oamenii sunt doar practicanti si naratori. :roll: Buni.
De la facerea lumii toti plagiem in domeniu... :o: asa ca...sa fim seriosi. :P
Coincidente,la tot pasul.Eu,visez ceva apoi,incep sa caut... ;) pe net.
Si uite,asa...l-am descoperit pe Masaru Emoto,cercetarile rusilor in domeniul ADN si multe,multe altele.
Sunt plagiatoare? :roll: Am primit in vis si moduri de aranjare si folosire a cristalelor.Cautind pe net lucrari despre cristale,am avut confirmarea celor visate.Si jur ca habar n-aveam pina la vis de existenta acelor lucruri. :P
Visele sunt cele care ma indeamna sa caut...parca,as fi ghidata.
:o: Socant! Intai am postat apoi,m-am uitat pe linkul de mai sus.Chiar am visat ceva despre jad;deci,aparatele acelea cu jad nu pot fi o cacealma.

Aceasta postare a fost editata de Bagherra: 25 September 2009 - 12:28 PM

0

#10 Utilizator offline   Elias Artistul 

• Eu Sunt
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 03 October 2009 - 08:47 PM

dap am si eu o afinitate la chestia cu visele... mai intai visez si apoi gasesc si la altii... asta demonstreaza ca ceea ce am visat eu si de asemenea ce au visat si altii apoi au scris sunt autentice...
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Atasamente Calendarul Maya jet li  18 27.879
Hot Topic (New) Atasamente Romania in plasa masoneriei mondiale
ROMANIA SPRE UN FALIMENT DIRIJAT !
Whispersss  159 11.505
Hot Topic (New) Atasamente Crop Circles
ce se stie despre mesajele din lanurile de grau?
Pippo  250 16.156
Hot Topic (New) Imagineaza Zen`  19 3.752
Hot Topic (New) Nemurirea fizica
Ce parere aveti? Este posibila?
Elias Artistul  250 25.019