sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Despre clarvazatori Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   vanghelis007 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 10-March 08

Scris 09 December 2009 - 05:04 PM

Un om cu ochii deschisi.
0

#12 Utilizator offline   Trimisul lui Dumnezeu 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 18-June 09

Scris 23 February 2010 - 03:24 AM

Clarviziune un fenomen tot mai des intalnit in zilele noastre. De ce? Datorita accesului la informatie din ziua de azi.

Acest fenoment de clarviziune, persoanele respective mai sunt denumite si mediumuri, sunt cazuri foarte reale. Anumiti indivizi au o anumita formatiune neurologica mai dezvoltata, mai activa decat restul si astfel le este permis sa "vada cu ochii mintii" practic este o forma a telepatiei. Acei indivizi nu fac vraji, nu omoara pe nimeni ci pur si simplu inteleg si vad mai multe lucruri.

Am observat foarte multe pareri sau mai bine zis acuze aduse acestor oameni in acest topic. O singura intrebare am pentru voi.

Daca voi ati fi una dintre aceste persoane, ati mai spune ce ati spus mai sus, ca trebuie omorate, etc. Ganditi-va ca nu trebuie sa te concentrezi sa apara acest fenomen, daca este destul de evoluat apare si instantaneu fara vointa. Deci faptul ca cineva s-a nascut cu ceva in plus, involuntar ar trebui omorat sau sa se omoare?

Puneti-va in locul lor si apoi dezvoltati idei despre acesti indivizi
0

#13 Utilizator offline   Ruaraidh 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 05-January 09

Scris 23 February 2010 - 03:49 AM

Ai perfecta dreptate. Cine are parte de asa ceva cu siguranta nu a cerut-o. Eu una nu am incredere in oamenii care fac din asta o profesie, pentru ca stiu din experienta cat de greu e sa reusesti sa interpretezi anumite semne care ti-au fost date; uneori poate dura ani de zile. Nu zic ca cel care te vede si-ti spune pe loc ce destin vei avea neaparat minte - decat daca il gasesti printr-un anunt publicitar. Mi se pare greu sa cred ca un om poate sti cu atata precizie ce va face un altul, atata timp cat alegerile acelei persoane nu au fost inca facute. Desi presupun ca e posibil orice; nu exclud nimic.
0

#14 Utilizator offline   Trimisul lui Dumnezeu 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 23 February 2010 - 04:08 AM

Vezi postareaFinnian, la Feb 23 2010, 03:49 AM, a spus:

Ai perfecta dreptate. Cine are parte de asa ceva cu siguranta nu a cerut-o. Eu una nu am incredere in oamenii care fac din asta o profesie, pentru ca stiu din experienta cat de greu e sa reusesti sa interpretezi anumite semne care ti-au fost date; uneori poate dura ani de zile. Nu zic ca cel care te vede si-ti spune pe loc ce destin vei avea neaparat minte - decat daca il gasesti printr-un anunt publicitar. Mi se pare greu sa cred ca un om poate sti cu atata precizie ce va face un altul, atata timp cat alegerile acelei persoane nu au fost inca facute. Desi presupun ca e posibil orice; nu exclud nimic.

Bun si atunci vine urmatoarea problema.

Tu ca individ dupa numeroase experiente pedagogice, ai inteles anumite principii fizice, chimie, matematice, etc. Tu cu asemenea cunostiinte esti superior unui copil de exemplu.

si ca sa ma fac mai inteles o sa iau un exemplu.

tu(individ cu experienta in matematica de exemplu) si un copil de cls a 4-a. Tu ca individ stii ridicarea la putere a unui numar, stii ca este de fapt o inmultire repetata. Copilul stie inmultirea la perfectie si intelege calculul, dar nu stie ca ridicarea la puterea este de fapt o inmultire, practic daca ii spui ca ridicarea la putere este o inmultire, copilul va ajunge la nivelul tau cel putin in acest punct de vedere.

Intr-o zi ii faci cunoscut copilului ridicarea la putere, ii dai exemplu toate cele, el intelege. Dupa ce a facut lucrul acesta tu ii spui vezi ca 2 la puterea 10 inseamna 1024. Copilul ori te poate crede pe cuvant ca asa este sau se pune si calculeaza, ii va da la fel ca tine dar dupa cateva minute zdravene.

Pare foarte ciudat dar tu ai vazut in viitor de fapt, nu ti se pare acest lucru fiindca pentru tine este un automatism, cunosti foarte bine acest calcul. Pratic ai dat o informatie adevarata care pentru copil inseamna viitor si nu prezent.

Faptul ca cineva este capabil sa interpreteze anumite actiuni alte tale si sa-ti dea, sa te indrume catre altele, nu inseamna ca habar n-are sau sunt doar povesti, poate esti tu copilul in cazul de fata
0

#15 Utilizator offline   Ruaraidh 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 05-January 09

Scris 23 February 2010 - 04:26 AM

M-am exprimat gresit. Nu am vrut sa spun ca nu cred in asemenea capacitati; ar fi si culmea, traindu-le pe propria piele aproape zilnic.
Am vrut sa spun ca nu cred in eficienta celor care fac asta pentru bani, se uita la tine si cer informatii "de undeva" cu privire la numitul Ion Vasile, pe care l-au cunoscut in urma cu 3 minute. Consider ca Dumnezeu ne releva lucruri care sa ne ajute sa intelegem anumite aspecte ale vietii sau sa ne pregatim pentru altele. Nu cred ca se poate face asta automat, ca si cand ai folosi un program pe calcultor, cum pretind unii clarvazatori de profesie ca o fac.

Aceasta postare a fost editata de Finnian: 23 February 2010 - 04:37 AM

0

#16 Utilizator offline   Praf...de stele 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 06-December 08

Scris 23 February 2010 - 06:20 AM

Vezi postareazexelica, la Sep 21 2009, 01:27 AM, a spus:

....deci, normal sa va blesteme Dumnezeu si sa va dea greutati...

INCREDIBIL!!!! :cry:

Vezi postareaTrimisul lui Dumnezeu, la Feb 23 2010, 04:08 AM, a spus:

....Faptul ca cineva este capabil sa interpreteze anumite actiuni alte tale si sa-ti dea, sa te indrume catre altele, nu inseamna ca habar n-are sau sunt doar povesti, poate esti tu copilul in cazul de fata.

...Poate ai de-a face cu o intreaga gradinita, imensa, interminabila... :P

Aceasta postare a fost editata de Calauza: 23 February 2010 - 06:30 AM

0

#17 Utilizator offline   Trimisul lui Dumnezeu 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 24 February 2010 - 05:18 AM

Vezi postareaCalauza, la Feb 23 2010, 06:20 AM, a spus:

INCREDIBIL!!!! :cry:

...Poate ai de-a face cu o intreaga gradinita, imensa, interminabila... :P

sa inteleg ca nu esti de acord cu aceasta afirmatie?
0

#18 Utilizator offline   Praf...de stele 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 06-December 08

Scris 25 February 2010 - 03:03 AM

Vezi postareaTrimisul lui Dumnezeu, la Feb 24 2010, 05:18 AM, a spus:

sa inteleg ca nu esti de acord cu aceasta afirmatie?

Ba, tocmai, subscriu si multiplic!
0

#19 Utilizator offline   malitzia 

• Atena
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 21-September 04

Scris 07 March 2010 - 01:09 PM

Clarviziunea este destul de des intalnita in zilele de azi. Problema se pune in felul urmator: sunt doua tipuri de clarviziune - cea de la Dumnezeu in cazul unor persoane evoluate spiritual si cea de la forte tenebroase, in cazul unei persoanele care se conlucreaza cu astfel de forte. In momentul in care iei bani pt astfel de servicii, faci magie neagra. Daca mai spui si unele chestii, cum s-a intamplat in cazul de mai sus, prin care poti afecta pe cineva intr-un fel, iti faci karma. In plus, marea majoritate a clarvazatorilor nu au intuitia dezvoltata, deci habar nu au sa interpreteze ce vad, de multe ori tragand niste concluzii gresite. Puteti trage singuri concluzia care sunt si care nu sunt clarvazatori in adevaratul sens al cuvantului.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Levitatia
explicatii,pareri,concluzii
iepu'  54 15.382
Hot Topic (New) Cand incercam sa deschid al treilea ochi....
ceva s-a inamplat
Gpro  21 2.600
Hot Topic (New) Atasamente Radiestezie
Sfaturi, Pro sau Contra Radiestezie
Antalis  478 80.506
Replici noi Pune-ti 3 dorinte :) Anonimul117  5 1.659
Hot Topic (New) Schimbarea culorii ochilor Lion79  44 12.220