Ce parere aveti despre?
Scris 19 September 2009 - 01:05 PM
Scris 19 September 2009 - 02:08 PM
intotdeauna am spus ca acel om care iubeste cu adevart, cand afla, indiferent cum, un loc in care te doare..cauta sa il mangaie si sa il vindece mai presus de orice.
altfel, nu te merita.
nu te stigmatiza singura din cauza altora. nu-ti fa acest rau imens. poate deveni o boala.
nu poti schimba nimic, de ce sa tulburi apa scormonind cu batul in nisip?
Scris 19 September 2009 - 02:59 PM
lorelai1907, la Sep 19 2009, 01:05 PM, a spus:
cred ca ai 2 variante: 1.sa-i marturisesti iubitului tau lucrul asta si bineinteles iti asumi toate lucrurile de aici; daca el te iubeste cu adevarat si are intentii serioase cu tine cred ca te va incuraja si te va ajuta sa nu-ti mai fie rusine, sa nu te mai gandesti la 'patania' tatalui tau
2.sa nu-i spui nimic; in cazul asta daca vrei sa ramaneti impreuna si sa va casatoriti cred ca vei fi vesnic stresata si te va urmari ideea ca ar putea afla.deci in concluzie cu riscurile de rigoare as alege prima varianta.Si daca el te iubeste cu adevarat te ia pe tine ca om, sufletul tau asa cum este el si nu ce a facut tatal tau acum zeci de ani.
parerea mea
Scris 19 September 2009 - 03:45 PM
lorelai1907, la Sep 19 2009, 02:05 PM, a spus:
Pe mine m-ar interesa persoana cu care as fi in relatie si nu istoria sexuala a familiei ei.
Consider ca nimeni nu poate fi vinovat si acuzat pentru faptele celorlalti!
Scris 19 September 2009 - 04:01 PM
Si daca spui ca te streseaza asa mult aceasta problema...chiar ar fi indicat sa ii marturisesti asta,pentru sufletul tau...sa te linistesti...Daca reactioneaza nepotrivit,inseamna ca nu te cunoaste,nu te iubeste si nu te merita.Punct.
Scris 19 September 2009 - 04:10 PM
nu vad cu ce esti vinovata tu de intamplarea asta, pt ca orice prieten/iubit cu mintea intreaga si care ar auzi-o te-ar intreba: "da, si? ce legatura are asta cu noi doi?"
nu lua asupra ta greseli care nu-ti apartin, nu are sens sa-ti faci rau singura.
Scris 19 September 2009 - 04:29 PM
Boby1976, la Sep 19 2009, 03:59 PM, a spus:
2.sa nu-i spui nimic; in cazul asta daca vrei sa ramaneti impreuna si sa va casatoriti cred ca vei fi vesnic stresata si te va urmari ideea ca ar putea afla.deci in concluzie cu riscurile de rigoare as alege prima varianta.Si daca el te iubeste cu adevarat te ia pe tine ca om, sufletul tau asa cum este el si nu ce a facut tatal tau acum zeci de ani.
parerea mea
si a treia varianta: sa nu-i faca cunostinta cu matusa
Scris 20 September 2009 - 12:24 AM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Arborele genealogic. | alkatraz | 52 | 69.808 |
|
Povesti de viata
Intamplarile vostre |