sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Ce parere aveti despre? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   lorelai1907 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 30-January 07

Scris 19 September 2009 - 01:05 PM

in ultimul timp deschid topicuri cu teme pe care nu am curaj sa le abordez cu persoane cunoscute.iata o noua problema care ma preocupa!de la o matusa stiu ca tatal meu in tinerete,fiind beat,a incercat sa ...traiasca cu mama lui!matusa mea spunea ca el era prea beat ca sa mai stie ce sa faca,iar mama lui(bunica mea),la scurt timp a murit.matusi-mea zise ca printre altele si de suparare...tata spune ca nu e adevarat!e o fire blanda,desi e adevarat ca in tinerete a baut destul de mult.acum ma preocupa faptul ca daca prietenii,cunoscutii,viitorul meu iubit ar afla asa ceva...ar fi socati.as vrea sa stiu:voi ce ati gandi despre o prietena/iubita,daca ati afla asa ceva despre familia ei?
0

#2 Utilizator offline   stupid_me 

• Rebeldom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 19-July 07

Scris 19 September 2009 - 02:08 PM

iubitul tau mereu va trebui sa plateasca un tribut vietii pentru tine. si viceversa.
intotdeauna am spus ca acel om care iubeste cu adevart, cand afla, indiferent cum, un loc in care te doare..cauta sa il mangaie si sa il vindece mai presus de orice.
altfel, nu te merita.

nu te stigmatiza singura din cauza altora. nu-ti fa acest rau imens. poate deveni o boala.
nu poti schimba nimic, de ce sa tulburi apa scormonind cu batul in nisip?
0

#3 Utilizator offline   bistro 

• Ia chifteaua, neamule!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 21-September 06

Scris 19 September 2009 - 02:30 PM

Vezi postarealorelai1907, la Sep 19 2009, 02:05 PM, a spus:

de la o matusa stiu

Adică de la o muiere bârfitoare. Da, bună sursa.
0

#4 Utilizator offline   lorelai1907 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 30-January 07

Scris 19 September 2009 - 02:43 PM

multumesc pentru incurajari! :doh:
0

#5 Utilizator offline   Boby1976 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 19-September 09

Scris 19 September 2009 - 02:59 PM

Vezi postarealorelai1907, la Sep 19 2009, 01:05 PM, a spus:

in ultimul timp deschid topicuri cu teme pe care nu am curaj sa le abordez cu persoane cunoscute.iata o noua problema care ma preocupa!de la o matusa stiu ca tatal meu in tinerete,fiind beat,a incercat sa ...traiasca cu mama lui!matusa mea spunea ca el era prea beat ca sa mai stie ce sa faca,iar mama lui(bunica mea),la scurt timp a murit.matusi-mea zise ca printre altele si de suparare...tata spune ca nu e adevarat!e o fire blanda,desi e adevarat ca in tinerete a baut destul de mult.acum ma preocupa faptul ca daca prietenii,cunoscutii,viitorul meu iubit ar afla asa ceva...ar fi socati.as vrea sa stiu:voi ce ati gandi despre o prietena/iubita,daca ati afla asa ceva despre familia ei?

cred ca ai 2 variante: 1.sa-i marturisesti iubitului tau lucrul asta si bineinteles iti asumi toate lucrurile de aici; daca el te iubeste cu adevarat si are intentii serioase cu tine cred ca te va incuraja si te va ajuta sa nu-ti mai fie rusine, sa nu te mai gandesti la 'patania' tatalui tau
2.sa nu-i spui nimic; in cazul asta daca vrei sa ramaneti impreuna si sa va casatoriti cred ca vei fi vesnic stresata si te va urmari ideea ca ar putea afla.deci in concluzie cu riscurile de rigoare as alege prima varianta.Si daca el te iubeste cu adevarat te ia pe tine ca om, sufletul tau asa cum este el si nu ce a facut tatal tau acum zeci de ani.
parerea mea
0

#6 Utilizator offline   Apopii 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 04-July 09

Scris 19 September 2009 - 03:45 PM

Vezi postarealorelai1907, la Sep 19 2009, 02:05 PM, a spus:

as vrea sa stiu:voi ce ati gandi despre o prietena/iubita,daca ati afla asa ceva despre familia ei?

Pe mine m-ar interesa persoana cu care as fi in relatie si nu istoria sexuala a familiei ei.
Consider ca nimeni nu poate fi vinovat si acuzat pentru faptele celorlalti!
0

#7 Utilizator offline   Eu_unik 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 16-September 09

Scris 19 September 2009 - 04:01 PM

Chiar nu vad de ce iti faci griji...fiecare este raspunzator pentru faptele sale...si nu cred ca iubitul tau si-ar putea schimba parerea despre tine...sau s-ar comporta altfel fata de tine...
Si daca spui ca te streseaza asa mult aceasta problema...chiar ar fi indicat sa ii marturisesti asta,pentru sufletul tau...sa te linistesti...Daca reactioneaza nepotrivit,inseamna ca nu te cunoaste,nu te iubeste si nu te merita.Punct.
0

#8 Utilizator offline   Moonstone 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-June 09

Scris 19 September 2009 - 04:10 PM

nu stiu daca e neaparat necesar sa povestesti chestia asta, cu atat mai mult cu cat nici tu nu sti daca e adevarata.
nu vad cu ce esti vinovata tu de intamplarea asta, pt ca orice prieten/iubit cu mintea intreaga si care ar auzi-o te-ar intreba: "da, si? ce legatura are asta cu noi doi?"
nu lua asupra ta greseli care nu-ti apartin, nu are sens sa-ti faci rau singura.
0

#9 Utilizator offline   Etherial 

• Difuse it. Abuse it. Enjoy it!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 10-June 08

Scris 19 September 2009 - 04:29 PM

Vezi postareaBoby1976, la Sep 19 2009, 03:59 PM, a spus:

cred ca ai 2 variante: 1.sa-i marturisesti iubitului tau lucrul asta si bineinteles iti asumi toate lucrurile de aici; daca el te iubeste cu adevarat si are intentii serioase cu tine cred ca te va incuraja si te va ajuta sa nu-ti mai fie rusine, sa nu te mai gandesti la 'patania' tatalui tau
2.sa nu-i spui nimic; in cazul asta daca vrei sa ramaneti impreuna si sa va casatoriti cred ca vei fi vesnic stresata si te va urmari ideea ca ar putea afla.deci in concluzie cu riscurile de rigoare as alege prima varianta.Si daca el te iubeste cu adevarat te ia pe tine ca om, sufletul tau asa cum este el si nu ce a facut tatal tau acum zeci de ani.
parerea mea

si a treia varianta: sa nu-i faca cunostinta cu matusa
0

#10 Utilizator online   January 

• The Righteous Death Of Love
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 05-April 07

Scris 20 September 2009 - 12:24 AM

Stai chill, tu nu esti taica-tu. Cate prostii nu face omul in viata!...
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Arborele genealogic. alkatraz  52 69.808
Replici noi Povesti de viata
Intamplarile vostre
Sonia.Cristina  6 3.879
Hot Topic (New) Adevarul crunt al marilor Fast-Food-uri
MC, KFC..
GiiieeMan  50 10.556
Replici noi Mentalitate vs. Personalitate !
Siameze,gemene sau doar surori?
Naeema  3 1.595
Hot Topic (New) Cruzimea fata de alte specii * * * * *
cum o vedeti?
Fiero  70 1.448