sau Inregistrare

• 9 Pagini +
  • « Prima
  • 7
  • 8
  • 9
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Pisica neagra, ghinion daca iti taie calea am reusit sau nu sa evit ghinionul ? Evaluare topic: - - - - -

#81 Utilizator offline   Dreamer girl 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 17-September 10

Scris 06 April 2011 - 05:33 PM

Săracele pisici negre, ce vină au ele că sunt negre? Mi se pare o tāmpenie cu superstiţia asta...Auzi, să dai vina pe o pisică că nu ştiu ce ţi s-a īntāmplat... :o:
Mie nu mi s-a īntāmplat niciodată nimic dacă mi-a trecut o māţă neagră prin faţă.Eu cred că e vorba şi că unii işi zic īn gānd că o să li se īntāmple ceva,ei cred asta, şi chiar li se şi īntīmplă.E vorba de autosugestie sau ceva de genu, īn orice caz s-a constatat ştiinţific ce putere au gāndurile asupra noastră.
0

#82 Utilizator offline   Lightsome 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 10-January 11

Scris 06 April 2011 - 05:50 PM

Vezi postareaDreamer girl, la 06 April 2011 - 05:33 PM, a spus:

Săracele pisici negre, ce vină au ele că sunt negre? Mi se pare o tāmpenie cu superstiţia asta...Auzi, să dai vina pe o pisică că nu ştiu ce ţi s-a īntāmplat... :o:
Mie nu mi s-a īntāmplat niciodată nimic dacă mi-a trecut o māţă neagră prin faţă.Eu cred că e vorba şi că unii işi zic īn gānd că o să li se īntāmple ceva,ei cred asta, şi chiar li se şi īntīmplă.E vorba de autosugestie sau ceva de genu, īn orice caz s-a constatat ştiinţific ce putere au gāndurile asupra noastră.

Eu zic ca pisicile negre n-au nici o vina,dar si-ar putea vopsi blana,ce naiba! :lol:
0

#83 Utilizator offline   Dreamer girl 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 06 April 2011 - 05:57 PM

Vezi postareaLightsome, la 06 April 2011 - 05:50 PM, a spus:

Eu zic ca pisicile negre n-au nici o vina,dar si-ar putea vopsi blana,ce naiba! :lol:

E vorba că īn simbolistica culorilor, negrul semnifică moartea, răul, suferinţa etc.De aia oamenii asociază negrul şi cu ghinionul.Deci şi pisica neagră ar avea aceeaşi semnificaţie.Īn plus, din cīte ştiu eu, pisicile negre erau pe lāngă vrăjitoare, erau īnsoţitoarele lor, ca să zic aşa.Īn fine, tot mi se pare o prostie :P
0

#84 Utilizator offline   ma-o 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 29-September 06

Scris 06 April 2011 - 06:04 PM

eu am avut o pisica neagra superba, nu era de rasa, dar era foarte frumoasa si aceia au fost cei mai buni ani ai mei :), asa ca ...
0

#85 Utilizator offline   Dreamer girl 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 06 April 2011 - 06:07 PM

Vezi postareama-o, la 06 April 2011 - 06:04 PM, a spus:

eu am avut o pisica neagra superba, nu era de rasa, dar era foarte frumoasa si aceia au fost cei mai buni ani ai mei :), asa ca ...

Legat de asta, auzisem că cică dacă ai o pisică neagră acasă, tocmai că īţi aduce noroc :yes:
Eu am avut o pisică neagră, şi nu pot spune că am avut nici ghinion, nici noroc.Viaţa mea era normală :P Deci pisica nu a avut nicio influenţă de niciun fel asupra vieţii mele.
0

#86 Utilizator offline   Abc2009ro 

• ◕‿◕Sempiternal cuteness◕‿◕
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-April 10

Scris 06 April 2011 - 06:17 PM

Mesajul meu iar a fost sters. :crazy:

Pupici celui care mi l-a sters ! :flowers:
0

#87 Utilizator offline   nightwish 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 22-January 06

Scris 06 April 2011 - 06:21 PM

Daca vrei tu neaparat, iti raspund aici. Nu mai posta doar de dragul de a posta. Daca nu ai nimic de spus, abtine-te. Asta este aria de Paranormal, nu de mistocareala ieftina.

Considera-te avertizat. Lightsome, si tu!
0

#88 Utilizator offline   Manole68 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 05-May 11

Scris 05 May 2011 - 08:27 AM

Eu nu stiu ca sa zic, cred ca e doar pura sansa sa ti se intample ceva rau daca iti trece prin fata o pisica neagra
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 9 Pagini +
  • « Prima
  • 7
  • 8
  • 9
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic