Salut!
as avea o intrebare...este cineva de pe forum din rm.valcea care doreste sa face filme?
eu deja am 3 scurtmetraje la activ si as vrea sa colabroez cu oricine ar avea o idee de film sau scurtmetraj...cat de traznita ar fi...astept raspunsurile voastre pe forum sau la urmatoarele adrese de mail:
Vlad1988@gmail.com sau Film_Maker16@yahoo.com
Pagina 1 din 1
Vrea cineva sa faca filme?
Scris 10 January 2006 - 08:39 PM
Film_Maker16, la Nov 26 2005, 04:10 AM, a spus:
Salut!
as avea o intrebare...este cineva de pe forum din rm.valcea care doreste sa face filme?
eu deja am 3 scurtmetraje la activ si as vrea sa colabroez cu oricine ar avea o idee de film sau scurtmetraj...cat de traznita ar fi...astept raspunsurile voastre pe forum sau la urmatoarele adrese de mail:
Bun venit pe forum!!!!!
Am idei cu cisterna, era visul meu sa fac scurtmetraje!!!!!
Scris 21 January 2006 - 09:57 PM
Sal! Eu is de prin Bucuresti si am incercat cate ceva pe tema asta. Sfaturi: 1.cauta-ti oameni seriosi; 2.nu incerca fara sposori ca e jale! In sfarsit... Eu am cam terminat-o cu "scurt-metrajele de amorul artei" ca nu prea am timp si nu ma mai bag la filmuletze cu buget zero si o echipa in care unii trag si altii fac "regie". In plus, nu e rentabil.
Oricum succes!
Scris 06 February 2006 - 09:32 AM
Eu sunt din Rm. Valcea ...!chiar as vrea sa fac filme.!!as un joc in care eu sunt regizor.
Scris 05 May 2007 - 03:03 PM
Si eu sunt din Braila si am cateva scenarii. Si de seriale si de filme artistice. Dar cu e-mailul pot trimite scenariile oriunde. ine doreste sa imi puna scenariile in practica sa pofteasca aici. Regizorii incepatori sunt rugati sa dea o adresa de mail sa le trimit ideile sa isi incerce talentul.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Caut moderatori pentru site-ul meu | DarkCosmin | 3 | 1.246 |
|
Hannah Montana
as vrea subtitrare la serialul Hannah Montana |
andyhardy3 | 0 | 2.079 |
|