Nu trecu nici 5 minute si Adriana ma suna.Plangea si ma implora sa o scot de la ignore,spunea ca nu vrea sa ma piarda ,ca nu va mai gasi om ca mine.Cat a durat discutia,adica vreo 15 minute,ea a tot plans.In acest fel a reusit sa ma faca s-o scot de la ignore.Duminica,adica ieri,a venit pe la mine sa discutam serios.I-am spus ca m-am simtit ofensat deoarece pe mine m-a refuzat sa-i fiu iubit,insa cu vr-un dobitoc tatuat s-ar fi combinat.La randul ei se jura ca acum nu mai este atrasa de astfel de baieti,ca de cand m-a cunoscut pe mine,si-a schimbat mentalitatea.Printre altele mai spunea ca nu mai doreste sa aiba iubit (da-i naibii de baieti ca toti vor ceva) si ca se apuca de invatat pt ca va da bac-ul anul viitor.
Bine,i-am raspuns eu,fa cum vrei,eu imi vad de viata mea ,tu de a ta.Atunci,printre lacrimi imi spuse "da de ce nu vrei sa fiu surioara ta,eu vreau sa fim ca pana acum,doar atat!"Aveam de gand sa o pun sa-mi stearga si numarul din tel ei,insa nu am facut asta doar din mila pt ea.Tot din mila,am acceptat sa-i fiu amic si sa plece linistita acasa.
Totusi eu nu o vreau ca pe o amica,daca vreau sa ies la un tenis/biliard, pot sa ies f. bine cu baietii si este cu totul altceva.Daca vreau sa am discutii cat de cat complexe,am deja prieteni care se pricep la asa ceva,pe cand amica mea mai are de invatat la acest capitol.
Intrebarea este foarte simpla: ce vrea aceasta fata de la mine?
Daca ai prezint un baiat de care i-ar placea,s-ar combina imediat cu el,desi ea spune ca nu ar face asa ceva.O cred,dupa morala care i-am administrat-o se poate sa spuna adevarul.Desi eu indeplinesc conditiile care le cerea ea pt a putea iubi un baiat,totusi ma vede ca pe un frate/prieten f bun.Daca ai spun ca nu mai vreau sa aud de ea,incepe sa planga.Ce ma sfatuiti sa fac? Chiar daca tin la ea,imi este foarte usor sa-i dau iar ignore si s-o pun sa-mi stearga din tel ei nr. mele de telefon.Orgoliul meu este mai presus de orice.
Aceasta postare a fost editata de Valy21: 14 September 2009 - 09:30 AM
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis