sau Inregistrare

• 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Sunt in dilema nu stiu ce decizie sa iau Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Valy21 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 14-September 09

Scris 14 September 2009 - 09:23 AM

In urma cu vreo luna si ceva,am avut ocazia sa cunosc o fata pe nume Adriana, de care mi-a placut in mod deosebit..Si ei ai placea de mine,spunea ca sunt altfel decat mitocanii care o abordeaza zi de zi,ca stiu sa respect fetele,in sfarsit ca-i place foarte mult compania mea.Seara de seara vorbeam pe mess,iar ziua ne trimiteam zeci de sms-uri in care discutam despre orice.La sfarsit de saptamana ea venea pe la mine sa mergem la un suc,sa jucam un biliard sau pur si simplu sa ne plimbam impreuna.Fiind bine informat :jester: nu am lasat ca relatia sa se invecheasca pentru ca fata sa nu ma vada apoi ca pe un amic,drept urmare,duapa exact trei saptamani,i-am spus(pe mess) ca-mi place de ea si ca doresc sa fie iubita mea (sambata i-am zis lucru asta).Ea a spus ca pe mine ma vede ca pe un prieten adevarat si ca nu vrea neaparat sa fiu iubitul ei.Atunci eu m-am suparat pe ea si am inceput sa-i vorbesc mai dur.I-am aratat alte subiecte de acest gen,subiecte in care fetele respective erau atrase doar de aspectul fizic al unui baiat,astfel ca am acuzat-o de superficialitate si de minciuna,deoarece,la inceput amica mea imi spunea ca in primul rand apreciaza la un baiat sufletul si simtul umorului.I-am reprosat de aemenea ca pana s-o cunosc eu,ai cam fugeau ochii dupa baieti versati si poate chiar s-ar fi combinat f. repede cu unul d-asta.Eu fiind pasionat si de psihologie,i-am explicat prietenei mele ce vrea sa zica o fata cand spune "te vad ca pe un prieten adevarat".La sfarsitul discutiei,discutie in care Adriana pur si simplu nu a avut cum sa se scuze sau sa se apere,i-am spus ca-i voi da ignore si intr-adevar chiar asa am si facut.

Nu trecu nici 5 minute si Adriana ma suna.Plangea si ma implora sa o scot de la ignore,spunea ca nu vrea sa ma piarda ,ca nu va mai gasi om ca mine.Cat a durat discutia,adica vreo 15 minute,ea a tot plans.In acest fel a reusit sa ma faca s-o scot de la ignore.Duminica,adica ieri,a venit pe la mine sa discutam serios.I-am spus ca m-am simtit ofensat deoarece pe mine m-a refuzat sa-i fiu iubit,insa cu vr-un dobitoc tatuat s-ar fi combinat.La randul ei se jura ca acum nu mai este atrasa de astfel de baieti,ca de cand m-a cunoscut pe mine,si-a schimbat mentalitatea.Printre altele mai spunea ca nu mai doreste sa aiba iubit (da-i naibii de baieti ca toti vor ceva) si ca se apuca de invatat pt ca va da bac-ul anul viitor.
Bine,i-am raspuns eu,fa cum vrei,eu imi vad de viata mea ,tu de a ta.Atunci,printre lacrimi imi spuse "da de ce nu vrei sa fiu surioara ta,eu vreau sa fim ca pana acum,doar atat!"Aveam de gand sa o pun sa-mi stearga si numarul din tel ei,insa nu am facut asta doar din mila pt ea.Tot din mila,am acceptat sa-i fiu amic si sa plece linistita acasa.

Totusi eu nu o vreau ca pe o amica,daca vreau sa ies la un tenis/biliard, pot sa ies f. bine cu baietii si este cu totul altceva.Daca vreau sa am discutii cat de cat complexe,am deja prieteni care se pricep la asa ceva,pe cand amica mea mai are de invatat la acest capitol.

Intrebarea este foarte simpla: ce vrea aceasta fata de la mine?
Daca ai prezint un baiat de care i-ar placea,s-ar combina imediat cu el,desi ea spune ca nu ar face asa ceva.O cred,dupa morala care i-am administrat-o se poate sa spuna adevarul.Desi eu indeplinesc conditiile care le cerea ea pt a putea iubi un baiat,totusi ma vede ca pe un frate/prieten f bun.Daca ai spun ca nu mai vreau sa aud de ea,incepe sa planga.Ce ma sfatuiti sa fac? Chiar daca tin la ea,imi este foarte usor sa-i dau iar ignore si s-o pun sa-mi stearga din tel ei nr. mele de telefon.Orgoliul meu este mai presus de orice.

Aceasta postare a fost editata de Valy21: 14 September 2009 - 09:30 AM

0

#2 Utilizator offline   DidaJames 

• i am the driving force
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 19-November 07

Scris 14 September 2009 - 09:27 AM

Vezi postareaValy21, la Sep 14 2009, 09:23 AM, a spus:

Intrebarea este foarte smpla: ce vrea aceasta fata de la mine?

Orgoliul meu este mai presus de orice.

1. coltunasi

2. esti......copil. prea copil.
0

#3 Utilizator offline   Valy21 

• Boboc
  • Pip

Scris 14 September 2009 - 09:36 AM

Vezi postarea..................., la Sep 14 2009, 10:27 AM, a spus:

1. coltunasi

2. esti......copil. prea copil.

Stiu ca sunt copil si neexperimentat ,dar mai stiu si ce inseamna 'te vad ca pe frate-miu"

Nu sunt catelusu nimanui si nici enciclopedie ambulanta
0

#4 Utilizator offline   Moonstone 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-June 09

Scris 14 September 2009 - 09:42 AM

banuiesc ca e frustrant sa stii ca ai toate calitatile pe care ea le-ar vrea la iubitul ei, dar te prefera ca amic.
singurul sfat pe care pot sa ti-l dau eu, este sa mai lasi sa treaca ceva vreme, nu lua deciziile la nervi, oricare ar fi ele. cand o sa iti treaca supararea o sa stii singur ce ai de facut.
bafta
0

#5 Utilizator offline   Valy21 

• Boboc
  • Pip

Scris 14 September 2009 - 09:50 AM

Da,acum ca sunt lucid,stiu ce am de facut; am s-o vad exact ca pe o amica.Eu ma purtam intr-un mod deosebit deoarece asa simteam eu,o placeam,o indrageam,insa acum m-am racit fata de ea.Cand va intra diseara pe mess,ai voi spune buna,ce mai faci si cam atat.Nu voi mai pierde timpul cu ea,discutand,glumind.Acelasi lucru pot sa-l fac cu alti prieteni sau cu alte amice mai destepte si mai interesante decat ea.I-am spus asta si in discutia care am avut-o cu ea,insa ma implora pe un ton plans sa nu ma schimb,sa ma port la fel cu ea.Nu stiu ce sa fac,eu nu pot si nu stiu sa joc teatru.Oricum,cand imi voi gasi o iubita,Adrianei nu am sa-i mai acord aceeasi atentie,poate chiar am s-o uit.Eu chiar i-am spus sa isi gaseasca un boyfriend si sa ma uite pe mine,insa ea spune ca vrea sa-i fiu prieten toata viata,ca s-a atasat de mine

Aceasta postare a fost editata de Valy21: 14 September 2009 - 09:52 AM

0

#6 Utilizator offline   Saharian 

• porc paranoic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 03-November 06

Scris 14 September 2009 - 09:57 AM

Rationezi si te exprimi ca un adolescent in calduri :jester: Nici un sfat nu ajuta , oricum in stadiul asta vei face numai ce vrei tu
0

#7 Utilizator offline   Valy21 

• Boboc
  • Pip

Scris 14 September 2009 - 10:00 AM

Vezi postareaSaharian, la Sep 14 2009, 10:57 AM, a spus:

Rationezi si te exprimi ca un adolescent in calduri :jester: Nici un sfat nu ajuta , oricum in stadiul asta vei face numai ce vrei tu

tocmai asta acuz si eu la amica mea: este prea in calduri ca sa aiba ochi si pentru mine,totusi fiind si ea o fiinta umana,are nevoie de cineva care s-o inteleaga,s-o sprijine sa-i ofere bratul sau.
0

#8 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-June 06

Scris 14 September 2009 - 10:07 AM

Unu la mana: esti doar un [cenzurat] in calduri care vrea s-o [cenzurat]. Foarte bine a facut fata ca ti-a dat cu flit la sex. E desteapta si te-a mirosit imediat ca nici nu o apreciezi pentru nimic, nici nu ai ce discuta cu ea, vrei doar s-o [....].
Doi la mana: probabil ca nu o atragi sexual, de aia nu te-a acceptat. Live with it.
Trei la mana: crezi ca tu o controlezi pe ea? Wrong. Ea te controleaza pe tine. Dandu-ti tie iluzia ca tu esti "in charge". Dar bottom line e ca a iesit ca ea: nu te-a primit in patul ei.

Vezi postareaValy21, la Sep 14 2009, 10:50 AM, a spus:

Da,acum ca sunt lucid,stiu ce am de facut; am s-o vad exact ca pe o amica.Eu ma purtam intr-un mod deosebit deoarece asa simteam eu,o placeam,o indrageam,insa acum m-am racit fata de ea.Cand va intra diseara pe mess,ai voi spune buna,ce mai faci si cam atat.Nu voi mai pierde timpul cu ea,discutand,glumind.Acelasi lucru pot sa-l fac cu alti prieteni sau cu alte amice mai destepte si mai interesante decat ea.I-am spus asta si in discutia care am avut-o cu ea,insa ma implora pe un ton plans sa nu ma schimb,sa ma port la fel cu ea.Nu stiu ce sa fac,eu nu pot si nu stiu sa joc teatru.Oricum,cand imi voi gasi o iubita,Adrianei nu am sa-i mai acord aceeasi atentie,poate chiar am s-o uit.Eu chiar i-am spus sa isi gaseasca un boyfriend si sa ma uite pe mine,insa ea spune ca vrea sa-i fiu prieten toata viata,ca s-a atasat de mine

Aceasta postare a fost editata de Enki: 14 September 2009 - 10:08 AM

0

#9 Utilizator offline   Saharian 

• porc paranoic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 03-November 06

Scris 14 September 2009 - 10:08 AM

Dur dar adevarat :jester:
0

#10 Utilizator offline   Valy21 

• Boboc
  • Pip

Scris 14 September 2009 - 10:40 AM

Doamna enki,am impresia ca doar orgoliul feminin v-a facut sa-mi raspundeti asa de dur.Eu tin la fata,dar ea ma vede ca pe un amicDaca accepta sa fie iubita mea,o invatam,aveam grija de ea,o iubeam.Dar daca ea nu vrea,eu ce sa fac? Nu trebuie sa imi caut si eu o fata la care sa tin? Si cand voi gasi acea fata nu va trebui sa-i acord ei intreaga mea atentie? Eu cum m-as simti cand amica mea isi va gasi un dobitoc care va profita de ea,apoi o va alunga de la sine?

Recunosc ca nu sunt prea experimentat,totusi sunt bine informat si stiu cu ce se mananca "hai sa fim amici"
Cum fata are dreptul sa nu vrea sa fie iubita mea,tot asa am si eu dreptul sa nu mai imi cheltuiesc toate mesajele si minutele cu ea,sa nu mai am aceleasi sentimente pt ea.acum o vad ca pe o amica.Cu ce gresesc eu? Daca ea ma trateaza ca pe un amic,eu de ce sa ma port cu ea ca cu o persoana pe care o iubesc? daca ea ofera putin,eu de ce sa ofer mult? ce sunt eu,Iisus Hristos? sunteti subiectiva doamna!

Aceasta postare a fost editata de Valy21: 14 September 2009 - 10:43 AM

0

Impartaseste acest subiect:

• 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis