Geloasa.. ...oare prea geloasa?
Scris 13 September 2009 - 07:31 PM
Scris 13 September 2009 - 07:44 PM
Citeaza
Esti aproape bolnava, zic eu.
Ti-ar placea sa ai un prieten care isi ascunde tot timpul barba in guler, caruia ii este frica sa vorbeasca cu cei din jur?
Daca nu, bucura-te de prietenul pe care il ai si nu mai face scenarii.
Aceasta postare a fost editata de Raintree: 13 September 2009 - 07:44 PM
Scris 13 September 2009 - 07:54 PM
e absolut inevitabil sa nu devina.
din ce ai povestit tu, nu celelalte prietene ar fi marele bai ci faza cu "mommy's boy"
p-astia nici la 70 de ani nu-i poti vindeca de shitu asta......bleahhhhhh
Scris 13 September 2009 - 08:10 PM
Sau crede ca asta`i iubire ?
[/quote]
Stie..am vorbit despre asta si intelege si spune ca ar reactiona la fel daca as vorbi la fel cu alti baieti..nu i-ar conveni si ar fii gelos... ideea e ca mereu fetele sunt cele care incep discutiile si el nu le 'refuza'
Scris 13 September 2009 - 08:18 PM
Citeaza
Dar cum vorbeste el cu ele? De la orizontala?
Scris 13 September 2009 - 08:32 PM
Eeooaa, la Sep 13 2009, 09:10 PM, a spus:
No, bun! In cazul asta , care e problema ?
Da-i inainte. va potriviti !
Daca`i place , data viitoare cand va bea ciocolata calda langa o fata mai draguta de cat tine, spune`i ca te sinucizi daca mai face asta.
El va fi magulit de dragostea ce-i porti , iar tu vei fi gadilata la [ in ] orgoliu .
Scris 13 September 2009 - 08:34 PM
Eeooaa, la Sep 13 2009, 08:10 PM, a spus:
Sau crede ca asta`i iubire ?
Stie..am vorbit despre asta si intelege si spune ca ar reactiona la fel daca as vorbi la fel cu alti baieti..nu i-ar conveni si ar fii gelos... ideea e ca mereu fetele sunt cele care incep discutiile si el nu le 'refuza'
my goodness !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
deci recunoaste caar fi si el gelos daca ai face la fel ca el si totusi el isi permite sa faca exact ce a zis ca nu i-ar conveni la tine......
cu multe scuze donsoara, da ori matale esti fraiera lui, ori el te duce cum vrea muschiu lui, ceea ce e cam totuna, nu?
daca tot are asa de multe optiuni, de ce nu-ti cauti de viata ta? la un moment dat s-ar putea sa te trezesti ca te face de tot shitu cu vreo colega binevoitoare si sa-ti spuna zambind ca stii, asa, de dragalasenie....am scapat-o...
ia prefa-te tu ca te doare undeva de el si fa exact ce face el si vezi ce se intampla. macar de curiozitate incearca.
Scris 13 September 2009 - 08:46 PM
..................., la Sep 13 2009, 09:34 PM, a spus:
deci recunoaste caar fi si el gelos daca ai face la fel ca el si totusi el isi permite sa faca exact ce a zis ca nu i-ar conveni la tine......
Nu-si permite...asa ii el... asa ar vorbi si cu prietena mea cea mai buna numai k in aia am incredere si n-am nici un motiv sa fiu geloasa.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Sa o iert?
nu stiu ce sa fac... |
Ionutz26 | 20 | 2.781 |
|
Ajutooor please...va rog mult...
Am 14 ani...ea are 13...sunt indragostit la nebunie... |
Nefericitul_96 | 67 | 2.208 |
|
Dragostea virtuala sau dragostea de mama?
cum ma sfatuiti |
Vic myry | 45 | 3.188 |
|
Facerea de bine...
(Prietena mea are probleme) |
Andruta* | 40 | 4.115 |
|
Foarte gelos
pe un ex |
Ale-x- | 115 | 9.614 |
Contact
Facebook