am scris la "povesti de groasa patania ea de la voina, iar acum chiar vreau sa aflu daca si altcuiva i s-a intamplat ceva asemanator.
am mai facut un topic de genul asta, cu titlul "experiente" si nu a mai aparut la "practici si experiente apoi. (nu avea nici un raspuns. era abia postat, si a doua zi, cand sa verific raspunsurile, nu mai era nici topic-ul)
Pagina 1 din 1
fenomene stranii la voina postati aici daca ati fost la Cabana Voina ati trait ceva ciudat
Scris 16 September 2009 - 09:11 PM
@ng3lyk, la Sep 13 2009, 07:33 PM, a spus:
am scris la "povesti de groasa patania ea de la voina, iar acum chiar vreau sa aflu daca si altcuiva i s-a intamplat ceva asemanator.
am mai facut un topic de genul asta, cu titlul "experiente" si nu a mai aparut la "practici si experiente apoi. (nu avea nici un raspuns. era abia postat, si a doua zi, cand sa verific raspunsurile, nu mai era nici topic-ul)
Tema se discuta aici:
http://www.roportal.ro/discutii/ftopic1045...entry1060017196
Nu deschidem pentru fiecare localitate cate un topic.
Inchis.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
locuri ciudate in Constanta? | Lion79 | 47 | 11.089 |
|
|
zzzxxx | 43 | 12.609 |
|