Va multumesc,pentru condoleante...
Sotul meu a "plecat" pe 16 iunie a.c.
......................
Da,viziunile sunt sigur diverse de la o persoana la alta dar,oare,ce vad ei,in comun?

Devin agitati,adevarat.
Sotul meu in vreo citeva dati cind s-a simtit mai rau,privea catre un punct fix inaintea lui si intindea bratele ca si cum cineva i-ar fi zis:"vino,sa mergem!" si spunea:"ajuta-ma!ajuta-ma,tu..."
O data m-am infuriat si am lovit cu mina,plina de furie acel ceva invizibil spunind:"marsh,d'aci!intoarce-te de unde ai venit" si sotul meu ,s-a linistit.

Am simtit la mina in acel moment ceva...electric si lipicios,ciudat...ca si cum in acel loc erau bule de sifon in aer.
Alta data,sotul meu nu vroia sa sting lumina in camera desi,raminea lumina televizorului;incepuse sa-i fie teama de intuneric.
Imi spunea ca este un baiat care parca,seamana cu el,culcat pe o scena...

,inaintea patului si il priveste.Nu face nimic,doar il priveste in tacere ...insa,il deranjeaza.
Am facut un glob de lumina si ca si in alte dati,am vrut sa-l lovesc,sa-l gonesc....pe acela dar,de data aceasta,sotul meu m-a oprit spunind:"nu,lasa-l...nu e rau...doar,ca ma deranjeaza ca ma priveste continuu."
Cind inca nu cazuse la pat,mincam impreuna in bucatarie.Deodata,am auzit amindoi un filfait foarte puternic ca si cum o pasare imensa ne-ar fi trecut pe la urechi.
Involuntar,am inceput sa privim prin bucatarie crezind ca-i vreun porumbel...dar,nu era nimic.Am inceput sa ne privim reciproc cu ochii cit cepele si sa ne intrebam "ce-a fost asta?".
Banuiam eu ceva dar,am tacut.Cred ca si el a priceput ca s-a intristat...
Cu o seara inainte sa "plece",eram in bucatarie (situata in capatul opus al apartamentului unde era dormitorul in care se afla sotul meu) si am auzit clar,puternic,chiar la ureche o respiratie...ca un oftat.