sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

keylogger Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Lion79 

• Leu79
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 06-April 07

Scris 13 September 2009 - 09:37 AM

cum pot sa aflu daca am instalat keylooger la pc si daca da cum pot sa il sterg?
0

#2 Utilizator offline   Kostyrapper 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 22-June 08

Scris 13 September 2009 - 11:17 PM

Vezi postareaLeu79, la Sep 13 2009, 09:37 AM, a spus:

cum pot sa aflu daca am instalat keylooger la pc si daca da cum pot sa il sterg?

Uita-te in Control Panel sa vezi ce programe ai instalate la (Add Remove Programs) sau daca ai unul ascuns baga un Antivirus, dar de ce crezi tu ca ai Keylogger, spune-mi si poate te pot ajuta :jester:
0

#3 Utilizator offline   Lion79 

• Leu79
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 06-April 07

Scris 18 September 2009 - 09:02 PM

Vezi postareaKostyrapper, la Sep 14 2009, 12:17 AM, a spus:

Uita-te in Control Panel sa vezi ce programe ai instalate la (Add Remove Programs) sau daca ai unul ascuns baga un Antivirus, dar de ce crezi tu ca ai Keylogger, spune-mi si poate te pot ajuta :doh:

mi-a mai instalat o data nevasta-mea keylogger in pc sa vada ce fac cand nu e ea acasa..
0

#4 Utilizator offline   Alyyna 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 06-September 09

Scris 19 September 2009 - 05:09 PM

Vezi postareaLeu79, la Sep 18 2009, 10:02 PM, a spus:

mi-a mai instalat o data nevasta-mea keylogger in pc sa vada ce fac cand nu e ea acasa..

Ai nevasta desteapta!! :doh: Daca vrei sa il scoti ai ceva de ascuns :doh: ,dar cine nu are.Il gaseste antivirusul sigur iti da ca o eroare sau ca virus si iti arata dosarul unde e instalat.Sau incearca sa dai de la folder options-view- show hidden files and folders si vezi ce era ascuns.succes
0

#5 Utilizator offline   AndreeaTg 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 15-March 12

Scris 15 March 2012 - 11:04 AM

buna.iubitul meu mi-a instalat keyloggerul de vreo 2 luni in pc..mereu am banuit ca ceva e in neregula dar niciodata nu am avut certitudinea pana mai ieri cand a gasit el o conversatie ce i s-a parut dubioasa si si-a dat arama pe fata. ideea e ca amandoi avem acces la acel laptop,iar el imi stie parolele si as dori sa i le stiu si eu. ma puteti ajuta va rog frumos sa descopar unde este keyllogerul instalat si eventual sa vad un 'history ' pe acolo gen parole si toate alea? sau daca nu se poate..macar sa imi spuneti cum il pot gasi...va multumesc!
0

#6 Utilizator offline   Paul Brahtl 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 25-July 07

Scris 15 March 2012 - 11:49 AM

Fiecare keylogger are propriul mecanism de ascundere si de activare.
Ca sa ai acces la inregistrarile facute de el trebuie sa cunosti parola de keylogger.
Acum, ca tu stii de acest keylogger instalat, el n-o sa mai verifice.
Doar nu te crede atat de proasta incat sa porti discutii compromitatoare stiind ca el poate sa le vada.
Dar ca sa fiti chit, de ce nu instalezi si tu un keylogger pe acel laptop?

Acum sa-ti vand un pont, cum poti sa-ti protejezi parolele de keyloggere: introduci mai multe caractere si elimini cu mouse-ul o parte din ele.
Exemplu: sa presupunem ca vrei sa ai parola roportal07,
in caseta de parola scrii de la tastatura "romania", selectezi cu mouse-ul "mania" apoi introduci "portal20", selectezi cu mouse-ul "20" si apoi introduci si "07".
In felul asta in keylogger o sa apara inregistrata parola romaniaportal2007.
Ideea e ca trebuie sa folosesti permanent aceeasi parola falsa pentru ca altfel poate deduce parola corecta din variantele introduse de tine.
1

#7 Utilizator offline   AndreeaTg 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 15-March 12

Scris 19 April 2012 - 01:47 AM

iti multumesc frumos Paul
0

#8 Utilizator offline   Javra 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 18-December 11

Scris 19 April 2012 - 08:44 AM

Un keylogger este ascuns, deci nu o sa-l vezi tu la add or remove programs, e un soft malware care iti vede tot ce faci, toate datele si le transmite prin email unei persoane, cea care te-a infectat.
Sunt antivirusuri care nici nu le vad, pentru ca stau ascunse printre procesele normale ale sistemului de operare(se camufleaza)
Iti recomand ceva, sa instalezi malwarebytes, este unul printre cele mai bune antispyware, garantat 100% o sa-ti gaseasca toate porcariile malware care le ai in calculator :)
0

#9 Utilizator offline   Paul Brahtl 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 25-July 07

Scris 19 April 2012 - 10:21 AM

Vezi postareaGabyyss, la 19 April 2012 - 08:44 AM, a spus:

... garantat 100% o sa-ti gaseasca toate porcariile malware care le ai in calculator :)

Cine ofera garantia asta?
Niciun program nu ofera garantie de 100%, nici macar in reclame.
Motivul e simplu: nu poti sa depistezi un virus din clipa aparitiei lui decat daca tu esti producatorul, si niciun producator de antivirusi nu detine monopolul productiei de virusi.
1

#10 Utilizator offline   Miercuri_ 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-July 11

Scris 19 April 2012 - 12:00 PM

Exista programe anti-keylogger. Cea mai buna solutie e sa formatezi sau sa scapi cumva de al lui si sa instalezi tu unul care sa te ajute sa-l poti accesa pe cel pe care, evident, il va reinstala el. Facand asta poti sa stergi din keylogger-ul lui tot istoricul tau care crezi ca l-ar deranja, in principal pe ala care arata ca ai folosit si tu un kelogger :lol: si, in acelasi timp, il poti si urmari. Il bati cu armele lui.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Cuvinte subliniate in Word.... «Nsl»  3 4.088
Replici noi Filmulete youtube AwPPwA  0 993