sau Inregistrare

• 44 Pagini +
  • « Prima
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

De unde venim ? - o intrebare existentiala - Evaluare topic: * * * * *

#411 Utilizator offline   Seriosul 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 01-January 12

Scris 06 January 2012 - 08:31 AM

Vezi postareaSikaryan, la 05 January 2012 - 06:49 PM, a spus:

Tu nu realizezi ce vorbesti?
Pai nu romanii l-au botezat pe Isus ca sa ii deie nume, deci nu romanii au competenta sa scrie corect numele lui Isus ptr ca Isus nu este nici roman si nici nascut in Romania...ci este nascut in Israel ... si nu ai tu caderea si nici competenta sa il corectezi tu pe un evreu despre cum se scrie numele lui Isus
2) Daca ne referim la numele lui Isus ...nu e vorba de nicio blasfemie!
Blasfemie fac crestinii atunci cand spun ca Dumnezeu are un fiu ...desi nici Dumnezeu si nici prorocii nu au lansat vre-un mesaj prin care sa anunte ca Dumnezeu va avea un Fiu!
Ba din contra ... Isus se ruga pe cruce fiind Tatalui sau ... care in limba aramaica era Elaha ...adica Alah in araba adica Dumnezeu...si toata lumea stie ca Allah la fel ca si Dumnezeul lui Moise nu au copii!
Asa ca blasfemia o faci tu!

Asa ca daca nu stii ce vorbesti ...ci vorbesti doar din ceea ce tu crezi ...fara sa STII ... macar poarta-te politicos si respectati partenerii de discutie!

Va veni vremea cand vei vorbi altfel si vei crede ca Dumnezeu Tatal Ceresc este cel descris in Biblie si vei fi fericit ca ai cunoscut Adevarul.

Vezi postareaoctav.c, la 05 January 2012 - 09:22 PM, a spus:

Ce este mai bine, sa fi venit cu pluta sau sa fi dus cu pluta?

Int-o zi vei afla si tu Adevarul si te vei dezice de ideile tale satanice care sunt astazi o ispita trimisa de Dumnezeu Tatal Ceresc prin satan tocmai ca in scurt timp sa-ti arate clar de unde vii tu (si de fapt de unde venim cu totii si toate cele din Univers) si asa vei vedea cine-i venit cu pluta si cine-i dus cu pluta si eu iti zic ca deocamdata tu umbli cu pluta trasa de dracii lui satan pentru ca asa vrea o vreme Dumnezeu Tatal Ceresc (asa cum si eu am mers cu pluta dracilor si imi pare rau.........Spune Rugaciunea Domneasca si nu mai rataci.......

Aceasta postare a fost editata de Seriosul: 06 January 2012 - 08:32 AM

0

#412 Utilizator offline   octav.c 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 24-October 08

Scris 06 January 2012 - 11:57 AM

Vezi postareaSeriosul, la 06 January 2012 - 08:31 AM, a spus:

Va veni vremea cand vei vorbi altfel si vei crede ca Dumnezeu Tatal Ceresc este cel descris in Biblie si vei fi fericit ca ai cunoscut Adevarul.

Int-o zi vei afla si tu Adevarul si te vei dezice de ideile tale satanice care sunt astazi o ispita trimisa de Dumnezeu Tatal Ceresc prin satan tocmai ca in scurt timp sa-ti arate clar de unde vii tu (si de fapt de unde venim cu totii si toate cele din Univers) si asa vei vedea cine-i venit cu pluta si cine-i dus cu pluta si eu iti zic ca deocamdata tu umbli cu pluta trasa de dracii lui satan pentru ca asa vrea o vreme Dumnezeu Tatal Ceresc (asa cum si eu am mers cu pluta dracilor si imi pare rau.........Spune Rugaciunea Domneasca si nu mai rataci.......

Iliuta, unde este linia aia de demarcatie intre normal si anormal, intre ratiune si fabulatie, intre...

Lasa-l pe Dumnezeu si pe Satan, lasa saniile trase de draci, lasa rugaciunile inventate de oameni si spuse in desert, lasa-le pe toate astea si trezeste-te la realitatea ratiunii.

Exista credinta dincolo de ratiune, nu-ti fie teama.
Nu exista credinta inapoia ratiunii, ci doar fabulatii infricosatoare caruia minti educate precum este si a ta, le cad in capcana. Stau blocate, fiind fixate in menghina minciunii.

Aceasta postare a fost editata de octav.c: 06 January 2012 - 11:59 AM

0

#413 Utilizator offline   Stressmanforeverr 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 18-December 11

Scris 20 January 2012 - 02:41 AM

:cheer: Si de unde stii tu ca BIBLIA AIA , spune adevarul????are semnatura lui Dumnezeu pe ea ???? are vreo stampila ? e editie princeps ???
Stau si ma gandesc , popoarele alea care nu au auzit niciodata de biblie , alea sunt sortite damnarii? vor arde in iad ?
0

#414 Utilizator offline   LuciaD 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 27-October 06

Scris 20 January 2012 - 03:33 AM

Vezi postareaStressmanforeverr, la 20 January 2012 - 02:41 AM, a spus:

Stau si ma gandesc , popoarele alea care nu au auzit niciodata de biblie , alea sunt sortite damnarii? vor arde in iad ?

Nu. Inca din vremuri demult apuse, majoritatea popoarelor aveau(si au si acum) o Credinta(incredere nestramutata) in Marea Mama Cosmica(cu diversele ei nume, functie de trib, ginta, casta, neam, popor... cunoasteti deja despre Credintele Solare- Soarele era considerat zeita si Luna era zeu ) si care au incredere ca-i ajuta sa-si reaminteasca Calea Optima de refacere a legaturii cu Sursa Divina.
0

#415 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 20 January 2012 - 08:40 AM

Vezi postareaLuciaD, la 20 January 2012 - 03:33 AM, a spus:

Sursa Divina.

A fost mai mult creat de albii cuceritori care s-au dus pe acolo in acele jungle si mlastini neumblate pana atunci de alti albi si ce au gasit l-au interpretat cum au vrut sa creeze o asemanare cu credinta lor!!! Calendarul Maya NU este recunoscut de peruani!!! ca sursa de predictie al viitorului de Marii Vrajitori Albi!!!

Precis pe peretii stancilor ei notau o reteta de mancare, iar cei care l-au gasit credeau ca e vorba de o prevestire al viitorului ca este si soarele si luna desenata. Nu se gandeau ca poate inseamna ca se lasa carnea la marinat peste o zi si noapte :crazy: cu toate alea!!! sau zeama de fructe la macerat sau fermentat sa devina alcool :stars: Parca n-au avut altceva de facut decat sa se gandeasca la viitorul nostru!!!!

Aceasta postare a fost editata de The Unknown: 20 January 2012 - 08:41 AM

0

#416 Utilizator offline   i0an 

• .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 11-April 10

Scris 20 January 2012 - 09:00 AM

Pt. mine este o mare enigma, cum de unii dau raspunsuri asa de sigure la intrebarea "de unde venim", ca si la multe, multe alte intrabari. :doh:
0

#417 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 20 January 2012 - 09:14 AM

Vezi postareai0an, la 20 January 2012 - 09:00 AM, a spus:

Pt. mine este o mare enigma, cum de unii dau raspunsuri asa de sigure la intrebarea "de unde venim", ca si la multe, multe alte intrabari. :doh:

Te dezleg putin de sub vraja enigmei ... sa te bucuri de week end!!! Sintem compusi din milioane de celule, fiecare cu functia lui care stiu sa convietuiasca impreuna alcatuind un singur corp care poate sa si creasca daca gaseste mediul potrivit.
0

#418 Utilizator offline   Sikaryan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-March 07

Scris 03 February 2012 - 06:10 PM

Da ...asta referitor la Dumnezeu tatal ceresc ... cred si acum !
Doar atat ca nu cred ca are un singur Fiu care este Dumnezeu Fiul!
...asta ptr ca "tatl ceresc" ne spune ca nu este un alt Dumnezeu in afara de el si nici nu va fi vreunul NICODATA!

Isaia 43.10. Voi sunteţi martorii Mei, zice Domnul, şi Sluga pe care am ales-o, ca să ştiţi, să credeţi şi să pricepeţi că Eu sunt: īnainte de Mine n-a fost Dumnezeu şi nici după Mine nu va mai fi!
11. Eu, Eu sunt Domnul şi nu este izbăvitor afară de Mine!

Sau asta nu scrie in Biblie?

Citeaza

Int-o zi vei afla si tu Adevarul si te vei dezice de ideile tale satanice care sunt astazi o ispita trimisa de Dumnezeu Tatal Ceresc prin satan

Poi daca citim in deuteronom 13:1-10 vedem ca "ispita" este chiar "dumnezeul" tau ...adica facatorul de minuni de-i spune Christos!
Si daca citesti cu atentie pana la capat,,,vei vedea ca Dumnezeu iti spune ce sa faci cu el si cu cei care il asculta!
0

#419 Utilizator offline   Naeema 

• Urzica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 07-May 08

Scris 03 February 2012 - 08:45 PM

Vezi postareai0an, la 20 January 2012 - 09:00 AM, a spus:

Macar stim sigur unde ne ducem. De rapa...:rot:

Aceasta postare a fost editata de Naeema: 03 February 2012 - 08:45 PM

0

#420 Utilizator offline   Sikaryan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-March 07

Scris 03 February 2012 - 09:04 PM

Poi cum sa nu stim de unde venim daca avem 2 parinti?

Si in mod sigur ca ne vom duce tot acolo unde se duc si ei inaintea noastra... iar in mod nesigur ne ducem in "cerul" din care am venit, adica din Universul in miniatura care este corpul (fie si astral) al parintilor nostrii, asa ca nu este de mirare ca cei care au avut "perceptii" dupa moartea clinica in care i-au "intampinat" la capatul tunelului luminos chiar parintii si bunicii.

deci purtati-va frumos cu parintii, nu numai ptr ca sunt CREATORII vostri personali si singurii vostri Dumnezei reali, ca nu e sigur ca nu va veti intalni cu ei la capatul tunelului!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 44 Pagini +
  • « Prima
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Despre Dumnezeu in general * * * - - dark_light  13.143 435.821
Hot Topic (New) Drumul credintei - drumul nebuniei tudorel666  134 10.949
Hot Topic (New) Atasamente Dumnezeu se face ca ploua
De ce Dumnezeu nu mi-a dat raspuns la o rugaminte
Cristi din prahova  435 20.042
Hot Topic (New) Atasamente Sufletul * * * * * umilitul  2.048 101.829
Hot Topic (New) Atasamente Miracole Ortodoxe Dimineata  97 10.712