Sikaryan, la 05 January 2012 - 06:49 PM, a spus:
Pai nu romanii l-au botezat pe Isus ca sa ii deie nume, deci nu romanii au competenta sa scrie corect numele lui Isus ptr ca Isus nu este nici roman si nici nascut in Romania...ci este nascut in Israel ... si nu ai tu caderea si nici competenta sa il corectezi tu pe un evreu despre cum se scrie numele lui Isus
2) Daca ne referim la numele lui Isus ...nu e vorba de nicio blasfemie!
Blasfemie fac crestinii atunci cand spun ca Dumnezeu are un fiu ...desi nici Dumnezeu si nici prorocii nu au lansat vre-un mesaj prin care sa anunte ca Dumnezeu va avea un Fiu!
Ba din contra ... Isus se ruga pe cruce fiind Tatalui sau ... care in limba aramaica era Elaha ...adica Alah in araba adica Dumnezeu...si toata lumea stie ca Allah la fel ca si Dumnezeul lui Moise nu au copii!
Asa ca blasfemia o faci tu!
Asa ca daca nu stii ce vorbesti ...ci vorbesti doar din ceea ce tu crezi ...fara sa STII ... macar poarta-te politicos si respectati partenerii de discutie!
Va veni vremea cand vei vorbi altfel si vei crede ca Dumnezeu Tatal Ceresc este cel descris in Biblie si vei fi fericit ca ai cunoscut Adevarul.
octav.c, la 05 January 2012 - 09:22 PM, a spus:
Int-o zi vei afla si tu Adevarul si te vei dezice de ideile tale satanice care sunt astazi o ispita trimisa de Dumnezeu Tatal Ceresc prin satan tocmai ca in scurt timp sa-ti arate clar de unde vii tu (si de fapt de unde venim cu totii si toate cele din Univers) si asa vei vedea cine-i venit cu pluta si cine-i dus cu pluta si eu iti zic ca deocamdata tu umbli cu pluta trasa de dracii lui satan pentru ca asa vrea o vreme Dumnezeu Tatal Ceresc (asa cum si eu am mers cu pluta dracilor si imi pare rau.........Spune Rugaciunea Domneasca si nu mai rataci.......
Aceasta postare a fost editata de Seriosul: 06 January 2012 - 08:32 AM
Contact
Facebook
Twitter
RSS