De unde venim ? - o intrebare existentiala -
Scris 12 April 2012 - 07:09 PM
Sikaryan, la 12 April 2012 - 05:46 PM, a spus:
Ce ar fi sa intelegeti ca nici crestinii nu au un Dumnezeu?
N-au un DomnZeu, pentru ca ala este al evreilor, dar au in schimb un SemiZeu.
Cat despre intrebarea ”De unde venim”, eu cred ca venim din evolutia fireasca a materiei si spiritului, de la simplu catre complex. Oricum, nu pot crede, in niciun caz, ca venim de pe roata vreunui Olar Cosmic, care ne-a facut din lut
Scris 14 April 2012 - 02:44 PM
unii sunt de parere ca sufletul vine la intrupare din astralul planetar care e pe mai multe nivele in functie de evolutia spirituala a sufletului...inainte ,dupa si intre vietile fizice sufletul ajunge tot in astralul planetar ....iar cand evolutia lui a depasit astralul planetar a acelei planete este mutat in astralul planetar a unei alte planete unde sufletele sunt mai evoluate...in fine...stiu ca suna S.F amestecat cu new age...dar teoria asta mi se pare mult mai plauzibila decat ceea ce ne ofera religia: rai si iad chinuri eterne in iad si plictiseala eterna in rai....
Scris 16 April 2012 - 05:25 PM
andi_, la 14 April 2012 - 02:44 PM, a spus:
unii sunt de parere ca sufletul vine la intrupare din astralul planetar care e pe mai multe nivele in functie de evolutia spirituala a sufletului...inainte ,dupa si intre vietile fizice sufletul ajunge tot in astralul planetar ....iar cand evolutia lui a depasit astralul planetar a acelei planete este mutat in astralul planetar a unei alte planete unde sufletele sunt mai evoluate...in fine...stiu ca suna S.F amestecat cu new age...dar teoria asta mi se pare mult mai plauzibila decat ceea ce ne ofera religia: rai si iad chinuri eterne in iad si plictiseala eterna in rai.... 
nu e S.F. , CEVA ASEMANATOR PROPOVADUIESC CATEVA RELIGII ORIENTALE ,...BUDHISMUL, HINDUISMUL, ...ETC ......
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
Subaalina | 75 | 4.939 |
|
Teme combinate |
Soimos | 1.941 | 99.449 |
|
Este ateul o unealta in mana lui Dumnezeu? | Eodor_nastase | 391 | 15.335 |