sau Inregistrare

• 44 Pagini +
  • « Prima
  • 42
  • 43
  • 44
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

De unde venim ? - o intrebare existentiala - Evaluare topic: * * * * *

#431 Utilizator offline   Salvie 

• toxi-infect
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 04-April 10

Scris 12 April 2012 - 06:39 PM

ah...m-am linistit :roll:
0

#432 Utilizator offline   Black velvet 

• Wizard
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 15-March 10

Scris 12 April 2012 - 07:09 PM

Vezi postareaSikaryan, la 12 April 2012 - 05:46 PM, a spus:

Ce ar fi sa intelegeti ca nici crestinii nu au un Dumnezeu?

N-au un DomnZeu, pentru ca ala este al evreilor, dar au in schimb un SemiZeu.

Cat despre intrebarea ”De unde venim”, eu cred ca venim din evolutia fireasca a materiei si spiritului, de la simplu catre complex. Oricum, nu pot crede, in niciun caz, ca venim de pe roata vreunui Olar Cosmic, care ne-a facut din lut :crazy: si apoi ne-a suflat duh prin teava :o:
0

#433 Utilizator offline   andi_ 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 22-November 07

Scris 14 April 2012 - 02:44 PM

unii sunt de parere ca sufletul vine la intrupare din astralul planetar care e pe mai multe nivele in functie de evolutia spirituala a sufletului...inainte ,dupa si intre vietile fizice sufletul ajunge tot in astralul planetar ....iar cand evolutia lui a depasit astralul planetar a acelei planete este mutat in astralul planetar a unei alte planete unde sufletele sunt mai evoluate...in fine...stiu ca suna S.F amestecat cu new age...dar teoria asta mi se pare mult mai plauzibila decat ceea ce ne ofera religia: rai si iad chinuri eterne in iad si plictiseala eterna in rai.... :stars:
0

#434 Utilizator offline   Stressmanforeverr 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 18-December 11

Scris 16 April 2012 - 05:25 PM

Vezi postareaandi_, la 14 April 2012 - 02:44 PM, a spus:

unii sunt de parere ca sufletul vine la intrupare din astralul planetar care e pe mai multe nivele in functie de evolutia spirituala a sufletului...inainte ,dupa si intre vietile fizice sufletul ajunge tot in astralul planetar ....iar cand evolutia lui a depasit astralul planetar a acelei planete este mutat in astralul planetar a unei alte planete unde sufletele sunt mai evoluate...in fine...stiu ca suna S.F amestecat cu new age...dar teoria asta mi se pare mult mai plauzibila decat ceea ce ne ofera religia: rai si iad chinuri eterne in iad si plictiseala eterna in rai.... :stars:

nu e S.F. , CEVA ASEMANATOR PROPOVADUIESC CATEVA RELIGII ORIENTALE ,...BUDHISMUL, HINDUISMUL, ...ETC ......
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 44 Pagini +
  • « Prima
  • 42
  • 43
  • 44
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic