Nu am chef sa caut,dar nici macar nu conteaza daca scrie ori ba in Biblie.Conteaza ca asa cred crestinii,in general.Cui ii pasa ce scrie acolo? -oare scria ceva in tora,cum ca sexul e ceva urat,murdar si pacatos? -o fi,pe undeva- desi nu o cred- insa ca scrie ori ba,habotnicii mozaici,chiar folosesc acele cearceafuri ridicole de care povesteam! -si Moise nu a spus nimic despre cearceafuri cu gaurele!
E condamnata masturbarea (povestea cu Onan,de la care a venit si termenul onanism),si despre sex,se vorbeste mereu cu exagerata pudibonderie ,,Adam a cunoscut-o pe Eva",etc...In noul testament,Isus condamna pe cei care chiar o singura data au privit cu dorinta o femeie...si pe cei care se casatoresc cu o femeie divortata -cica si unii si altii fac adulter...si mai le spune textual ca e mai bine sa nu ai relatii sexuale deloc...
7. Ei I-au zis Lui: Pentru ce, dar, Moise a poruncit să-i dea carte de despărţire şi să o lase?
8. El le-a zis: Pentru învârtoşarea inimii voastre, v-a dat voie Moise să lăsaţi pe femeile voastre, dar din început nu a fost aşa.
9. Iar Eu zic vouă că oricine va lăsa pe femeia sa, în afară de pricină de desfrânare, şi se va însura cu alta, săvârşeşte adulter; şi cine s-a însurat cu cea lăsată săvârşeşte adulter.
10. Ucenicii I-au zis:
Dacă astfel este pricina omului cu femeia, nu este de folos să se însoare.
11. Iar El le-a zis: Nu toţi pricep cuvântul acesta, ci aceia cărora le este dat.
12. Că sunt fameni care s-au născut aşa din pântecele mamei lor; sunt fameni pe care oamenii i-au făcut fameni, şi sunt fameni care s-au făcut fameni pe ei înşişi, pentru împărăţia cerurilor. Cine poate înţelege să înţeleagă.
Sau aici,unde sfatuieste barbatii sa si-o...taie!!!
28. Eu însă vă spun vouă: Că oricine se uită la femeie, poftind-o, a şi săvârşit adulter cu ea în inima lui.
29. Iar dacă ochiul tău cel drept te sminteşte pe tine, scoate-l şi aruncă-l de la tine, căci mai de folos îţi este să piară unul din mădularele tale, decât tot trupul să fie aruncat în gheenă.
30. Şi dacă mâna ta cea dreaptă te sminteşte pe tine, taie-o şi o aruncă de la tine, căci
mai de folos îţi este să piară unul din mădularele tale, decât tot trupul tău să fie aruncat în gheenă.
Pe toti crestinii habotnici de pe forum,ii provoc sa respecte intocmai invatatura asta dumnezeiasca! -sa-si taie madularul,sa-si scoata ochii ca sa nu priveasca cu dorinta vreo femeie,si sa-si taie mainile,ca nu cumva sa se masturbeze!! -hai mah! -e porunca dumnezeiasca!
Poate si traditia circumciziei,a contribuit la acest sentiment ca sexul e ceva gresit -la evrei.Cum naiba sa nu ramana baietii aia marcati pe viata?
In ce priveste ortodoxia,cauta orice bazaconii de pe net,spuse de sfantul x,ori cuviosul y,de cutare preasfintit ori popa de vreun fel -o sa gasesti din plin condamnarea de care vorbesc,nu-mi fac nici o grija.
Aceasta postare a fost editata de Arcangelo: 10 September 2009 - 05:36 PM