sau Inregistrare

• 10 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Eternitate fizica ?! Ati vrea sa traiti o eternitate pe acest pamant ?! Evaluare topic: * * * * *

#21 Utilizator offline   Lavinia42 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-September 09

Scris 09 September 2009 - 04:13 AM

[

Vezi postareaMirada-Dicovici, la Sep 8 2009, 05:42 PM, a spus:

I'auzi ce rahat ! Cica ai viata eterna prin moarte. Sa te strici de ras ! :think: Pai moartea mai inseamna viata ?! Sau viata adevarata e cea pe care o traim acum ?!

Nu m-as ofusca cu nimic daca te-ai lua de mine , dar de Rugaciunea unui Sfant......
Dumnezeu a stiut de la inceput la ce se va astepta omul, ce eternitate cu asa ,,oameni'' stupizi ca tine!
Tu il contesti pe Creator, dar Terra ,,ta" pe care tot EL a facut-o asa frumoasa, in ciuda unor oameni rai ce-i distrug frumusetea, ar fi pierduta demult cu suflete ca tine!
Daca nu respecti Creatorul, cu atat mai putin nu poti respecta creatia, si omul.Toata frumusetea pamantului vine de la Dumnezeu;s-a dovedit ca nici o culoare, nimic, nu poate fi inventat caci totul a fost, este ,si va fi a Creatorului.
Deci cam stai in ,,gazda'' pe acest pamant si nici nu vrei sa-ti recunosti,Gazda' dar-mi-te sa platesti.
Tot ce e in ,,apartamentul ," tau ,,iti apartine,"nu saluti vecinii,te uiti doar pe fereastra si vrei sa fie totul frumos si vesnic(bonus).
Sfatul meu:ia-ti tratamentul, bea lapticul, si du-te la culcare!

Aceasta postare a fost editata de Lavinia42: 09 September 2009 - 03:59 AM

0

#22 Utilizator offline   Andrei Vlinder 

• Adevăr
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 16-August 07

Scris 09 September 2009 - 03:38 PM

Vezi postareaAujourdhui, la Sep 8 2009, 09:30 PM, a spus:

de fapt putem alege intre viata si moarte . viata este sa-l cunosti pe dumnezeu si sa-l urmezi . moartea este acolo unde nu este dumnezeu .si unde nu este dumnezeu ? acolo unde nu este recunoscut si acceptat .in inimile acelor care-l resping .

Eu ma refeream la faptul ca nu putem alege viata aceasta.

nu e trist .pentru ca adevarata viata este cea de dincolo .daca ai credinta in dumnezeu ,vei intelege . daca nu ,... depinde de tine ce vei face mai departe .

Sigur cea de dincolo e viata adevarata ?! Sau cea pe care o traim acum ?!

oricum ,visele tale utopice nu se vor implini vreodata .

Si "viata" de apoi nu e tot utopie ?!

Vezi postareaLavinia42, la Sep 9 2009, 05:13 AM, a spus:

Dumnezeu a stiut de la inceput la ce se va astepta omul, ce eternitate cu asa ,,oameni'' stupizi ca tine!
Tu il contesti pe Creator, dar Terra ,,ta" pe care tot EL a facut-o asa frumoasa, in ciuda unor oameni rai ce-i distrug frumusetea, ar fi pierduta demult cu suflete ca tine!
Daca nu respecti Creatorul, cu atat mai putin nu poti respecta creatia, si omul.Toata frumusetea pamantului vine de la Dumnezeu;s-a dovedit ca nici o culoare, nimic, nu poate fi inventat caci totul a fost, este ,si va fi a Creatorului.
Deci cam stai in ,,gazda'' pe acest pamant si nici nu vrei sa-ti recunosti,Gazda' dar-mi-te sa platesti.
Tot ce e in ,,apartamentul ," tau ,,iti apartine,"nu saluti vecinii,te uiti doar pe fereastra si vrei sa fie totul frumos si vesnic(bonus).
Sfatul meu:ia-ti tratamentul, bea lapticul, si du-te la culcare!

Deci de asta sari de fund in sus si ma jignesti ?! Pentru ca nu cred in Dumnezeu ?! Cucoana, da-ti foc ! :think:
0

#23 Utilizator offline   Aujourdhui 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 11-August 09

Scris 09 September 2009 - 06:20 PM

nu este utopie . isus a spus ...''in casa tatalui meu sunt multe locasuri ,daca n-ar fi asa v-as fi spus ''
eu cred in aceasta promisiune .
0

#24 Utilizator offline   mau77mau 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 31-March 09

Scris 10 September 2009 - 11:41 AM

Vezi postareaAujourdhui, la Sep 9 2009, 07:20 PM, a spus:

nu este utopie . isus a spus ...''in casa tatalui meu sunt multe locasuri ,daca n-ar fi asa v-as fi spus ''

erai de fata cand a facut promisiunea ?
0

#25 Utilizator offline   the_listener 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 25-April 09

Scris 10 September 2009 - 12:08 PM

Vezi postareamau77mau, la Sep 10 2009, 12:41 PM, a spus:

erai de fata cand a facut promisiunea ?

eu cred in aceasta promisiune A ZIS .... deci intrebarea ta nu are sens :jester:
multa iubire
0

#26 Utilizator offline   mau77mau 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 31-March 09

Scris 10 September 2009 - 12:27 PM

Vezi postareathe_listener, la Sep 10 2009, 01:08 PM, a spus:

eu cred in aceasta promisiune A ZIS .... deci intrebarea ta nu are sens :jester:
multa iubire

TU crezi ca a zis ... de ce intrebarea MEA nu ar avea sens ?

EU inteleg si accept sensul TAU chiar daca nu sunt de acord cu el ... tu il poti accepta pe al MEU ?

una peste alta eternitatea fizica este o utopie la fel de mare precum promisiunea unei reincarnari sau vieti mai bune dupa moartea terestra ... certitudinea o avem in viata limitata pe acest pamant .... si poate de aici si frumusetea & misterul ce o inconjoara

Aceasta postare a fost editata de mau77mau: 10 September 2009 - 12:30 PM

0

#27 Utilizator offline   the_listener 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 25-April 09

Scris 10 September 2009 - 12:48 PM

Vezi postareamau77mau, la Sep 10 2009, 01:27 PM, a spus:

TU crezi ca a zis ... de ce intrebarea MEA nu ar avea sens ?

EU inteleg si accept sensul TAU chiar daca nu sunt de acord cu el ... tu il poti accepta pe al MEU ?

una peste alta eternitatea fizica este o utopie la fel de mare precum promisiunea unei reincarnari sau vieti mai bune dupa moartea terestra ... certitudinea o avem in viata limitata pe acest pamant .... si poate de aici si frumusetea & misterul ce o inconjoara

pai e simplu ... daca ar fi fost acolo NU AR FI CREZUT doar CI AR ''FI STIUT'' ca asa a zis daca l-ar fi intilnit ....
nu conteaza sensul meu sau al tau cind ADEVARUL e unul singur ... si ramine la fel si pentru tine si pentru mine dupa ce e descoperit .... important e cine il descopera din noi doi..... si daca unul din noi il descopera il da si celuilalt daca celalalt il cauta CU SINCERITATE , daca nu ramine nedescoperit .....
cit despre utopia vietii de dincolo sunt destui martiri si sfinti care au fost omoriti pentru ea.... de ce omoriti? deranjau cumva ca stiau si spuneau adevarul si ar fi intrat in conflict cu cei care minteau sa isi apere interesele ? :jester: daca privesti si in ziua de azi . si viata de pe pamint E PLINA DE MINCIUNI si cei care spun adevarul sunt omoriti sau linsati sau etc etc etc etc.... deci nimic nou sub soare :)
multa iubire

Aceasta postare a fost editata de the_listener: 10 September 2009 - 01:05 PM

0

#28 Utilizator offline   Andrei Vlinder 

• Adevăr
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 10 September 2009 - 03:29 PM

Vezi postareaAujourdhui, la Sep 9 2009, 07:20 PM, a spus:

Nu avem de unde sti. Abia dupa ce vom muri vom afla cu certitudine daca exista sau nu viata dupa moarte. Pana atunci ramane doar o utopie.
0

#29 Utilizator offline   Aujourdhui 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 11-August 09

Scris 10 September 2009 - 03:52 PM

Vezi postareaMirada-Dicovici, la Sep 10 2009, 04:29 PM, a spus:

Nu avem de unde sti. Abia dupa ce vom muri vom afla cu certitudine daca exista sau nu viata dupa moarte. Pana atunci ramane doar o utopie.

yeah right!
0

#30 Utilizator offline   Andrei Vlinder 

• Adevăr
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 13 September 2009 - 04:04 PM

Vezi postareaAujourdhui, la Sep 10 2009, 04:52 PM, a spus:

yeah right!

Vi se pare o fantezie eternitatea acestei lumi reale pe care o vedem si de care suntem siguri ca exista, in schimb vi se pare o realitate foarte posibila eternitatea unei lumi pe care nu ati vazut-o niciodata si pe care nu o puteti demonstra nicicum care traieste mai mult in imaginatia voastra decat in realitate. Foarte tare ! :jester:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 10 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic