Pagina 1 din 1
Experienta mistica
Scris 06 September 2009 - 12:27 AM
Caut persoane interesate de mistica indiferent de sex,pot initia in interiorizare si cunoasterea lui Dumnezeu pe calea experientei directe a sufletului.Sint crestin ortodox.Nu am interese materiale e un dar pentru cei ce au vocatie mistica.Pentru cei interesati id-ul de mess este misticdavid78
Scris 06 September 2009 - 01:08 AM
David1, la Sep 6 2009, 01:27 AM, a spus:
Caut persoane interesate de mistica indiferent de sex,pot initia in interiorizare si cunoasterea lui Dumnezeu pe calea experientei directe a sufletului.Sint crestin ortodox.Nu am interese materiale e un dar pentru cei ce au vocatie mistica.Pentru cei interesati id-ul de mess este misticdavid78
Parca ar fi o reclama din ziar ,, caut ospatar; tamplar etc''.E pacat sa te folosesti de religie...
Scris 06 September 2009 - 08:28 AM
Si eu caut un om la o mie si o femeie din toate cate sunt!Tu ce cauti?Ce zice Ecclesiastul?
Scris 06 September 2009 - 09:46 AM
Experientele mistice,nu sunt un monopol al ortidoxiei,sper ca intelegi asta,David.
Scris 06 September 2009 - 01:09 PM
persoane interesate de mistica
La biserici numai persoane d-astea gasesti. D-aia pupa maini de morti si au ritualuri.
Citeaza
Sint crestin ortodox
Nu ma mir.
Iar, ca o paranteza, din experienta, cei care sunt mai putin dotati fizic fac d-astea, ca sa atraga si ei atentia femeilor in vreun fel.
Nu cred ca ai curajul sa-ti pui poza......... Cea adevarata.
Aceasta postare a fost editata de zexelica: 06 September 2009 - 01:12 PM
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Religia si politica | Majer | 41 | 5.813 |
|
Ce credeti ca se intampla cu noi dupa moarte ? |
Majer | 166 | 10.734 |
|