cum au reactionat partenerii vostri? iubitul meu ma va parasi pentru ca am hepatita c
Scris 28 November 2005 - 03:59 PM
daca a spus acest lucru pe baza viremiei atunci vorbeste prostii...Infectie mica, mare nu se poate lua dupa nr. de virusi...O biopsie poate spune cat de afectat este ficatul, viremia nu.
Scris 29 November 2005 - 08:47 PM
Vreau doar sa-ti spun ca eu am facut un copil fiind infectata cu Hep C si riscurile ca un copil sa contracteze boala sant foarte mici 0.2% pentru ca organismul lui va avea jumatate din anticorpii tai si jumatate ai lui , de regula anticorpii lui sant mai puternici si vor fi eliminati cei care sant pozitivi in decurs de aproximativ 1 an . Acum beblusul meu are 2 ani si la 1 an deja eliminase totul. Problema este doar ca 5 ani dupa tratament nu se recomanda sa faci copii iar asta este alta poveste. Cat despre prietenul tau nu cred ca doar din cauza hepatitei nu vrea sa mai stea cu tine... Poate ca e mai bine asa si el nu te merita sant sigura ca in viata ta va aparea si soarele, nu este rau care sa dureze 100ani.......
Aceasta postare a fost editata de Enigma: 05 December 2005 - 11:12 AM
Scris 29 November 2005 - 08:57 PM
De unde informatia cu 5 ani? In prospectul de interferon spune ca trebuie sa treaca 6 luni de la terminarea tratamentului pana la o sarcina, pentru ca rivabirina are efect teratogen. De unde stii de 5 ani?
Multumesc.
Dan
Scris 30 November 2005 - 08:49 AM
enigma, stiu ca doar punctia arata exact ce si cum.... de asta si ziceam ca poate mi-ar trebui alt doctor. o s-o fac si pe asta la momentul potrivit.....
pe mine ma inspaimanta batalioanele de doctori din romania care nu citesc nimic, nu se informeaza... au niste informatii de acum 100 de ani din facultate si atata "experienta" ca nu-i mai intereseaza altceva... sau poate nu au acces la mijloace de informare...
nu e o scuza, stiu, dar ma gandesc ca e foarte posibil ca prietenul meu sa fi dat de un doctor din asta, care nu i-a explicat prea multe si doar i-a spus ca "da, domle, se ia prin sex, fugi cat mai poti!...."
Aceasta postare a fost editata de cristinika: 30 November 2005 - 08:50 AM
Scris 02 December 2005 - 01:03 PM
cristinika, la Nov 30 2005, 08:49 AM, a spus:
Ce daca i-a spus un medic? Sunt medici care fac facultate ca-i rost de castig mult si usor. Un medic de asta s-a trezit vorbind si la TV pe tema transmiterii HC prin contact sexual ...
Pai el (prietenul tau sau asa zisul tau prieten) nu are cap ca sa gandeasca? parca stii de cand esti contaminata, banuiesti doar, spun asta pt ca eu nu am facut nici o operatie, nici o transfuzie, nici un tatuaj.... si totusi o am. De la dentist, poate dar nu prea cred... prin contact sexual? nici8 atat, de unde o am, nu stiu si nici nu mai conteaza acum. Ti-am spus ca perioadade incubare este mare si de la instalare pana ai descoperit boala nu ati avut contact? deci daca se ia, a fugit cu tot cu ea, nu-l chema sa ti-o mai aduca inapoi, lasa-l sa fuga cu ea, poate o da si la alta...
Eu personal cred ca acesta a fost un pretextsi nu un motiv, ar fi rupt-o cu tine oricum numai ca nu stia cum sa o spuna asa s-a ascuns in spatele acestui pretext.
Canalizeaza-ti energia si preocuparile in lupta ce o ai de dus cu boala, lasa ignorantii sa-si vada de drum.
Aceasta postare a fost editata de Gabriel Paduraru: 02 December 2005 - 01:08 PM
Scris 05 December 2005 - 11:02 AM
multa sanatate tuturor si va multumesc ca mi-ati scris
Scris 12 December 2005 - 09:24 PM
cristinika, la Dec 5 2005, 11:02 AM, a spus:
multa sanatate tuturor si va multumesc ca mi-ati scris
Multa sanatate trebuie sa-tzi doresti in primul rand,tzie!
Cristinika,te rog sa fii optimista si sa ai curaj sa faci tratamentul care se impune in cazul hepatitei C,acela cu interferon.Sora mea a terminat de curand tratamentul care a durat un an.Spre surprinderea ei si a medicului care a avut-o sub observatzie,inafara de o usoara stare de oboseala dupa injectzia saptamanala,nu a avut nici una din reactziile adverse ce erau enumerate pe prospectul kilometric.Nu i-a cazut parul,nu i-au singerat gingiile,nu i s-au umflat membrele,nu i-au cazut dintzii,etc.,doar i-a scazut viremia considerabil.O singura data,in mod intentzionat nu a luat paracetamolul inainte de injectzie,sa vada daca va avea simptomele de gripa,asa cum era avertizata...le-a avut!
Daca tzi s-a propus sa intri in programul care tzi-ar putea asigura tratamentul cu aceasta noua si eficienta forma de interferon(e de luat in calcul costul de cca.1300 RON/luna),nu mai sta pe ganduri!
Ai incredere in Dumnezeu si ajuta-L sa te ajute!
Aceasta postare a fost editata de francisca: 12 December 2005 - 09:41 PM
Scris 26 December 2005 - 04:22 PM
La moment PCR HCV este negativ si la mine dar nu stiu cit timp va dura .Cu sotul treaba e mai proasta analizele toate sunt rele si inca el e persoana greoaie pe care trebuie sa l i ai de minuta si sa l duci la medici.Acesta este istoria mea .Cazuri ca a mele sunt unice ,fiindca nu se transmite asa de usor hep c dar cred ca asa mi a fost soarta .
Scris 26 December 2005 - 05:37 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
sufocare
se poate sufoca o persoana din cauza stresului??? |
emmy_io | 9 | 9.299 |
|
zona uscata si sensibila in jurul gurii | gringo | 7 | 12.520 |
|