ok. incepem cu inceputul
sunt claptonvici (

) am aproape 17 ani, sunt nou pe forum. traiesc in romania. alea, alea... lucruri care nu intereseaza pe nimeni

here's my "problem"
sunt coleg cu o fata din clasa a I-a, acum incepand a XI-a. ma simt chiar foarte ciudat vorbind despre asta, dar mnua. de apropiat nu ne-am apropiat pana in clasa a VIII-a cand am luat meditatii impreuna. la inceput doar vorbeam multe, fara nici o semnificatie... cu timpul insa ne-am apropiat foarte mult, mai mult decat o relatie de amicitie(de fapt cred ca a fost prima mea mare dragoste); a venit intr-un final si sfarsitul anului scolar, intrasem amandoi la acelasi liceu, acelasi profil, aceeasi clasa - bucurie mare. urma excursia de final de a VIII-a unde aveam in plan sa fac pasul cel mare

din pacate luasem peste masura la bord si am facut ceva prostii cu o alta colega

( om prost ca deh... cand ii e bine, de ce sa nu repare el asta). ei bine din acel moment pana in al doilea semestru al clasei a IX-a n-am mai avut noi prea mari tangente. incetul cu incetul relatia a revenit la normal, adica a ajuns una din cele mai bune prietene ale mele.
ok. a trecut 1 an jumate, fara a fi nimic. fiecare si-a vazut de treaba lui. asta pana acum o saptamana

nu ne-am vazut toata vara fiind plecata 4-5 saptamani la bunici in alta parte a tarii

dupa ce a venit, ne-a invitat un prieten pe mine, pe ea si inca 2-3 prieteni la cabana la el la munte. tin sa precizez ca nu s-a intamplat nimic intre noi, insa am obs o schimbare de comportament. cand am incercat ceva cu o fata de pe acolo, a aparut o urma de gelozie(cred), adica nici bine nu schibam 2-3 vorbe cu fata respectiva .. ca hop era si ea acolo sau punea ceva dedicatie cu trimitere

? plus ca in general unde eram eu, era si ea

in ultima seara m-am simtit cam rau si m-am dus la somn mai devreme(pe la 3). dimineata ma trezesc cu ea in pat, asta desi erau 4 paturi libere si doar 2 ocupate in camera

recunosc am stat in dimineata aia si m-am uitat o gramada de timp la ea cum doarme, fara sa-mi dau seama cat timp trecuse.
intrebarea mea era ce sa fac eu? merita sa o abordez? parca am o anumita retinere(morcov) avand in vedere ca o stiu de atata vreme si sa mergem mai departe pare un drum cam nesigur

sau poate ca a fost ceva de moment pt ea?
Aceasta postare a fost editata de Claptonvici: 01 September 2009 - 07:44 AM