sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Poze cu pete, ca niste particule de praf o sugestie ceva Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Wolfesfemale 

• Boboc
  • Pip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 28-June 09

Scris 02 September 2009 - 07:52 PM

Nu ma sperii de ceea ce inseamna spirit,din contra , sunt mult mai curioasa acum decat niciodata sa aflu mai multe.Insa in acele poze am vazut si fete demonice,ma priveau cu ura.Stiu ca am ceva capacitati de a simti spiritele din jurul meu,dar ce fac daca am calcat cumva pe coada ceva malefic?Am mai trait si alte senzatii.La 40 de zile de la moartea bunicii mele de care am fost tot timpul foarte apropiata am vazut spiritul ei.Aveam 17 ani atunci ,in vara lui 2004,m-am speriat tare.De atunci caut sa aflu mai multe cum sa-mi dezvolt capacitatile.Intai ma documentez , si acum sunt in cautarea cuiva ce ma poate ajuta sa dezvolt si sa amplific capacitatile mele.Problema cea mai ingrozitoare e ca am avut un demon sau un spirit malefic timp de mai multe luni in casa.Nu stiu cum a ajuns aici dar nu aveam curajul suficient nici sa merg la baie noaptea dupa ce toti din casa se dusesera la culcare.Imi sufla in permanenta in ceafa atunci cand eram nevoita sa parasesc siguranta camerei mele.Totul se oprea cand atingeam pragul camerei mele.Fiind o fire credincioasa si in cautarea adevarului doar camera mea ce e ca un sanctuar al credintei il putea opri.Era ca si cum nu putea trece acel prag.Prietenul meu cand dormea noaptea la mine se simtea mereu rau:dureri de cap , stari de voma , probleme cu stomacul si o stare permanenta de disconfort. Totul s-a incheiat cand am decis sa fac singura o purificare a casei : tamaie de pe sfantul munte Athos , mir sfintit de la Ierusalim si de pe muntele Athos combinate si puse intr-un vas sub care am aprins o lumanare si raspandea mirosul sfant , dar nu in ultimul rand , rugaciuni spre singurul ce mi-a fost mereu alaturi , Dumnezeu Tatal. Asa s-a incheiat cosmarul. Acum mi-e teama sa nu inceapa din nou.De asta m-au speriat foarte tare pozele.
0

#22 Utilizator offline   _PiSsY_ 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 30-August 09

Scris 02 September 2009 - 07:54 PM

Am gasit prin pozele de pe calculator o fotografie facuta intr-o catedrala. :doh:
0

#23 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 14-April 07

Scris 02 September 2009 - 08:08 PM

Vezi postarea_PiSsY_, la Sep 2 2009, 08:11 PM, a spus:

Am vorbit cu un preot despre toate astea.Preotul mi-a spus ca traiesc o a doua realitate si ca sunt un fel de mijlocitor intre viata si cei morti care au ramas blocati in purgatoriu. Eu m-am obisnuit cu toate astea. Nu trebuie sa iti fie frica de nimic.Decat de Dumnezeu!

eu zic sa nu te mai duci la preotul ala!

Vezi postarea_PiSsY_, la Sep 2 2009, 08:54 PM, a spus:

Am gasit prin pozele de pe calculator o fotografie facuta intr-o catedrala. :doh:

posteaz-o!

Vezi postareaWolfesfemale, la Sep 2 2009, 08:52 PM, a spus:

Nu ma sperii de ceea ce inseamna spirit,din contra , sunt mult mai curioasa acum decat niciodata sa aflu mai multe.Insa in acele poze am vazut si fete demonice,ma priveau cu ura.Stiu ca am ceva capacitati de a simti spiritele din jurul meu,dar ce fac daca am calcat cumva pe coada ceva malefic?Am mai trait si alte senzatii.La 40 de zile de la moartea bunicii mele de care am fost tot timpul foarte apropiata am vazut spiritul ei.Aveam 17 ani atunci ,in vara lui 2004,m-am speriat tare.De atunci caut sa aflu mai multe cum sa-mi dezvolt capacitatile.Intai ma documentez , si acum sunt in cautarea cuiva ce ma poate ajuta sa dezvolt si sa amplific capacitatile mele.Problema cea mai ingrozitoare e ca am avut un demon sau un spirit malefic timp de mai multe luni in casa.Nu stiu cum a ajuns aici dar nu aveam curajul suficient nici sa merg la baie noaptea dupa ce toti din casa se dusesera la culcare.Imi sufla in permanenta in ceafa atunci cand eram nevoita sa parasesc siguranta camerei mele.Totul se oprea cand atingeam pragul camerei mele.Fiind o fire credincioasa si in cautarea adevarului doar camera mea ce e ca un sanctuar al credintei il putea opri.Era ca si cum nu putea trece acel prag.Prietenul meu cand dormea noaptea la mine se simtea mereu rau:dureri de cap , stari de voma , probleme cu stomacul si o stare permanenta de disconfort. Totul s-a incheiat cand am decis sa fac singura o purificare a casei : tamaie de pe sfantul munte Athos , mir sfintit de la Ierusalim si de pe muntele Athos combinate si puse intr-un vas sub care am aprins o lumanare si raspandea mirosul sfant , dar nu in ultimul rand , rugaciuni spre singurul ce mi-a fost mereu alaturi , Dumnezeu Tatal. Asa s-a incheiat cosmarul. Acum mi-e teama sa nu inceapa din nou.De asta m-au speriat foarte tare pozele.

ai grija! ai urmarit ultimele stiri? ai vazut ce pot face oamenii cand au halucinatii?
sa nu ajungi acolo!
nu te mai gandi la astfel de lucruri.
aceasta forta pe care zici ca o simti a incercat sau ti-a facut vreun rau? gandeste-te logic, lasa senzatiile ciudate pe care le ai. ele pot fi provocate de incostientul tau. le-am avut si eu. simteam fiori pe sira spinarii. ma linisteam cand stropeam cu apa sfintita... dar toate astea se intamplau noaptea cand eram pe jumatate adormita si logica mea era inlocuita de senzatiile pe care le poate produce inconstientul.
de cele mai multe ori, atunci cand vedem ceva ciudat sau "din alta lume" doar ni se pare.
nu merge mai departe! asculta-mi sfatul!
0

#24 Utilizator offline   vali_ 

• sint parte din dumnezeul adevarat .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 17-February 07

Scris 02 September 2009 - 08:11 PM

am vazut foto majoritatea sunt spirite chinuite unele de animale altele umane , tu cred ca ai capacitati de medium si de aceea apar . incearca sa le linistesti sau du un preot sa le faca o slujba . dar cauta unul deschis la minte ca sa nu iti zica ca lucrezi cu diavolul :doh:

Aceasta postare a fost editata de vali_: 02 September 2009 - 08:11 PM

0

#25 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 02 September 2009 - 08:16 PM

De asta m-au speriat foarte tare pozele.

pozele alea nu au nimic iesit din comun. toti avem astfel de poze. iti faci rau singura daca nu esti constienta de puterea pe care o are asupra ta autosugestia.

Vezi postareavali_, la Sep 2 2009, 09:11 PM, a spus:

am vazut foto majoritatea sunt spirite chinuite unele de animale altele umane , tu cred ca ai capacitati de medium si de aceea apar . incearca sa le linistesti sau du un preot sa le faca o slujba . dar cauta unul deschis la minte ca sa nu iti zica ca lucrezi cu diavolul :doh:

asa, incurajeaz-o!
parca nu e destul de speriata!
0

#26 Utilizator offline   vali_ 

• sint parte din dumnezeul adevarat .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 17-February 07

Scris 02 September 2009 - 08:17 PM

si ce propui sa ii spun mergi acasa sunt particule de praf :doh: cu cat inveti mai mult cu atat dispare frica. si daca poate ajuta de ce sa nu o faca?
0

#27 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 02 September 2009 - 08:34 PM

Vezi postarealuminos1, la Sep 2 2009, 08:36 PM, a spus:

l-am gasit,
ai dreptate,
dar, sincer, in afara de doamne ajuta!, deocamdata nu stiu solutii, cautam, trebuie sa fie ceva
Pace, lumina si iubire!

cu ce are dreptate... ce se vede???
de ce nu vb nimeni clar?

Vezi postareavali_, la Sep 2 2009, 09:17 PM, a spus:

si ce propui sa ii spun mergi acasa sunt particule de praf :doh: cu cat inveti mai mult cu atat dispare frica. si daca poate ajuta de ce sa nu o faca?

exact! particule de praf!
si eu am poze ca ale ei si nu simt ca ma bantuie vreun spirit rau sau demon.
ma simt chiar protejata!
lasati prostiile si nu va mai invartiti in jurul cozii.
cand o aparea un motiv real de teama mai vorbim.
0

#28 Utilizator offline   Wolfesfemale 

• Boboc
  • Pip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 28-June 09

Scris 03 September 2009 - 12:19 PM

mc mult vali esti de milioane,cred ca frica incepe din ce in ce mai mult sa se transforme in curiozitate si dorinta sa aflu mai multe,sa ma dezvolt.Si pentru mica curioasa nu eram adormita.Dupa ce adorm nu ma mai trezesc pana dimineatza.Tu ca si ceilalti ce nu puteti crede si nu aveti incredere in voi insiva si in ceea ce va avertizeaza propriul vostru sistem ati face bine sa mai reflectati.De ce atatia oameni afirma lucruri in care voi nu credeti?De ce s-ar mai obosi sa spuna minciuni sau sa se lase prada halucinatiilor?Daca ati asculta si voi ce va spune eul vostru launtric poate asa v-ati scuti de niste probleme grave.Prefer de multe ori sa nu intru in detalii cu ce am patit in trecut.Nu toti sunteti dispusi sa acceptati adevarul.Si atunci ma intreb,de ce mai intrati pe sectiunea asta de forum?Curiozitate?Sau ce?Mai ganditi-va....
0

#29 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 03 September 2009 - 12:39 PM

Vezi postareaWolfesfemale, la Sep 3 2009, 01:19 PM, a spus:

mc mult vali esti de milioane,cred ca frica incepe din ce in ce mai mult sa se transforme in curiozitate si dorinta sa aflu mai multe,sa ma dezvolt.Si pentru mica curioasa nu eram adormita.Dupa ce adorm nu ma mai trezesc pana dimineatza.Tu ca si ceilalti ce nu puteti crede si nu aveti incredere in voi insiva si in ceea ce va avertizeaza propriul vostru sistem ati face bine sa mai reflectati.De ce atatia oameni afirma lucruri in care voi nu credeti?De ce s-ar mai obosi sa spuna minciuni sau sa se lase prada halucinatiilor?Daca ati asculta si voi ce va spune eul vostru launtric poate asa v-ati scuti de niste probleme grave.Prefer de multe ori sa nu intru in detalii cu ce am patit in trecut.Nu toti sunteti dispusi sa acceptati adevarul.Si atunci ma intreb,de ce mai intrati pe sectiunea asta de forum?Curiozitate?Sau ce?Mai ganditi-va....

nu am zis ca esti adormita, ci undeva intre somn si realitate, unde constientul si inconstientul isi disputa suprematia.
nu e rau ca vrei sa afli mai multe si sa te dezvolti, dar tre s-o faci cu obiectivitate.
eu ti-am spus parerea mea, dupa ce am trecut pe unde treci tu si am incercat sa te sfatuiesc de bine. mai departe tu faci ce vrei.
numai bine!
0

#30 Utilizator offline   _PiSsY_ 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 30-August 09

Scris 03 September 2009 - 04:12 PM

Salut
Am reusit sa atasez fotografiile pe care le-am gasit in calculator.

:lol:

Am citit toate raspunsurile... Nu vreau sa fiu nepoliticoasa, dar faptul ca simti ceva ce altii nu pot sa simta sau faptul ca ti se intampla lucruri ciudate nu inseamna ca ai halucinatii... nu inseamna ca esti bolnav. Zi de zi se intampla lucruri inexplicabile... unii pot sa vada aceste lucruri, altii nu...Sincera sa fiu, eu am intrat pe forum aici pentru ca, asa cum am mai spus, mi se intampla lucruri ciudate de cand eram mica si am vrut sa discut pe aceasta tema cu cei care au trecut sau trec prin astfel de intamplari.
Am gasit fotografiile acelea facute in catedrala, dar nici eu nu stiu din ce cauza au aparut acele cerculete. :)
Va pup :*

Fisiere atasate

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Elfi si zane
voi credeti in ei?...uite ca altii cred :)
Arcangelo  57 10.731
Hot Topic (New) Atasamente Zombie
monstri sau inventari?
BananaAranciata  45 11.669
Hot Topic (New) Atasamente Spiritism...fantome...ritualuri...vraji
va rog ajutor vreau sfaturi....
Badflower  50 15.035
Hot Topic (New) Ritualuri cu sigilii demonice
demonologie si vrajitorie, evocarea demonilor, vampirism energetic
Phoenix07  50 11.335
Replici noi Doi Luceferi sus pe cer
dupa eclipsa totala !