sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

! Programare ~ Browser Game Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   MircicaSeriosu 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 29-August 09

Scris 29 August 2009 - 02:17 PM

Buna ziua,

Am foarte mult timp liber de acum, ultimul an am tot schitat in minte un broswser game, am jucat zeci pana acum, in cateva chiar performante de top, de 8 ani tot le joc si vad atatea lipsuri pe care le au si am destule idei originale pentru a fi ceva de capul lor, in nici un caz copii a ceva existent.

Desi nu stiu mai nimic de programare decat cateva idei vagi (cel putin la ce inseamna programarea, chiar sunt vagi), sunt constient ca va fi nevoie de ani poate, carti multe de citit, dar nu imi e teama de asta, va fi din placere.

Sa luam ca reper jocul "Triburile" (TW), Utopia [desi nu am jucat dar ca idee: Travian, Ikariam], in genul astora.... Strategie.
Grafica in acelasi tipar, simpluta, gen Triburile.

In ce credeti voi ca ar trebui sa programez jocul ? Numele si cateva avantaje (optional), dar ce credeti voi ca e cel mai bine, nu vreau sa aflu apoi ca defapt se putea in altceva mai bine (nu neaparat mai usor, mai intereseaza cele mai bune pe partea lor de programare).

Carti si tutoriale gasesc eu, ce m-ati mai putea ajuta ar fi un forum/site serios dedicat programarii jocurile browser, ce am gasit pe google e superficial, sunt sigur ca unii aveti si astfel de experiente.
Chiar ma voi tine de treaba asta, nu vorbesc prostii. Va rog sa tratati si voi topicul cu serioziate.

Nu cred ca cineva s-a nascut invatat si cel mai mult ma intereseaza sa stiu care "sunt cele mai bune pe partea lor", voi avea eu grija apoi sa le invat. Si ceva schematic m-ar ajuta, niste nume, parerea fiecaruia conteaza.
Recunosc ca nu stiu prea multe, dar sunt dispus sa invat foarte mult, aveti mila :P
Voi incepe de la 0, dar pentru linistea mea morala vreau sa vad si faza avansata a invatatului, ce va trebui. Cu siguranta nu voi renunta, doar ma intereseaza ce ma va astepta. Algoritmi, multa programare, matematica.. Nu conteaza.

De ce imi trebuie lucrurile astea acum ? Peste o saptamana voi pleca unde nu voi avea net ci mult mult timp liber, luni de zile.... Si imi trebuie material.
Eu nu stiu prea multe, dar altcuiva care stie ii va folosi tema candva poate.

Stiu ca poate e putin mai mult de scris dar cine e cumsecade sa raspunda ii ... Multumesc mult si o zi buna tuturor!

Aceasta postare a fost editata de MircicaSeriosu: 29 August 2009 - 02:22 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi un joc interesant
se castiga real
Alinagr31  1 337