sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

O voce mai frumoasa Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   Diela 

• mititica deductivă şi noninvazivă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-July 07

Scris 31 August 2009 - 07:44 AM

daca ai ureche muzicala, solutia pentru perfectionarea vocii e canto
0

#12 Utilizator offline   FreakyKitty 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 25-October 08

Scris 13 September 2009 - 08:24 PM

Vezi postareaDiela, la Aug 31 2009, 07:44 AM, a spus:

daca ai ureche muzicala, solutia pentru perfectionarea vocii e canto

cant si cant cantece ca imi place sa le cant...le cant din suflet...dar nu iese...am o voce...de.... :jester:
0

#13 Utilizator offline   ionuttudose 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 23-June 07

Scris 22 September 2009 - 03:18 PM

Cred ca ar trebui sa canti mai mult in baie si sa ramai la cantatul in baie... nu de alta, dar sunt destule catastrofe in muzica romaneasca :doh:)
0

#14 Utilizator offline   Lady_daiana27 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 28-March 11

Scris 28 March 2011 - 04:26 PM

si bei cate un galbenus de ou pe zi ? in cat timp vezi rezultate sau mai bine zis "auzi" :soc:)
0

#15 Utilizator offline   alinad09 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 11-June 10

Scris 08 May 2011 - 01:02 PM

si vocea, si urechea muzicala se poate antrena. insa, trebuie sa ai multa rabdare. pt voce, e bine sa nu bei acidulat, alcool, sa fii odihnita cand canti ;) trebuie sa respiri corect si bineinteles, sa canti corect. eu zic sa iei letii de canto. corzile vocale sunt, sa zicem, ca si corzile de chitara. chitara trebuie acordata ca sa sune bine, asa si corzile vocale. cu cat ai mai mult antrenament, cu atat iese sunetul mai puternic, mai clar.
0

#16 Utilizator offline   Seely 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 18-June 11

Scris 18 June 2011 - 11:01 PM

bun...uite am citit despre ce vrei sa faci si visul tau si iti zic ca si io am acelasi vis...uite eu cant rep....e mai comod si nu solicita asa multa pregatire decat ca nu ai voie sa te incurci si sa canti mai repede pa cand partea vocala e cea mai grea deoarece trebuie sa mentii aceiasi nota in cazul in care trebuie sa canti mai lent si e mai greu acest lucru din moment ce spui ca nu te suporti cum auzi...ai intrebat pe cineva cum canti?...poate crezi ca se v'a speria dar nu v'a fii asa...sa ii spui sa iti zica sincer..acelasi lucru l'am facut si io si mi s'a zis de multe ori ca am voce frumoasa dar trebuie lucrata...faza cu oul nu prea merge ca am incercat si nu face decat sa poti prinde toate notele dar mai greu e sa le mentii nu iti spun sa nu bei dar doar doza recomandata...uite iti dau niste sfaturi...bea in fiecare zii minim 2 litri de apa dar bei la interval scurt de timp si putin mai bine ai o sticla cu apa cu tine pentru a nu lasa corzile vocale uscate ca la distrugi...nu abuza de voce evita sa vorbesti tare sau mult poate agrava foarte mult corzile deci evita locurile zgomotoase unde esti nevoita sa tipi pentru a fii auzita evita acest lucru....cand e frig poarta mereu un fular la gat pentru a nu lasa sa ti se raceasca gatul tinel mereu cald....fara fumat fara cofeina fara alcool fara bautari acidulate apa suc natural facut in casa sau apa cu lamaie fara nimic in ea asa simpla desii e acra trebuie sa o bei si pentru sanatatea ta, te vei obisnuii cuea si vei ajunge sa iti placa....cand canti note inalte capul il tii in sus iar la note jose capul in jos(nu intreba e mai complicata chestia asta)....incearca sa iti antrenezi vocea doar pe tipul de muzica pe care il canti....incearca sa cantii sau sa faci exercitii vocale in fiecare zii....ai grija la felul in care vorbesti sau respirii deoarece poti agrava gatul..cand esti bolnava evita sa vorbesti deoarece esti ragusita si asta iti v'a dauna...cu cat mai umed cu ata mai bine pentru gat...cand canti trebuie sa ai muschii relaxati sa faci exercitii de respiratie nu te sufoca in timp ce canti ca poti ramane imediat fara voce si ramai muta....fatoata este pentru o luna sau doua si trimitemi un mesaj dak simti ceva diferit sau auzii...sper sa te ajute:x:)
0

#17 Utilizator offline   Black Passion 

• TROUBLE STARTER
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-April 10

Scris 26 August 2011 - 12:34 AM

Vezi postareaMissPisi, la 13 September 2009 - 08:24 PM, a spus:

cant si cant cantece ca imi place sa le cant...le cant din suflet...dar nu iese...am o voce...de.... :jester:

Nu sa canti.Sa iei ore de canto.Inveti cum sa canti din diafragma si tot felul' de trucuri.Dar daca vocea ta nu e cat de cat, degeaba.
Ai vise mari, sau vrei asa doar?Pentru ca nu se merita sa dai banii doar pentru ca nu iti place tie cum canti.
Eu inainte de vre'un concert beam putin vin Imagine amplasata.

Vezi postareaSeely, la 18 June 2011 - 11:01 PM, a spus:

nu abuza de voce evita sa vorbesti tare sau mult poate agrava foarte mult corzile deci evita locurile zgomotoase unde esti nevoita sa tipi pentru a fii auzita evita acest lucru....

Sa sti ca urlatu' ajuta.Eu faceam exercitii tipand(bineinteles nu inainte de concert).
0

#18 Utilizator offline   Seely 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 18-June 11

Scris 27 August 2011 - 11:41 PM

Vezi postareaCarmen Adriana, la 26 August 2011 - 12:34 AM, a spus:

Nu sa canti.Sa iei ore de canto.Inveti cum sa canti din diafragma si tot felul' de trucuri.Dar daca vocea ta nu e cat de cat, degeaba.
Ai vise mari, sau vrei asa doar?Pentru ca nu se merita sa dai banii doar pentru ca nu iti place tie cum canti.
Eu inainte de vre'un concert beam putin vin Imagine amplasata.

Sa sti ca urlatu' ajuta.Eu faceam exercitii tipand(bineinteles nu inainte de concert).

Pentru uni asa merge treaba dar difera de fiecare persoana in parte...
0

#19 Utilizator offline   Pufytzaa 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 06-April 11

Scris 08 January 2012 - 09:07 PM

Poate te ajuta canto, dar sigur nu face minuni
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Stil
cum se comporta o femeie stilata?
Timeea21  10 2.778
Poll (No New) Chestionar:    Va atrag fetele pistruiate? [pt baieti] cam3lutza  60 17.187
Hot Topic (New) Atasamente Ce conteaza mai mult pentru voi?
chipul sau corpul?
adnana  67 14.347
Hot Topic (New) Ce inseamna un om frumos? Dzidzean  58 3.974
Poll (No New) Chestionar:    Somnul si femeia...
De ce femeile prefera somnul in cantitati industriale?
Al3xx  88 17.349