Sunteti de acord cu greva profesorilor? Argumente pro si contra
Scris 24 November 2005 - 09:13 AM
Scris 24 November 2005 - 09:27 AM
personal nu prea pricep multe din asta, dar am auzit de chestii precum "înghetarea anului", asa ca mi se pare destul de serioasa treaba.
E vreun motiv serios pentru asta ?
Bine, ca sa spun sincer, eu înca am impresia ca aceasta amenintare cu "înghetarea anului" e doar un bluff.
Scris 24 November 2005 - 09:33 AM
Scris 24 November 2005 - 09:36 AM
lucyanna, la Nov 24 2005, 08:33 AM, a spus:
mdea, sunt cam in acceasi situatie ca tine, doar ca pe mine (ca parinte) ma cam ingrijoreaza chestia asta...una peste alta e un an pierdut.
As vrea sa am mai multe detalii de la cei care se afla "loco"...din ziare e cam greu sa-ti faci o impresie, iar presa vorbita nu cred ca are nici un interes despre genul asta de stiri...sau despre românia in general.
Scris 24 November 2005 - 09:43 AM
ai incercat site-urile ziarelor noastre?tu ai auzit vre-o stire buna despre romania??.pentru ca eu aici aud numai de "bine"..
Scris 24 November 2005 - 09:55 AM
problema e ca au dat peste cap tot programul: si aici ma refer si la programul familiei( daca sunt mici copii nu ai ce sa faci cu ei acasa,; ca singuri nu-i poti lasa) si ma refer si la programa scoalara care nu mai poate fi refacuta!
ar fi bine daca acum ar merge pana la capat cu greva asta! sa se rezolve problemele astea odata pt totdeauna! ca ne-am cam saturat de greva tot la 2 ani!
am atat
Scris 24 November 2005 - 09:56 AM
altfel, despre vestile din românia, nu, nu prea aud de NICI un fel, nu mai vorbesc de bune sau proaste.
probabil dac-ar mai fi niste inundatii, ceva.
Scris 24 November 2005 - 10:56 AM
Apoi sa ai parte de inspectii de sus, de planificari si hartzogarii.. sa ti se spuna de 15 ani ca invatamantul si educatia e o prioritate si tu sa te imbraci de la second-hand.. sa iti cumperi cele mai ieftine tigari, cea mai execrabila cafea si sa mananci parizer???
Si sa te chemi pompos "intelectual".. pentru ca ai terminat o facultate, ai dat examene etc etc.. si culmea iti place ceea ce faci, iti plac copii..
Daca profesorii vor renunta si de data asta va fi o lasitate suprema.. sau nu stiu zau..
Da, de suferit sufera si copii/elevii si totusi nu aruncati cu noroi in profesorul umil, ganditi-va de ce se rade despre el in cercurile de prieteni..
Profesorii au fost intotdeauna ultima roata la caruta dar parca niciodata ca acum nu si-au pierdut din demnitate..
Ai vezi pe strada si ai recunosti dintr-o mie.. uneori zambesti.. "mdeah.. ete o profa/prof..."
Si vrem educatie! si vrem tot ce e mai bun pentru copii nostri!
Scris 24 November 2005 - 11:47 AM
Bataie de joc pe fata de asta are parte intelectualul in Romania!
Scris 24 November 2005 - 11:57 AM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
fotbal
fotbal |
catal1n16 | 1 | 1.543 |
|
Amuzament
pentru toti care s-au amuzat la dragoste cu hellen_girl85 |