sau Inregistrare

• 26 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Rasismul, foarte activ in Romania Concert huiduit Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Diela 

• mititica deductivă şi noninvazivă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-July 07

Scris 28 August 2009 - 02:12 PM

se poarta ca vedetele sa se atasaze unei cauze sociale sau umanitare pe care sa o promoveze cu orice ocazie

si-a zis femeia speech-ul, ok
a venit, a plecat

apoi noi ramanem cu problemele noastre si vedem cum ne descurcam
0

#22 Utilizator offline   ironic 

• esoteric...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 31-May 06

Scris 28 August 2009 - 02:14 PM

Vezi postareaArcangelo, la Aug 28 2009, 03:08 PM, a spus:

Mi-e rusine ca te-am pus odata pe lista de prieteni.Dovada ca ma pot insela mult in privinta cuiva.Locul tau,e in Gestapo.Tu nu esti ,,de la Dumnezeu".Tu esti cel ce propovaduieste raul.Si inainte de a-i califica pe altii ca ,,degenerati",mai bine te-ai uita in oglinda!
P.S. cand si unde a facut Madonna aplologia consumului de droguri??

:x

Ma poti scoate oricand din lista. Daca Madona este pe drumul drept ce merge spre divinitate si eu gresesc, inseamna ca sunt de partea raului.
0

#23 Utilizator offline   Arcangelo 

• SuperGayBoy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 26-February 08

Scris 28 August 2009 - 02:16 PM

Vezi postareaKether, la Aug 28 2009, 03:14 PM, a spus:

:x

Ma poti scoate oricand din lista. Daca Madona este pe drumul drept ce merge spre divinitate si eu gresesc, inseamna ca sunt de partea raului.

Nu am nici o indoiala de partea cui esti.Asa cum nu ma indoiesc ca Hitler,care iti impartasea opiniile,sau Savonarola,erau de aceeasi parte cu tine.Si imi e clar si unde a dus calea lor.
0

#24 Utilizator offline   MaxJuve 

• Colonel
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-December 07

Scris 28 August 2009 - 02:19 PM

Vezi postareaArcangelo, la Aug 28 2009, 03:16 PM, a spus:

Nu am nici o indoiala de partea cui esti.Asa cum nu ma indoiesc ca Hitler,care iti impartasea opiniile,sau Savonarola,erau de aceeasi parte cu tine.Si imi e clar si unde a dus calea lor.

interesant,dar unde duce calea pe care tu o tot sustii?si pe care pretinzi ca mergi?

Vezi postareaDiela, la Aug 28 2009, 03:12 PM, a spus:

se poarta ca vedetele sa se atasaze unei cauze sociale sau umanitare pe care sa o promoveze cu orice ocazie

si-a zis femeia speech-ul, ok
a venit, a plecat

apoi noi ramanem cu problemele noastre si vedem cum ne descurcam

la general vorbind e corect,insa mai conteaza si ceea ce presupune speech-ul persoanei date

Aceasta postare a fost editata de .Max.: 28 August 2009 - 02:21 PM

0

#25 Utilizator offline   ironic 

• esoteric...
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 28 August 2009 - 02:25 PM

Vezi postareaArcangelo, la Aug 28 2009, 03:16 PM, a spus:

Fiecare cu dreptatea lui. Niciodata nu am sa port ura unui homosexual, unui drogat, unui hot, unui criminal, unui desfranat, etc, ci intodeauna voi simti compasiune. Nu prin rau se invinge raul. Dar niciodata in aceasta viata nu voi incuraja acest gen de manifestari.
0

#26 Utilizator offline   :GaGa 

• Sugar Baby Love
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 16-September 08

Scris 28 August 2009 - 02:31 PM

Vezi postareaKether, la Aug 28 2009, 01:52 PM, a spus:

Pentru ca sa propovaduiesti raul in lume sub masca perfida a luptei pentru libertatea totala a homosexualitati lezbianismului, drogului, desfraului, degenararii umane intr-un cuvant, in mod clar nu este de la Dumnezeu. In ceea ce priveste chestiunea discriminari rromilor la noi in tara este complet aiurea. Rromii sunt de mult plecati in tari mai civilizate. Dintre cei ramasi sunt prin puscarii. Si cei de buna credinta convietuiec in mod amiabil impreuna cu toate natiile care alcatuiesc acest popor.

Cine buha a vorbit de droguri si desfranari :(

Vezi postareaKether, la Aug 28 2009, 02:25 PM, a spus:

Fiecare cu dreptatea lui. Niciodata nu am sa port ura unui homosexual, unui drogat, unui hot, unui criminal, unui desfranat, etc, ci intodeauna voi simti compasiune. Nu prin rau se invinge raul. Dar niciodata in aceasta viata nu voi incuraja acest gen de manifestari.

Ei vedeti, artistii fac 'discursuri' din cauza oamenilor ca subscrisul de mai sus, cu prejudecati, care compara un homosexual cu un criminal sau hot...idiotenie completa...atata timp cat exista oameni dinastia, artistii vor continua sa faca speechuri !!! Ca sa le deschide mintea odata la 'inchisii'' astia...nu-si dau seama ce prostii scot pe gura si cat rau fac ei, mai mult ca un criminal de rand !!! Urmasii comunizmului si al hitlerismului...numa aia is impotriva raselor si a homosexualilor !!! :x
0

#27 Utilizator offline   ironic 

• esoteric...
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 28 August 2009 - 02:36 PM

Vezi postareaBurQa, la Aug 28 2009, 03:29 PM, a spus:

Madona are o imagine pe care si-a format-o cu multa truda de-a lungul carierei. Daca se poate citi printre randuri se poate observa clar perfiditatea mesajului ei. E ca si cum lupul si-a pus blanita de oaie si s-a facut de indata de o blandete coplesitoare.

Vezi postareaBurQa, la Aug 28 2009, 03:31 PM, a spus:

Ei vedeti, artistii fac 'discursuri' din cauza oamenilor ca subscrisul de mai sus, cu prejudecati, care compara un homosexual cu un criminal sau hot...idiotenie completa...atata timp cat exista oameni dinastia, artistii vor continua sa faca speechuri !!! Ca sa le deschide mintea odata la 'inchisii'' astia...nu-si dau seama ce prostii scot pe gura si cat rau fac ei, mai mult ca un criminal de rand !!! Urmasii comunizmului si al hitlerismului...numa aia is impotriva raselor si a homosexualilor !!! :x

Homosexualismul in conceptia mea este o degenerare a omului. O sa devenim toti maimute daca mergem in directia asta. A fi androgin nu este tot una cu a fi homosexual.
0

#28 Utilizator offline   :GaGa 

• Sugar Baby Love
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 16-September 08

Scris 28 August 2009 - 02:41 PM

Vezi postareaKether, la Aug 28 2009, 02:36 PM, a spus:

Homosexualismul in conceptia mea este o degenerare a omului. O sa devenim toti maimute daca mergem in directia asta. A fi androgin nu este tot una cu a fi homosexual.

Mda, esti tu expert in homosexualism...sau mai degraba sexualitate ar fi cuvantul potrivit....cica degenerare....ce prostie ai scos pe gura omule, dupa chestia asta imi dau seama ca esti NUL !!! nu stii NIMIC despre asta !!!

adica cei mai mari artisti, designeri, etc din lume sunt degenerati, lol...Da VInci a fost degenerat ??? vai vai de tine si alti cu aceeasi gandire....mi mila de voi...traiti in intuneric :x
0

#29 Utilizator offline   Arcangelo 

• SuperGayBoy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 26-February 08

Scris 28 August 2009 - 02:41 PM

Vezi postareaKether, la Aug 28 2009, 03:36 PM, a spus:

Bigotismul e o degradare a omului.Ca si ipocrizia -de care -cu cata grija- ii acuzi pe altii,tu,pretinzandu-te plin de compasiune!
0

#30 Utilizator offline   ironic 

• esoteric...
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 28 August 2009 - 02:43 PM

Vezi postareaBurQa, la Aug 28 2009, 03:41 PM, a spus:

Mda, esti tu expert in homosexualism...sau mai degraba sexualitate ar fi cuvantul potrivit....cica degenerare....ce prostie ai scos pe gura omule, dupa chestia asta imi dau seama ca esti NUL !!! nu stii NIMIC despre asta !!!

adica cei mai mari artisti, designeri, etc din lume sunt degenerati, lol...Da VInci a fost degenerat ??? vai vai de tine si alti cu aceeasi gandire....mi mila de voi...traiti in intuneric :x

:( Crede-ma, prefer intunericul in care traiesc eu, decat lumina in care crezi tu ca traiesti.

Pace!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 26 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou