Rasismul, foarte activ in Romania Concert huiduit
Scris 28 August 2009 - 02:12 PM
si-a zis femeia speech-ul, ok
a venit, a plecat
apoi noi ramanem cu problemele noastre si vedem cum ne descurcam
Scris 28 August 2009 - 02:14 PM
Arcangelo, la Aug 28 2009, 03:08 PM, a spus:
P.S. cand si unde a facut Madonna aplologia consumului de droguri??
Ma poti scoate oricand din lista. Daca Madona este pe drumul drept ce merge spre divinitate si eu gresesc, inseamna ca sunt de partea raului.
Scris 28 August 2009 - 02:16 PM
Kether, la Aug 28 2009, 03:14 PM, a spus:
Ma poti scoate oricand din lista. Daca Madona este pe drumul drept ce merge spre divinitate si eu gresesc, inseamna ca sunt de partea raului.
Nu am nici o indoiala de partea cui esti.Asa cum nu ma indoiesc ca Hitler,care iti impartasea opiniile,sau Savonarola,erau de aceeasi parte cu tine.Si imi e clar si unde a dus calea lor.
Scris 28 August 2009 - 02:19 PM
Arcangelo, la Aug 28 2009, 03:16 PM, a spus:
interesant,dar unde duce calea pe care tu o tot sustii?si pe care pretinzi ca mergi?
Diela, la Aug 28 2009, 03:12 PM, a spus:
si-a zis femeia speech-ul, ok
a venit, a plecat
apoi noi ramanem cu problemele noastre si vedem cum ne descurcam
la general vorbind e corect,insa mai conteaza si ceea ce presupune speech-ul persoanei date
Aceasta postare a fost editata de .Max.: 28 August 2009 - 02:21 PM
Scris 28 August 2009 - 02:25 PM
Arcangelo, la Aug 28 2009, 03:16 PM, a spus:
Fiecare cu dreptatea lui. Niciodata nu am sa port ura unui homosexual, unui drogat, unui hot, unui criminal, unui desfranat, etc, ci intodeauna voi simti compasiune. Nu prin rau se invinge raul. Dar niciodata in aceasta viata nu voi incuraja acest gen de manifestari.
Scris 28 August 2009 - 02:31 PM
Kether, la Aug 28 2009, 01:52 PM, a spus:
Cine buha a vorbit de droguri si desfranari
Kether, la Aug 28 2009, 02:25 PM, a spus:
Ei vedeti, artistii fac 'discursuri' din cauza oamenilor ca subscrisul de mai sus, cu prejudecati, care compara un homosexual cu un criminal sau hot...idiotenie completa...atata timp cat exista oameni dinastia, artistii vor continua sa faca speechuri !!! Ca sa le deschide mintea odata la 'inchisii'' astia...nu-si dau seama ce prostii scot pe gura si cat rau fac ei, mai mult ca un criminal de rand !!! Urmasii comunizmului si al hitlerismului...numa aia is impotriva raselor si a homosexualilor !!!
Scris 28 August 2009 - 02:36 PM
BurQa, la Aug 28 2009, 03:29 PM, a spus:
Madona are o imagine pe care si-a format-o cu multa truda de-a lungul carierei. Daca se poate citi printre randuri se poate observa clar perfiditatea mesajului ei. E ca si cum lupul si-a pus blanita de oaie si s-a facut de indata de o blandete coplesitoare.
BurQa, la Aug 28 2009, 03:31 PM, a spus:
Ei vedeti, artistii fac 'discursuri' din cauza oamenilor ca subscrisul de mai sus, cu prejudecati, care compara un homosexual cu un criminal sau hot...idiotenie completa...atata timp cat exista oameni dinastia, artistii vor continua sa faca speechuri !!! Ca sa le deschide mintea odata la 'inchisii'' astia...nu-si dau seama ce prostii scot pe gura si cat rau fac ei, mai mult ca un criminal de rand !!! Urmasii comunizmului si al hitlerismului...numa aia is impotriva raselor si a homosexualilor !!!
Homosexualismul in conceptia mea este o degenerare a omului. O sa devenim toti maimute daca mergem in directia asta. A fi androgin nu este tot una cu a fi homosexual.
Scris 28 August 2009 - 02:41 PM
Kether, la Aug 28 2009, 02:36 PM, a spus:
Mda, esti tu expert in homosexualism...sau mai degraba sexualitate ar fi cuvantul potrivit....cica degenerare....ce prostie ai scos pe gura omule, dupa chestia asta imi dau seama ca esti NUL !!! nu stii NIMIC despre asta !!!
adica cei mai mari artisti, designeri, etc din lume sunt degenerati, lol...Da VInci a fost degenerat ??? vai vai de tine si alti cu aceeasi gandire....mi mila de voi...traiti in intuneric
Scris 28 August 2009 - 02:41 PM
Kether, la Aug 28 2009, 03:36 PM, a spus:
Bigotismul e o degradare a omului.Ca si ipocrizia -de care -cu cata grija- ii acuzi pe altii,tu,pretinzandu-te plin de compasiune!
Scris 28 August 2009 - 02:43 PM
BurQa, la Aug 28 2009, 03:41 PM, a spus:
adica cei mai mari artisti, designeri, etc din lume sunt degenerati, lol...Da VInci a fost degenerat ??? vai vai de tine si alti cu aceeasi gandire....mi mila de voi...traiti in intuneric
Pace!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
circumscriptia 43
alegeri 2008 cum, cu cine, ce se voteaza |
candidat | 0 | 1.265 |
|
Cum va arata romania dupa 2008? | mariuschm | 0 | 4.338 |
|